Και ποτέ λιπαντικό(αυτό το ξέχασα παλιέ)
Σωστός. Δεν υπάρχει καλύτερο λιπαντικό από το σάλιο. Άλλωστε αν δεν γλύψεις...κώλο δεν τρως.....
Και ποτέ λιπαντικό(αυτό το ξέχασα παλιέ)
για τις σαγιοναρες δε μου πες ομως
Α ναι ξέχασα!!!για τις σαγιοναρες δε μου πες ομως
Θα κάνω φίλο βάζελο τελικάΣωστός. Δεν υπάρχει καλύτερο λιπαντικό από το σάλιο. Άλλωστε αν δεν γλύψεις...κώλο δεν τρως.....
Άστο το παιδί ρε Ερινα μου για όλους υπάρχει ΖΩΗ στο νετ..Μαλακα νωνδα δεν την παλευεις λεμε.. Τι με κλωνους μπαινεις και βριζεις μελη.. τι με το νωνδας.. εχεις δωσε ρεσιταλ τελευταιως.. χαχαχαχαχαχαχαχαχα
Άστο το παιδί ρε Ερινα μου για όλους υπάρχει ΖΩΗ στο νετ..
Για έξω δεν ξέρω
Ό,τι να 'ναι, μην κάνετε προβλέψεις άμα δεν ξέρετε, ένας είναι ο clone hunter!Τι με κλωνους μπαινεις και βριζεις μελη..
Ό,τι να 'ναι, μην κάνετε προβλέψεις άμα δεν ξέρετε, ένας είναι ο clone hunter!
Για sit on your eggs!
Ωραίο το ξεκώλιασμα..το απολαμβάνω ,αλλά επειδή πλέον δεν με πιάνουν οι flat συγκινήσεις ,απολαμβάνω περισσότερο το ξεκώλιασμα με ταυτόχρονη χρήση δονητή ή δαχτυλιάσματος στο μουνάκι μου .
ΑλιΩραίο το ξεκώλιασμα..το απολαμβάνω ,αλλά επειδή πλέον δεν με πιάνουν οι flat συγκινήσεις ,απολαμβάνω περισσότερο το ξεκώλιασμα με ταυτόχρονη χρήση δονητή ή δαχτυλιάσματος στο μουνάκι μου .
Ωραίο το ξεκώλιασμα..το απολαμβάνω ,αλλά επειδή πλέον δεν με πιάνουν οι flat συγκινήσεις ,απολαμβάνω περισσότερο το ξεκώλιασμα με ταυτόχρονη χρήση δονητή ή δαχτυλιάσματος στο μουνάκι μου .
Είναι πιστήγιατι δεν δοκιμαζεις DP ?????
ta sandwich s aresoun;Ωραίο το ξεκώλιασμα..το απολαμβάνω ,αλλά επειδή πλέον δεν με πιάνουν οι flat συγκινήσεις ,απολαμβάνω περισσότερο το ξεκώλιασμα με ταυτόχρονη χρήση δονητή ή δαχτυλιάσματος στο μουνάκι μου .
Τί είπες τώρα γιατρέ μου?πρωτα πρεπει να μπεις στη καρδια της και μετα στο κωλο της. Δυσκολο, αλλα τετοιος κωλος αξιζει να παρθει!