Νέα

Ποιος είναι ο καλύτερος τρόπος να φας κώλο Ελληνίδας?

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Dimpalios
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 995
  • Εμφανίσεις 58K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)
OP
OP
D

Dimpalios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
31 Μαρ 2006
Κριτικές
2
Like
120
Πόντοι
281
Ωραίο το ξεκώλιασμα..το απολαμβάνω ,αλλά επειδή πλέον δεν με πιάνουν οι flat συγκινήσεις ,απολαμβάνω περισσότερο το ξεκώλιασμα με  ταυτόχρονη χρήση δονητή ή δαχτυλιάσματος στο μουνάκι μου .

Δεν λέμε αν αρέσει στις Ελληνίδες να δίνουν κώλο ή πως το κάνουν...αυτό είναι πλέον δεδομένο. Το τρόπο τον σωστό αναλύουμε πως τον παίρνει κάποιος!!!!!!!!!!

:kissass2: :kissass2: :kissass2: :kissass2:

quardeen

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2009
Like
4
Πόντοι
66
60 μέλη και 48 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα

:2funny:

Ρε τι κάνει ο κώλος ρε...

OP
OP
D

Dimpalios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
31 Μαρ 2006
Κριτικές
2
Like
120
Πόντοι
281
Θα κάνω φίλο βάζελο τελικά  :headbang:
:2funny: :2funny: :2funny:

Ποτέ μην λες ποτέ σε αυτήν την ρημάδα την ζωή. Δεν ξέρεις πόσα πολλά μπορεί να χωρίζουν δύο ανθρώπους και πόσα περισσότερα να τους ενώνουν.

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.296
Πόντοι
8.645
Δεν λέμε αν αρέσει στις Ελληνίδες να δίνουν κώλο ή πως το κάνουν...αυτό είναι πλέον δεδομένο. Το τρόπο τον σωστό αναλύουμε πως τον παίρνει κάποιος!!!!!!!!!!

:kissass2: :kissass2: :kissass2: :kissass2:
λες σουσάμι άνοιξε  :headbang:
άκου ερωτήσεις 100 χρονών μαντράχαλος

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.002
Πόντοι
22.785
:think: :think: Τί είπες τώρα γιατρέ μου?
Δεν εγνώριζα ότι η κωλότρυπα είναι στα ενδότερα της καρδιάς και ότι η καρντιά ειναι στην πρωκτική περιοχή!!!  :2funny: :2funny:

Tί ώραιότερον άπο τόν κώλο , έγω πεθαίνω και
χύνω άσύστολα όταν μέ γαμμάνε από πίσω !!!!!!!!

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
Και η ερώτηση που αφορά μόνο τις Ελληνίδες είναι λάθος, όλες ίδια τον δίνουν, απλόχερα  :kissass2:
(εκτός από κάποιες με θρησκευτικά-οικογενειακά κλπ κατάλοιπα)

OP
OP
D

Dimpalios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
31 Μαρ 2006
Κριτικές
2
Like
120
Πόντοι
281
60 μέλη και 48 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα

:2funny:

Ρε τι κάνει ο κώλος ρε...

Είδες??? Για άλλαξε το πήλινο σε πορσελάνη...και βλεπω να τον παίρνουμε και τον δικό σου....και ο Χαουζ ακόμη....το παν είναι πως να τον σερβίρεις......(σε άλλο Thread αυτό εν καιρώ)

OP
OP
D

Dimpalios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
31 Μαρ 2006
Κριτικές
2
Like
120
Πόντοι
281
Όχι .Το μόνο που με συγκινεί απο τα σάντουιτς είναι το λουκάνικο.Θέλω  μια έμπειρη πούτσα αντοχης για πάρτι μου.

ΑΧΧΑΧΑΧΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ...Σκέψου να έχεις όμως 2 έμπειρες ψωλές......και τρεις μην σου πω......και όσες θες.....

Dirty Papari

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2010
Like
0
Πόντοι
0
Tί ώραιότερον άπο τόν κώλο , έγω πεθαίνω και
χύνω άσύστολα όταν μέ γαμμάνε από πίσω !!!!!!!!
:smitten:

Όχι .Το μόνο που με συγκινεί απο τα σάντουιτς είναι το λουκάνικο.Θέλω  μια έμπειρη πούτσα αντοχης για πάρτι μου.
den afhneis tipota na pesei katw   eisai sy miaaaaa
pantws xaneis einai wraio glenti  gemizeis

hotyan

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Αυγ 2007
Κριτικές
14
Like
24
Πόντοι
2.057
Ωραίο το ξεκώλιασμα..το απολαμβάνω ,αλλά επειδή πλέον δεν με πιάνουν οι flat συγκινήσεις ,απολαμβάνω περισσότερο το ξεκώλιασμα με  ταυτόχρονη χρήση δονητή ή δαχτυλιάσματος στο μουνάκι μου .
Και πάντα με προφύλαξη ρε γλύκα.
Μην μας βγάλεις κανένα κωλόπαιδο!!!  :2funny: :2funny:

quardeen

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2009
Like
4
Πόντοι
66
Είδες??? Για άλλαξε το πήλινο σε πορσελάνη...και βλεπω να τον παίρνουμε και τον δικό σου....και ο Χαουζ ακόμη....το παν είναι πως να τον σερβίρεις......(σε άλλο Thread αυτό εν καιρώ)
:2funny: :2funny: :2funny:

OP
OP
D

Dimpalios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
31 Μαρ 2006
Κριτικές
2
Like
120
Πόντοι
281
Και η ερώτηση που αφορά μόνο τις Ελληνίδες είναι λάθος, όλες ίδια τον δίνουν, απλόχερα  :kissass2:
(εκτός από κάποιες με θρησκευτικά-οικογενειακά κλπ κατάλοιπα)

Εδώ θα με βρεις διάφωνο....όλες τον δίνουν, αλλά θες λόγω κουλτούρας, λόγω κοινωνίας, οι ελληνίδες πρέπει να σε παιδέψουν πρώτα. Ενώ η ξένη....αχχχχ η ξένη.........των τρώει και λέει και ευχαριστώ, θέλω κι άλλο......

Η ελληνίδα τρελένεται από την κάβλα επίσης και μονίμως κανει την δύσκολη.....Έτσι ρε παδιί μου για να στην σπάει και καλά. Να στο βγάλει ξυνό. Ομως βρεις το κουμπί της.....μέχρι και ΑΤΜ σου κάνει.

Επισκέπτης
ΑΧΧΑΧΑΧΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ...Σκέψου να έχεις όμως 2 έμπειρες ψωλές......και τρεις μην σου πω......και όσες θες.....
Να σε πληροφορήσω οτι ποτέ δεν ήμουν της ποσότητας.Μια μου αρκεί και αν τύχει να είναι και έμπειρη,αχόρταγη και ελίσσεται σωστά,την μαγκώνω στο μουνάκι  μου μέχρι να την ξεζουμίσω.

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
Η ελληνίδα τρελένεται από την κάβλα επίσης και μονίμως κανει την δύσκολη.....Έτσι ρε παδιί μου για να στην σπάει και καλά. Να στο βγάλει ξυνό. Ομως βρεις το κουμπί της.....μέχρι και ΑΤΜ σου κάνει.
Δε με χαλάει που κάνει τη δύσκολη, ίσα ίσα είναι ελκυστικό αυτό κι ενδιαφέρον, είναι φλερτ,δε το εκλαμβάνω σαν σπάσιμο ειλικρινά.
Δέστο σαν πρόκληση με μια ωραία ανταμοιβή και για τους δυό σας
ΑΤΜ γιατί να μην κάνει? Εκτος αν θεωρεί τον κώλο της βρώμικο  :2funny:
Γενικά το ΑΤΜ βολεύει καλύτερα με 2 γυναίκες

Dirty Papari

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2010
Like
0
Πόντοι
0
Να σε πληροφορήσω οτι ποτέ δεν ήμουν της ποσότητας.Μια μου αρκεί και αν τύχει να είναι και έμπειρη,αχόρταγη και ελίσσεται σωστά,την μαγκώνω στο μουνάκι  μου μέχρι να την ξεζουμίσω.
kegel

OP
OP
D

Dimpalios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
31 Μαρ 2006
Κριτικές
2
Like
120
Πόντοι
281

Σωστά......Πάρτην και στο κωλί σου να ξεσουμιστείς και εσύ.

:pipa3: :pipa3: :pipa3:

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
Τα είπαν όλα οι σοφοί παλιότερα
"Κρέας θα μπει κρέας θα βγει, κέρδος το ζουμί"

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.296
Πόντοι
8.645
Να σε πληροφορήσω οτι ποτέ δεν ήμουν της ποσότητας.Μια μου αρκεί και αν τύχει να είναι και έμπειρη,αχόρταγη και ελίσσεται σωστά,την μαγκώνω στο μουνάκι  μου μέχρι να την ξεζουμίσω.

Όποιος καύλωσε με αυτό το ποστ πρέπει επειγόντως να γαμήσει  :S

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom