Velvy_2
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Ιουν 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 2
- Πόντοι
- 166
ελα ρε τζιτζικαρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε
Μα γιατί????????????Μαρη δεν κοιμηθηκα ολο το βραδυ λεμε!!!!
τι εκανα...
http://[URL unfurl="true"]www.threadbombing.com/data/media/2/pug_face.gif[/img[/URL]]
[/quote]
λες και εχει φαει σφυρια μεσοκαυκαλα και του στριψαν τα ματια
χαχαχαχαχαχαχαχαχχαχαχαχαχαχαχαχαχαα
χαχαχαχχαχχαχαχαχαχαχαχχαχαχαχαχαχχαχααχχα
τι εκανα...
http://[URL unfurl="true"]www.threadbombing.com/data/media/2/pug_face.gif[/img[/URL]]
[/quote]
τιμωρια ρε.. για τις μαλακιες που λες :(
Μα γιατί????????????
Ναταλια η Λαρίσα
ωχ παναιτσαμ'
και ολο εσφιχν το μαξιλαρι,και ολο το εσφιχνα.....
Αρε τι μου θυμισατε με αυτο το θρεντ πριν καποια χρονια με καποια γκομενα.Την πρωτη φορα που πηγαμε να το κανουμε τις λεω γυρνα πισοκωλητα ααα μου λεει αυτη δεν μπορω ποναω .Απο το μουνι της λεω μωρη ααα ενταξει λεει αυτη (ωπ λεω τον εχει φαει απο πισω η μικρα θα φαμε κ εμεις)Και ειχε η πουτανα απιστευτο κωλαρακι λεπτη με ωραια καπουλια .Και εκει που το ειχα ξεκασει το θεμα και προχωρουσε η σχεση (1.5 χρονο) μου λεει σε ενα καφε θελω να με γαμησεις απο πισω και να τελιωσεις μεσα μου.Καλα τις λεω εγω.Με περνει τηλ και μου λεει οτι εχει προετοιμαστει για το γεγονος(κλεισμα ? λιπανση ? )Μετα στο ξενοδοχειο οταν πηγα να προσπαθησω ελεγε δεν μπορω ποναω και στο τελος συγγνωμη δεν μπορω κτλ... Τελος παντων μετα απο λιγο καιρο και οταν γυρισαμε απο διακοπες και ημασταν μαζι στο εξοχικο λεω ας κανω μια κρουση παλι.Μου λεει η γκομενα αα δεν εχω πρβλημα φτανεις να εχεισ λιπαντικο.Οουπσ τον ηπιαμε λεω!Ψαχνω το σπιτι τιποτα.Μονο λαδι για τηγανισμα βρηκα ωσπου το ματι μου επεσε σε ενα baby oil οπου ειχε ξεχασει η μανα μου που βαζει στην παραλια.Σωθηκαμε...Αν μου ξαναλεγε ποναω . Ολα ευτυχως μια χαρα και η γκομενα δεν ηταν και τοοοσο σφιχτη θα ελεγα.Ρε μπας και μας δουλευε η να ημουν τοτε κανας κερατας .Παντως ειναι τρελες αυτε οι ελεεινιδες και θελουν υπομονη και ειδικη μεταχειριση .Anyway μετα απο 4 μηνες χωρισαμε
Ρε μπας και μας δουλευε η να ημουν τοτε κανας κερατας .
το ειχε διπορτο κυριολεκτικα...Ο κωλος κερδιζετε φιλε,δεν στον χαριζει η γκομενα
Εκει που σου ελεγε "ποναω" επρεπε να της τον βαλεις ολον
"Με εναν πονο" που λενε και στις ετοιμογεννες
Μαλλον στα φοραγε με αλλον
Ο κωλος κερδιζετε φιλε,δεν στον χαριζει η γκομενα
τι τραβηξες και εσυ ρε μεγαλε? πάντως το λαδακι του τηγανισματος μπορει και ταιριαζεΑρε τι μου θυμισατε με αυτο το θρεντ πριν καποια χρονια με καποια γκομενα.Την πρωτη φορα που πηγαμε να το κανουμε τις λεω γυρνα πισοκωλητα ααα μου λεει αυτη δεν μπορω ποναω .Απο το μουνι της λεω μωρη ααα ενταξει λεει αυτη (ωπ λεω τον εχει φαει απο πισω η μικρα θα φαμε κ εμεις)Και ειχε η πουτανα απιστευτο κωλαρακι λεπτη με ωραια καπουλια .Και εκει που το ειχα ξεκασει το θεμα και προχωρουσε η σχεση (1.5 χρονο) μου λεει σε ενα καφε θελω να με γαμησεις απο πισω και να τελιωσεις μεσα μου.Καλα τις λεω εγω.Με περνει τηλ και μου λεει οτι εχει προετοιμαστει για το γεγονος(κλεισμα ? λιπανση ? )Μετα στο ξενοδοχειο οταν πηγα να προσπαθησω ελεγε δεν μπορω ποναω και στο τελος συγγνωμη δεν μπορω κτλ... Τελος παντων μετα απο λιγο καιρο και οταν γυρισαμε απο διακοπες και ημασταν μαζι στο εξοχικο λεω ας κανω μια κρουση παλι.Μου λεει η γκομενα αα δεν εχω πρβλημα φτανεις να εχεισ λιπαντικο.Οουπσ τον ηπιαμε λεω!Ψαχνω το σπιτι τιποτα.Μονο λαδι για τηγανισμα βρηκα ωσπου το ματι μου επεσε σε ενα baby oil οπου ειχε ξεχασει η μανα μου που βαζει στην παραλια.Σωθηκαμε...Αν μου ξαναλεγε ποναω . Ολα ευτυχως μια χαρα και η γκομενα δεν ηταν και τοοοσο σφιχτη θα ελεγα.Ρε μπας και μας δουλευε η να ημουν τοτε κανας κερατας .Παντως ειναι τρελες αυτε οι ελεεινιδες και θελουν υπομονη και ειδικη μεταχειριση .Anyway μετα απο 4 μηνες χωρισαμε
αν το κάνεις στη χάση και στη φέξη τα θυμάσαι με λεπτομέρειες(δε μιλάω για τον φίλο μας)οι περιγραφες σου παντως γαμουν
Ο κωλος κερδιζετε φιλε,δεν στον χαριζει η γκομενα
Μαλλον στα φοραγε με αλλον
Eμ τι ρε...Πολύ σάλιο και μια και όξωτι λες καλέ? :S
να κάτσεις εσύ να τον φας "με έναν πόνο"
ενα γλυφοκωλι να της εκανε θα εκαμπτε την αντισταση....