pireas
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Ιουλ 2010
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
αν ειχες αρχιδια θα ησουν τραβελι...ki αν ειχα @@ θα εδινα διαλεξη πώς γαμω![]()
αν ειχες αρχιδια θα ησουν τραβελι...ki αν ειχα @@ θα εδινα διαλεξη πώς γαμω![]()
Ηδη ψαχνει....Βρεθηκε νερο "επανω"....Η αντιστροφη μετρηση για τον πλανητη εφτασεΈνα ενδεχόμενο πού μπορώ να σκευθώ τώρα .....
Το άνθρώπινο είδος είναι ένας ιός που αναπτύσσεται και προσβάλει τό ανοσοποιητικό σύστημα της γής μέχρι να την καταστρέψει τελειωτικά και νά ψάξει άλλον πλανήτη να άποικίσει.......
ΤΊ ΛΈΣ![]()
![]()
Τι να σου πω ρε φιλινάδα,,
Εγώ ξέρω ότι ο πόνος υφίσταται για 3 δεύτερα αφότου μπει (με πολύ σάλιο βεβαίως-βεβαίως)
αν σκάσεις για 3 δεύτερα μετά είναι όλα καυλερα...
Αλλιώς αν είναι ζόρισε, ξεζόρισε μπες λίγο βγες λίγο και πάμε πάλι απτην αρχή,
θα σου βγει ο πάτος απ'τον πόνο και θα πάει και άδικα,,,
Αλλά ο κάθε κώλος βεβαία όπως βολεύεται...![]()
![]()
τρελληηηηηηηηηηηηη αχχαχαχαχαχαχχαχαχαχαχαχχαχαχαχαχαχαχχαχαχχα
φιλε αμα την κανεις να τελειωσει οπως λες και πας να της τον φορμαρεις μετα απο πισω πιο πιθανο ειναι να σε βρισει...
αυτό έλλειπε αγάπη, να μην φάω το κωλαράκι σουη πετρουλα μου τον εφαγε με το που ειδε κρεβατι, πριν πεσει καν. γουντμαν κις μαι μπολζ![]()
Γκάμπα κανόνισε τα κεντρικά, ο μπουλ τα δυτικά,ο πλεζ τα της πρωτευούσης.άντε να βοηθήσω και λίγο στο βορράΜα γκαμπουλι πρεπει να δωθουν οδηγιες χρησης κωλου τελικα. Υπαρχουν κενα.. χαχαχαχχχααχχα
αει γειασου....ειναι και θεμα κωλου καθοτι μερικες δεν μπορουν με τιποτα ενεκα ανατομιας....
επειδη δεν εχω ορεξη,πιστευε οτι πιστευεις αλλα αυτο που σου λεω ειναι θεμα λογικης...γιαυτα που πιστευεις,την ειχε ξεκολιασει ο αλλος την δικια σου
αχαχαχαχαχαχαχαχαχχαχαχ
Μα γκαμπουλι πρεπει να δωθουν οδηγιες χρησης κωλου τελικα. Υπαρχουν κενα.. χαχαχαχχχααχχα
ουφφφφ παμε παλι!
ειμαστεε οοοοοοοολοι καυλεροι και γαμαμε δω μεσα![]()
μεγαλε πολυ ασχολεισαι...κατι λεει αυτο...αν και σε συμπαθω,δεν βλεπω να σκαμπαζεις γρι απο οτι σου λεμε εδω,σερνικοι και θηλυκοι
τραβα πλερώ και ΜΟΝΟΝ ετσι για σενα
ανεπιδεκτος μαθησεως
γιαυτα που πιστευεις,την ειχε ξεκολιασει ο αλλος την δικια σου
αχαχαχαχαχαχαχαχαχχαχαχ
μεγαλε πολυ ασχολεισαι...κατι λεει αυτο...
Εφτιαξεs manual ρε?????αχαχαχαχα
Πας για κλύσμα?συνεχιζεται αν δεν φυγω στα επομενα λεπτα...