Νέα

Ποιος είναι ο καλύτερος τρόπος να φας κώλο Ελληνίδας?

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Dimpalios
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 995
  • Εμφανίσεις 58K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
αυτος

tumblr_l2ji7ePAKf1qbsxmqo1_400.png

σου γαμω. :birdman:

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.010
Πόντοι
22.785
ελα ρε τζιτζικαρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε

:rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Λοιπόν γιά νά άπαντήσουμε ΚΑΙ ΣΟΒΑΡΑ ΤΩΡΑ........Ό καθένας με τα βίτσια του!
Επίσης ο καθένας με την αξιοπρέπεια και τα όριά του!

Ξανά μανά επίσης ο καθένας καλό θά ήταν να συνευρίσκετε με συντρόφους
πού να ανταποκρίνονται στα ίδια πλαίσια αξιοπρέπειας και όρίων,
είδάλλως άναρωτιέται περί σωστού και λάθους, άναζητάει άπαντήσεις
από δω κι από κει και για να τα κάνει αυτά, προφανώς δε νιώθει τελείως άνετα
και ίκανοποιητικά με αυτό που ζει στο κρεβάτι του και ίσως και στην σχέση του γενικότερα!!!!!!!!!

υ΄γ ούφ ..... ρε φίλε μήν με βάζης  να όμιλώ , σήμερα  σοβαρά .. δεν μού βγαίνη
ξενύχτησα μέ έναν κομμουνιστή έχθές !!!!!!!!

gabadoo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2007
Like
2
Πόντοι
166
τι εκανα...

http://[URL unfurl="true"]www.threadbombing.com/data/media/2/pug_face.gif[/img[/URL]]
[/quote]

λες και εχει φαει σφυρια μεσοκαυκαλα και του στριψαν τα ματια

χαχαχαχαχαχαχαχαχχαχαχαχαχαχαχαχαχαα

lagos

Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2005
Κριτικές
1
Like
13
Πόντοι
16
Αρε τι μου θυμισατε με αυτο το θρεντ  πριν καποια χρονια με καποια γκομενα.Την πρωτη φορα που πηγαμε να το κανουμε τις λεω γυρνα πισοκωλητα ααα μου λεει αυτη δεν μπορω ποναω .Απο το μουνι της λεω μωρη ααα ενταξει λεει αυτη  :uglystupid: (ωπ λεω τον εχει φαει απο πισω η μικρα θα φαμε κ εμεις)Και ειχε η πουτανα απιστευτο κωλαρακι λεπτη με ωραια καπουλια  :rockon: .Και εκει που το ειχα ξεκασει το θεμα και προχωρουσε η σχεση (1.5 χρονο) μου λεει σε ενα καφε θελω να με γαμησεις απο πισω και να τελιωσεις μεσα μου.Καλα τις λεω εγω.Με περνει τηλ και μου λεει οτι εχει προετοιμαστει για το γεγονος(κλεισμα ? λιπανση ?  :think: )Μετα στο ξενοδοχειο οταν πηγα να προσπαθησω ελεγε δεν μπορω ποναω και στο τελος συγγνωμη δεν μπορω κτλ...  :blahblah1:  :headbang: Τελος παντων μετα απο λιγο καιρο και οταν γυρισαμε απο διακοπες και ημασταν μαζι στο εξοχικο λεω ας κανω μια κρουση παλι.Μου λεει η γκομενα αα δεν εχω πρβλημα φτανεις να εχεισ λιπαντικο.Οουπσ τον ηπιαμε λεω!Ψαχνω το σπιτι τιποτα.Μονο λαδι για τηγανισμα βρηκα ωσπου το ματι μου επεσε  σε ενα baby oil οπου ειχε ξεχασει η μανα μου που βαζει στην παραλια.Σωθηκαμε...Αν μου ξαναλεγε ποναω  :knuppel:. Ολα ευτυχως μια χαρα και η γκομενα δεν ηταν και τοοοσο σφιχτη θα ελεγα.Ρε μπας και μας δουλευε η να ημουν τοτε κανας κερατας  :think: .Παντως ειναι τρελες αυτε οι ελεεινιδες και θελουν υπομονη και ειδικη μεταχειριση .Anyway μετα απο 4 μηνες χωρισαμε

quardeen

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2009
Like
4
Πόντοι
66
Ναταλια η Λαρίσα

ωχ παναιτσαμ'

και ολο εσφιχν το μαξιλαρι,και ολο το εσφιχνα.....
:2funny: :2funny:
Γιαυτό λοβ τέτοια βιντεάκια άλλη φορά μονόν την πρώτην πρωινήν του ξημερώματος.....

Ποτέ ξανά μεσάνυχτα...Δύσκολη ώρα λέμεεεεεεεεεεεεε

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
Αρε τι μου θυμισατε με αυτο το θρεντ  πριν καποια χρονια με καποια γκομενα.Την πρωτη φορα που πηγαμε να το κανουμε τις λεω γυρνα πισοκωλητα ααα μου λεει αυτη δεν μπορω ποναω .Απο το μουνι της λεω μωρη ααα ενταξει λεει αυτη  :uglystupid: (ωπ λεω τον εχει φαει απο πισω η μικρα θα φαμε κ εμεις)Και ειχε η πουτανα απιστευτο κωλαρακι λεπτη με ωραια καπουλια  :rockon: .Και εκει που το ειχα ξεκασει το θεμα και προχωρουσε η σχεση (1.5 χρονο) μου λεει σε ενα καφε θελω να με γαμησεις απο πισω και να τελιωσεις μεσα μου.Καλα τις λεω εγω.Με περνει τηλ και μου λεει οτι εχει προετοιμαστει για το γεγονος(κλεισμα ? λιπανση ?  :think: )Μετα στο ξενοδοχειο οταν πηγα να προσπαθησω ελεγε δεν μπορω ποναω και στο τελος συγγνωμη δεν μπορω κτλ...  :blahblah1:  :headbang: Τελος παντων μετα απο λιγο καιρο και οταν γυρισαμε απο διακοπες και ημασταν μαζι στο εξοχικο λεω ας κανω μια κρουση παλι.Μου λεει η γκομενα αα δεν εχω πρβλημα φτανεις να εχεισ λιπαντικο.Οουπσ τον ηπιαμε λεω!Ψαχνω το σπιτι τιποτα.Μονο λαδι για τηγανισμα βρηκα ωσπου το ματι μου επεσε  σε ενα baby oil οπου ειχε ξεχασει η μανα μου που βαζει στην παραλια.Σωθηκαμε...Αν μου ξαναλεγε ποναω  :knuppel:. Ολα ευτυχως μια χαρα και η γκομενα δεν ηταν και τοοοσο σφιχτη θα ελεγα.Ρε μπας και μας δουλευε η να ημουν τοτε κανας κερατας .Παντως ειναι τρελες αυτε οι ελεεινιδες και θελουν υπομονη και ειδικη μεταχειριση .Anyway μετα απο 4 μηνες χωρισαμε

πω πω κυπριακο το κανατε :S

οι περιγραφες σου παντως γαμουν :2funny:

gabadoo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2007
Like
2
Πόντοι
166
Ρε μπας και μας δουλευε η να ημουν τοτε κανας κερατας .

Ο κωλος κερδιζετε φιλε,δεν στον χαριζει η γκομενα
Εκει που σου ελεγε "ποναω" επρεπε να της τον βαλεις ολον
"Με εναν πονο" που λενε και στις ετοιμογεννες

Μαλλον στα φοραγε με αλλον

pireas

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2010
Like
0
Πόντοι
16

το ειχε διπορτο κυριολεκτικα...

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166

τι λες καλέ?  :S
να κάτσεις εσύ να τον φας "με έναν πόνο"  :s&m_1:

imbosch4

Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2010
Like
2
Πόντοι
16
Αρε τι μου θυμισατε με αυτο το θρεντ  πριν καποια χρονια με καποια γκομενα.Την πρωτη φορα που πηγαμε να το κανουμε τις λεω γυρνα πισοκωλητα ααα μου λεει αυτη δεν μπορω ποναω .Απο το μουνι της λεω μωρη ααα ενταξει λεει αυτη  :uglystupid: (ωπ λεω τον εχει φαει απο πισω η μικρα θα φαμε κ εμεις)Και ειχε η πουτανα απιστευτο κωλαρακι λεπτη με ωραια καπουλια  :rockon: .Και εκει που το ειχα ξεκασει το θεμα και προχωρουσε η σχεση (1.5 χρονο) μου λεει σε ενα καφε θελω να με γαμησεις απο πισω και να τελιωσεις μεσα μου.Καλα τις λεω εγω.Με περνει τηλ και μου λεει οτι εχει προετοιμαστει για το γεγονος(κλεισμα ? λιπανση ?  :think: )Μετα στο ξενοδοχειο οταν πηγα να προσπαθησω ελεγε δεν μπορω ποναω και στο τελος συγγνωμη δεν μπορω κτλ...  :blahblah1:  :headbang: Τελος παντων μετα απο λιγο καιρο και οταν γυρισαμε απο διακοπες και ημασταν μαζι στο εξοχικο λεω ας κανω μια κρουση παλι.Μου λεει η γκομενα αα δεν εχω πρβλημα φτανεις να εχεισ λιπαντικο.Οουπσ τον ηπιαμε λεω!Ψαχνω το σπιτι τιποτα.Μονο λαδι για τηγανισμα βρηκα ωσπου το ματι μου επεσε  σε ενα baby oil οπου ειχε ξεχασει η μανα μου που βαζει στην παραλια.Σωθηκαμε...Αν μου ξαναλεγε ποναω  :knuppel:. Ολα ευτυχως μια χαρα και η γκομενα δεν ηταν και τοοοσο σφιχτη θα ελεγα.Ρε μπας και μας δουλευε η να ημουν τοτε κανας κερατας  :think: .Παντως ειναι τρελες αυτε οι ελεεινιδες και θελουν υπομονη και ειδικη μεταχειριση .Anyway μετα απο 4 μηνες χωρισαμε
τι τραβηξες και εσυ ρε μεγαλε? πάντως το λαδακι του τηγανισματος  μπορει και ταιριαζε

pireas

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2010
Like
0
Πόντοι
16
ενα γλυφοκωλι να της εκανε θα εκαμπτε την αντισταση....

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.010
Πόντοι
22.785

Το μόνο που ξέρω είναι πως οι 3 απο τις 5 πιο καλές μου φίλες άρέσκονται σε τέτοιου είδους σσυμπεριφορές..... καί σέ άκραιες καταστάσεις βέβαια !!!!!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom