Νέα

Ποιός είναι ο μεγαλύτερος σας φόβος;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα διομήδης
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 393
  • Εμφανίσεις 15K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

filos78

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Οκτ 2005
Κριτικές
11
Like
1.847
Πόντοι
5.975
Φοβάμαι δύο πράγματα.

1)AIDS
2)Καρκίνους.

Τίποτε άλλο.
Όλα τα άλλα τα παλεύω και τους γαμώ τη μάνα.
Δε φοβάσαι φίλε ούτε καν τις ελλ(ε)ηνίδες μήπως βρεθεί κάποια από δαύτες και σε τυλίξει και σε κάνει κλαρινογαμπρό της συμφοράς χωρίς να το πάρεις είδηση;

Επισκέπτης
Δε φοβάσαι φίλε ούτε καν τις ελλ(ε)ηνίδες μήπως βρεθεί κάποια από δαύτες και σε τυλίξει και σε κάνει κλαρινογαμπρό της συμφοράς χωρίς να το πάρεις είδηση;

Ρε μεγάλε , παντρεμένος είμαι ..........
Οπότε δεν φοβάμαι.
Αν χωρίσω , δεν θα ξαναπαντρευτώ ποτέ , οπότε αποκλείεται να φάω πακέτο σε επόμενο γάμο, αφού δεν έφαγα στον πρώτο.

Καλά αν χωρίσω και ξαναγίνω ελεύθερος μόλις μεγαλώσουν λίγο τα παιδιά, θα γίνω ο απόλυτος καλτ ήρωας.
Μόλις γυρίζω από τη δουλειά, θα βγάζω το σώβρακο και θα έχω τη μαλαπέρδα έξω, μέχρι να ξαναφύγω για δουλειά.

Και θα χωρίζω το σπίτι στα 2 , όπου στο ένα κομμάτι δεν θα υπάρχει τίποτε πέρα από ένα μπάνιο , ένα υπέρδιπλο κρεβάτι και ένα κομοδίνο με καπότες και μία τηλεόραση με media player που θα παίζει συνέχεια τσόντες με τον Κριστώφ Κλάρκ να γαμάει κώλο.

Στο ΄χωρο αυτό , θα υποδέχομαι βίζιτες.

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
90
Πόντοι
866
Ρε μεγάλε , παντρεμένος είμαι ..........
Οπότε δεν φοβάμαι.
Αν χωρίσω , δεν θα ξαναπαντρευτώ ποτέ , οπότε αποκλείεται να φάω πακέτο σε επόμενο γάμο, αφού δεν έφαγα στον πρώτο.

Καλά αν χωρίσω και ξαναγίνω ελεύθερος μόλις μεγαλώσουν λίγο τα παιδιά, θα γίνω ο απόλυτος καλτ ήρωας.
Μόλις γυρίζω από τη δουλειά, θα βγάζω το σώβρακο και θα έχω τη μαλαπέρδα έξω, μέχρι να ξαναφύγω για δουλειά.

Και θα χωρίζω το σπίτι στα 2 , όπου στο ένα κομμάτι δεν θα υπάρχει τίποτε πέρα από ένα μπάνιο , ένα υπέρδιπλο κρεβάτι και ένα κομοδίνο με καπότες και μία τηλεόραση με media player που θα παίζει συνέχεια τσόντες με τον Κριστώφ Κλάρκ να γαμάει κώλο.

Στο ΄χωρο αυτό , θα υποδέχομαι βίζιτες.
με το ενα ποδι στον ταφο δηλαδη αχαχαχαχααχχααχαχαχαχχαχαχαχααχχαχαχαχαχαχαχαχχαχαχαχαχ

nick07

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2009
Like
1
Πόντοι
16
είχα χάσει τον γιό μου για τρία λεπτά σε μια παραλία. Το τι πέρασε από το μυαλό μου μέσα στα τρία εκείνα λεπτά δεν λέγεται

βέβαια ο καλός μου είχε πάει να μου παραγγείλει καφέ αλλά εγώ είχα χάσει ήδη δέκα χρόνια απ' τη ζωή μου

Ελπίζω να το τσάκισες στο ξύλο το κωλόπαιδο!

Μαρκέλλα

Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2014
Like
0
Πόντοι
1
Περα απο σοβαρούς και δικαιολογημενους φοβους, δεν ξερω αν θα με πειτε περιεργη, ελπιζω καποιος να με καταλαβει  :P  Δε φοβαμαι τοσο τον πόνο , όσο.....τον φόβο του πόνου.  :idiot:
Πχ εν αναμονη επισκεψης σε καποιον γιατρο, καποιας εξετασης, του να μου πάρουν αιμα (ναι ειμαι απ'αυτες!), καποιου piercing (που σιγα το piercings που εχω κανει κανει, αλλά λεμε τωρα) κλπ φοβαμαι οτι θα πονεσω, με αγχωνει πολύ. Ειμαι φοβιτσιαρα ρε παιδι μου. Αλλά πάντα στην πράξη πάντα την παλευω "κατα τη διαρκεια". Δεν ειναι οτι δεν αντεχω τον πόνο, αλλά πάντα η αναμονη του με φοβιζει παραπάνω απ'ο,τι θα'πρεπε. (ναι,οκ , εδω μεσα περιμενω σιγουρα καποιο σεξουαλικό αστείο σε σχεση με τον πόνο  :2funny:)

nick07

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2009
Like
1
Πόντοι
16
Περα απο σοβαρούς και δικαιολογημενους φοβους, δεν ξερω αν θα με πειτε περιεργη, ελπιζω καποιος να με καταλαβει  :P  Δε φοβαμαι τοσο τον πόνο , όσο.....τον φόβο του πόνου.  :idiot:
Πχ εν αναμονη επισκεψης σε καποιον γιατρο, καποιας εξετασης, του να μου πάρουν αιμα (ναι ειμαι απ'αυτες!), καποιου piercing (που σιγα το piercings που εχω κανει κανει, αλλά λεμε τωρα) κλπ φοβαμαι οτι θα πονεσω, με αγχωνει πολύ. Ειμαι φοβιτσιαρα ρε παιδι μου. Αλλά πάντα στην πράξη πάντα την παλευω "κατα τη διαρκεια". Δεν ειναι οτι δεν αντεχω τον πόνο, αλλά πάντα η αναμονη του με φοβιζει παραπάνω απ'ο,τι θα'πρεπε. (ναι,οκ , εδω μεσα περιμενω σιγουρα καποιο σεξουαλικό αστείο σε σχεση με τον πόνο  :2funny:)

Διαγράψου.

FABOULOS

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2007
Like
6
Πόντοι
16

Συνημμένα

• image.jpg
    image.jpg
    75,1 KB · Εμφανίσεις: 38

chris33

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2011
Like
11
Πόντοι
66
ο μεγαλυτερος φοβος ειναι οτι δεν θα υπαρχουν χορηγοι προς εκμεταλλευση

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357

Ο μεν γιατροs , μπορει και ναναι αναποφευκτοs ισωs και σωτηριοs......ο δε τατολογοs σιγουρα μπορει να αποφευχθει....Το να σε χτυπησει το ρευμα κατα λαθοs απο μια ελλατωματικη συσκευη ειναι μεσα στο πλανο.....Το να βαλειs τα δαχτυλα στην πριζα ειναι μαλακια

ΤΑΚΜΑΝ

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Κριτικές
64
Like
65
Πόντοι
1.316
Α) Όσον αφορά την αρκούδα τσατσά ...
1) Να μην τα χαλάσουμε (καθημερινός φόβος).
2) Να μη μετακομίσει στην επαρχία και χαθούμε.
3) Να μην ξαναπαντρευτεί.
4) Να μην αποδημήσει εις κύριον.

Β) Γενικότερα ...
1) Την πιθανότητα επιστροφής στο πατρικό σπίτι. Αν δεν καταφέρω να βρω δουλειά στην Αγγλία μέχρι το τέλος του 2014, τότε θα αναγκαστώ να γυρίσω Αθήνα. Η σκέψη ότι μπορεί να χάσω την ανεξαρτησία, με τρελαίνει.
2) Το στρατό.
3) Τα φίδια.

Αν θυμηθώ τίποτε άλλο, θα σας ειδοποιήσω.

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
Kαλα ολα τ αλλα......αλλα και το στρατο ρε???Ε  οχι

dinn

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2009
Like
41
Πόντοι
6
η αφραγκια και τα γηρατεια και οι ασθενειες ..επισης απωλεια προσφιλους ανθρωπου

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom