Velvy_2
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Ιουν 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 2
- Πόντοι
- 166
γαμας κι εσυ?
υπαρχει και η μεταφορικη εννοια
και ναι γαμω πφφφ
γαμας κι εσυ?
Ε?????? και σουχα και την πλατη...γυρισμενηουφφφφ παμε παλι!
ειμαστεε οοοοοοοολοι καυλεροι και γαμαμε δω μεσα
κρεμουλα...με ρεγουλα ,εχουμε και κριση....
κυριολεκτικα ειναι πιο ωραια....γαμανε και οι κοπελες?υπαρχει και η μεταφορικη εννοια
και ναι γαμω πφφφ
κοιταχτε να δειτε ,αυτα τα ''ολο μεσα'' και λοιπα δε στεκουν ...
Το δεντρο μεγαλωσε...Ετσι γινεται στην φυσηΠρόσεξε έ ?????? έχουμε κλονάρια !!!!!!!!!!
παιδικες να βαζεις.....και πως θα φαει μετα στο στομα τις κρεμες ρε το κουριτσι. λοιπον ακου. τη βαζεις να στο φτυνει αυτη. αν δε το φτυσει καλα προβλημα της.
κυριολεκτικα ειναι πιο ωραια....γαμανε και οι κοπελες?
δεν ειπα εγω να τη γαμησεις απο κωλο με τη μια...αλλα αμα δεις τη σουφρα δουλεμενη ε εκει κατι τρεχει...Φιλαρακι,οταν πεφτεις με καποια που δεν την ξερεις και πολυ καλα,ή εισαστε στην αρχη μιας σχεσης
δεν της γαμας τον κωλο με το που πεσετε στο κρεβατι
Ουτε ο Γουντμαν δεν το κανει αυτο...
Πρωτα τις ερωτογενης της ζωνες τις κανεις να εκραγουν,σενιαρεις το μουνακι της να βαρεσει ντιρλαμπα
απο την καβλα και να την κανεις να τελειωσει...και στο τελειωμα της,αφου εχεις βαλει και τα δαχτυλακια σου καθ'ολη την διαρκεια της φασης,της τον φορμαρεις κανονικοτατα με 'ΕΝΑΝ ΠΟΝΟ"(με τα αναλογα λιπαντικα ΒΕΒΑΙΑ)
Εκεινη την στιγμη λογω της δικιας της κορυφωσης,ολα εκει κατω ειναι μουδιασμενα και χαλαρα...
Ακουσε με και δεν θα χασεις
μετα θα ειναι παντα ετοιμη να γυριζετε τις δικες σας τσιντες ακα Γουντμαν
δουλεψε το και θα δεις
δεν ειπα εγω να τη γαμησεις απο κωλο με τη μια...αλλα αμα δεις τη σουφρα δουλεμενη ε εκει κατι τρεχει...
αμα ησουν λεσβια ομως....εξαρταται.
και προφανως δεν εννοω στραπ ον
Φιλαρακι,οταν πεφτεις με καποια που δεν την ξερεις και πολυ καλα,ή εισαστε στην αρχη μιας σχεσης
δεν της γαμας τον κωλο με το που πεσετε στο κρεβατι
Ουτε ο Γουντμαν δεν το κανει αυτο...
Το δεντρο μεγαλωσε...Ετσι γινεται στην φυση
Εμειs ειμαστε λιγακι παρα-φυση αλλα ασχετο!!!!
Τι να σου πω ρε φιλινάδα,,άμα δε θέλει η άλλη να της τον χώσει ο άλλος μωρή?
άμα δε θέλει ας μην τονε φάει ποτέ
άκου με έναν πόνο :S
φιλε αμα την κανεις να τελειωσει οπως λες και πας να της τον φορμαρεις μετα απο πισω πιο πιθανο ειναι να σε βρισει...δεν καταλαβες πραμα απο οτι σου ειπα
Τι να σου πω ρε φιλινάδα,,
Εγώ ξέρω ότι ο πόνος υφίσταται για 3 δεύτερα αφότου μπει (με πολύ σάλιο βεβαίως-βεβαίως)
αν σκάσεις για 3 δεύτερα μετά είναι όλα καυλερα...
Αλλιώς αν είναι ζόρισε, ξεζόρισε μπες λίγο βγες λίγο και πάμε πάλι απτην αρχή,
θα σου βγει ο πάτος απ'τον πόνο και θα πάει και άδικα,,,
Αλλά ο κάθε κώλος βεβαία όπως βολεύεται...
αει γειασου....ειναι και θεμα κωλου καθοτι μερικες δεν μπορουν με τιποτα ενεκα ανατομιας....Τι να σου πω ρε φιλινάδα,,
Εγώ ξέρω ότι ο πόνος υφίσταται για 3 δεύτερα αφότου μπει (με πολύ σάλιο βεβαίως-βεβαίως)
αν σκάσεις για 3 δεύτερα μετά είναι όλα καυλερα...
Αλλιώς αν είναι ζόρισε, ξεζόρισε μπες λίγο βγες λίγο και πάμε πάλι απτην αρχή,
θα σου βγει ο πάτος απ'τον πόνο και θα πάει και άδικα,,,
Αλλά ο κάθε κώλος βεβαία όπως βολεύεται...
Εγω καταλαβα και τα εχω εκτυπωσει να τα μοιραζω φυλλαδια στην χαλκιδικη. Που ξερεις μπορει να το πιασει κανεις το υπονοουμενο αχαχαχαχαχαχχαχαχαχαχα
αμα ησουν λεσβια ομως....