Νέα

Ποιος είναι ο καλύτερος τρόπος να φας κώλο Ελληνίδας?

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Dimpalios
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 995
  • Εμφανίσεις 58K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)
OP
OP
D

Dimpalios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
31 Μαρ 2006
Κριτικές
2
Like
120
Πόντοι
281
Δε με χαλάει που κάνει τη δύσκολη, ίσα ίσα είναι ελκυστικό αυτό κι ενδιαφέρον, είναι φλερτ,δε το εκλαμβάνω σαν σπάσιμο ειλικρινά.
ΑΤΜ γιατί να μην κάνει? Εκτος αν θεωρεί τον κώλο της βρώμικο  :2funny:
Γενικά το ΑΤΜ βολεύει καλύτερα με 2 γυναίκες

Ρε Γαύρε...δεν το πιστεύω ότι έχουμε τέτοια ταύτιση απόψεων. Σαν να διαβάζω δικά μου γραπτά.......Αυτό λέω κι εγώ ακριβώς την ώρα του ΑΤΜ.....γιατί όχι μαναράκι μου????? είναι βρώμικο το κωλαράκι σου??? Εγώ έβαλα μέσα ό,τι πιο πολύτιμο έχω πάνω μου...και εσύ δεν το βάζεις στο στόμα??? Έλα...γρήγορα........ΜΠΟΥΚΩΤΟ

Dirty Papari

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2010
Like
0
Πόντοι
0
eixa filo o opoios ta xei me oukranza pou tou dine mono kolo mexri na thn pantreutei    mouni den eixe dwsei potes  :kissass: :kissass2:

kolos to mouni tou mellontos

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
Σαν τον κώλο της Ελληνίδας πάντως ΔΕΝ ΕΧΕΙ(που λέμε εδώ στο βορρά)

ding-dong

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουν 2007
Like
0
Πόντοι
6
Να σε πληροφορήσω οτι ποτέ δεν ήμουν της ποσότητας.Μια μου αρκεί και αν τύχει να είναι και έμπειρη,αχόρταγη και ελίσσεται σωστά,την μαγκώνω στο μουνάκι  μου μέχρι να την ξεζουμίσω.

Μουνακι εχεις ή ταναλια?  :huh:

Και για να απαντησω στο θεμα, αναλογα τον κωλο. Μερικοι δεν τρωγωνται με τιποτα, αλλους κανεις το λαθος να του φας και ειναι αχωνευτοι, αλλοι σε σκανε ΠΡΙΝ τους φας. Για συνοδευτικο βαζελινη..

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
Xωρίς να θέλω να προτρέψω κάποιους σε unsafe συμπεριφορές, τα γαμήσι απ τον κώλο χωρίς προφυλακτικό έχει άλλη κάβλα.
Γι αυτό είναι απείρως καλύτερο σε σχέχεις παρά σε πουτάνες,call girls κλπ.Καλό και το cream pie αλλά ακόμη καλύτερο το ass filling

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
Υπάρχουν κωλαράκια,κώλοι,κωλάρες και κωλάθρες

edit: μετά πάμε βραχονησίδες,νησιά κλπ

OP
OP
D

Dimpalios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
31 Μαρ 2006
Κριτικές
2
Like
120
Πόντοι
281
Xωρίς να θέλω να προτρέψω κάποιους σε unsafe συμπεριφορές, τα γαμήσι απ τον κώλο χωρίς προφυλακτικό έχει άλλη κάβλα.
Γι αυτό είναι απείρως καλύτερο σε σχέχεις παρά σε πουτάνες,call girls κλπ.Καλό και το cream pie αλλά ακόμη καλύτερο το ass filling

Σαφέστατα. Όσα κάνεις με την σχέση δεν τα κάνεις με τον κόσμο όλο. Τι ΑΤΜ να σου κάνει όταν την έχεις πάρει με καπότα? Δεν κάνει διαφορά...σαν σου κάνει μία νορμάλ πίπα.

Το θέμα είναι να βγάζεις την πούτσα μυρωδάτη, λαχταριστή, ζουμερή και κορδωμένη από το κωλαράκι και να την χώνεις στο στοματάκι....Α ρε Μόνικα για αυτό σε λατρεύω......

Και πάλι σωστός........ ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΟΣ

Επισκέπτης
Και επειδή το θέμα του αν δίνουν ή όχι κώλο οι Ελληνίδες εξαντλήθηκε, ας πάμε στο επόμενο βήμα.......με ποιον τρόπο τον παίρνεις? Ποιος είναι ο καλύτερος? Ο πιο σωστός? Ο πιο εγγυημένος να μην ακούσεις "ΑΑΑ ΟΧΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ, ΔΕΝ ΘΕΛΩ, ΠΟΝΑΩ" και άλλες παρόμοιες ανακρίβειες/φτωχοδικαιολογίες για να μην λάβεις την απόλυτη ηδονή!!!!!!!!!!

Να της προτείνεις τη στάση κεμπάπ..

OP
OP
D

Dimpalios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
31 Μαρ 2006
Κριτικές
2
Like
120
Πόντοι
281
Δεν βαριόμαστε ποτέ να γαμάμε κώλο, ιδίως ένα καινούργιο που δεν έχουμε ξαναγαμήσει

:rockon:
Να υπάρχει ποικιλία να μην βαριέστε  :grin:

Εγώ δεν βαριέμαι ποτέ να γαμάω κωλαράκια, κώλους ή ακόμη (υπό προϋποθέσεις) και κωλάρες. Η ποικιλία ποτέ δεν με χάλασε. Ειδικά να την συνοδεύει και καλή μπύρα.

silva!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
14
Πόντοι
166
Το θέμα είναι να βγάζεις την πούτσα μυρωδάτη, λαχταριστή, ζουμερή και κορδωμένη από το κωλαράκι και να την χώνεις στο στοματάκι....Α ρε Μόνικα για αυτό σε λατρεύω......

vomit-3.gif

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
Τα καλύτερα γαμίσια απ τον κώλο γίνονται σε σκαμπό,καναπέ,πάγκο κουζίνας και μετά στο κρεβάτι

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
Ειδικά να την συνοδεύει και καλή μπύρα.
όταν γαμάς κώλο την ακουμπάς στην πλάτη και όταν σου παίρνει πίπα στο κεφάλι της?  :2funny: :2funny: :2funny:
Δε το κάνω απλά είναι κάφρικο αστείο οκ?  :helpplea:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom