apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
τα κομμουνια τυπε?Φοβάμαι δύο πράγματα.
1)AIDS
2)Καρκίνους.
Τίποτε άλλο.
Όλα τα άλλα τα παλεύω και τους γαμώ τη μάνα.
τα κομμουνια τυπε?Φοβάμαι δύο πράγματα.
1)AIDS
2)Καρκίνους.
Τίποτε άλλο.
τα κομμουνια τυπε?
Δε φοβάσαι φίλε ούτε καν τις ελλ(ε)ηνίδες μήπως βρεθεί κάποια από δαύτες και σε τυλίξει και σε κάνει κλαρινογαμπρό της συμφοράς χωρίς να το πάρεις είδηση;Φοβάμαι δύο πράγματα.
1)AIDS
2)Καρκίνους.
Τίποτε άλλο.
Δε φοβάσαι φίλε ούτε καν τις ελλ(ε)ηνίδες μήπως βρεθεί κάποια από δαύτες και σε τυλίξει και σε κάνει κλαρινογαμπρό της συμφοράς χωρίς να το πάρεις είδηση;
με το ενα ποδι στον ταφο δηλαδη αχαχαχαχααχχααχαχαχαχχαχαχαχααχχαχαχαχαχαχαχαχχαχαχαχαχΡε μεγάλε , παντρεμένος είμαι ..........
Οπότε δεν φοβάμαι.
Αν χωρίσω , δεν θα ξαναπαντρευτώ ποτέ , οπότε αποκλείεται να φάω πακέτο σε επόμενο γάμο, αφού δεν έφαγα στον πρώτο.
Καλά αν χωρίσω και ξαναγίνω ελεύθερος μόλις μεγαλώσουν λίγο τα παιδιά, θα γίνω ο απόλυτος καλτ ήρωας.
Μόλις γυρίζω από τη δουλειά, θα βγάζω το σώβρακο και θα έχω τη μαλαπέρδα έξω, μέχρι να ξαναφύγω για δουλειά.
Και θα χωρίζω το σπίτι στα 2 , όπου στο ένα κομμάτι δεν θα υπάρχει τίποτε πέρα από ένα μπάνιο , ένα υπέρδιπλο κρεβάτι και ένα κομοδίνο με καπότες και μία τηλεόραση με media player που θα παίζει συνέχεια τσόντες με τον Κριστώφ Κλάρκ να γαμάει κώλο.
Στο ΄χωρο αυτό , θα υποδέχομαι βίζιτες.
είχα χάσει τον γιό μου για τρία λεπτά σε μια παραλία. Το τι πέρασε από το μυαλό μου μέσα στα τρία εκείνα λεπτά δεν λέγεται
βέβαια ο καλός μου είχε πάει να μου παραγγείλει καφέ αλλά εγώ είχα χάσει ήδη δέκα χρόνια απ' τη ζωή μου
Περα απο σοβαρούς και δικαιολογημενους φοβους, δεν ξερω αν θα με πειτε περιεργη, ελπιζω καποιος να με καταλαβει Δε φοβαμαι τοσο τον πόνο , όσο.....τον φόβο του πόνου.
Πχ εν αναμονη επισκεψης σε καποιον γιατρο, καποιας εξετασης, του να μου πάρουν αιμα (ναι ειμαι απ'αυτες!), καποιου piercing (που σιγα το piercings που εχω κανει κανει, αλλά λεμε τωρα) κλπ φοβαμαι οτι θα πονεσω, με αγχωνει πολύ. Ειμαι φοβιτσιαρα ρε παιδι μου. Αλλά πάντα στην πράξη πάντα την παλευω "κατα τη διαρκεια". Δεν ειναι οτι δεν αντεχω τον πόνο, αλλά πάντα η αναμονη του με φοβιζει παραπάνω απ'ο,τι θα'πρεπε. (ναι,οκ , εδω μεσα περιμενω σιγουρα καποιο σεξουαλικό αστείο σε σχεση με τον πόνο )
Μη μου πέσει ο ουρανός στο κεφάλι!
ο μεγαλυτερος φοβος ειναι οτι δεν θα υπαρχουν χορηγοι προς εκμεταλλευσηΠερα απο σοβαρούς και δικαιολογημενους φοβους, δεν ξερω αν θα με πειτε περιεργη, ελπιζω καποιος να με καταλαβει Δε φοβαμαι τοσο τον πόνο , όσο.....τον φόβο του πόνου.
Πχ εν αναμονη επισκεψης σε καποιον γιατρο, καποιας εξετασης, του να μου πάρουν αιμα (ναι ειμαι απ'αυτες!), καποιου piercing (που σιγα το piercings που εχω κανει κανει, αλλά λεμε τωρα) κλπ φοβαμαι οτι θα πονεσω, με αγχωνει πολύ. Ειμαι φοβιτσιαρα ρε παιδι μου. Αλλά πάντα στην πράξη πάντα την παλευω "κατα τη διαρκεια". Δεν ειναι οτι δεν αντεχω τον πόνο, αλλά πάντα η αναμονη του με φοβιζει παραπάνω απ'ο,τι θα'πρεπε. (ναι,οκ , εδω μεσα περιμενω σιγουρα καποιο σεξουαλικό αστείο σε σχεση με τον πόνο )
Περα απο σοβαρούς και δικαιολογημενους φοβους, δεν ξερω αν θα με πειτε περιεργη, ελπιζω καποιος να με καταλαβει Δε φοβαμαι τοσο τον πόνο , όσο.....τον φόβο του πόνου.
ο στρατος εχει πολλα φιδια παντως...2) Το στρατό.
3) Τα φίδια.