erinal
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Δεκ 2008
- Like
- 93
- Πόντοι
- 866
αμε αλλα την αλλη να την διωξεις ε κανονισε, οχι ομως αγαρμπα το κοριστι δεν φταιει σε τιποτιςΚαι εάν γινει αυτό, παιρνω πακετο και σενα?
αμε αλλα την αλλη να την διωξεις ε κανονισε, οχι ομως αγαρμπα το κοριστι δεν φταιει σε τιποτιςΚαι εάν γινει αυτό, παιρνω πακετο και σενα?
μια μαλακια ειναι αλλα τεσπα χαχαχαχαχαχη νομική είναι επιστήμη ?
Μήπως παρεξήγησες κι εσύ πάνω στη φούρια σου? Απ όσο "ξέρω" τον μπραμπ είναι οκ. Δε θάκανε κάτι τέτοιο.ε τωρα χθες βραδυ καπου στους αναρχοαυτονομους απλυτους τα παρασιτα μωρε σαν τον ρωμανο![]()
σε προκαλω να με ξεγραψειςο μπραμπ εκανε μαλακια. Καθισε να υποστηριξει τον τραμου εναντιον μου. Κατσε αναρωτησου τι ειναι πιο γρηγορο. Η ταχυτητα του φωτος η να ξεγραψω ανθρωπο που μου υποστηριζει τον γεροτραμομαλακα που θεωρω πιο σιχαμενο κι απο τις κατσαριδες;![]()
Η κορυφαία επιστημη.η νομική είναι επιστήμη ?
Καλα, χθες κατι ειχε η Ερη, ειχε ξεφυγει τελειως. Αλλά σημερα ειπαμε, τα πουλακια τιτιβιζουν, είναι μια καινουργια μερα κλπ.Μήπως παρεξήγησες κι εσύ πάνω στη φούρια σου? Απ όσο "ξέρω" τον μπραμπ είναι οκ. Δε θάκανε κάτι τέτοιο.
Ωραιο ζευγαρι θα κανουμε εμεις οι δυοαμε αλλα την αλλη να την διωξεις ε κανονισε, οχι ομως αγαρμπα το κοριστι δεν φταιει σε τιποτις![]()
μια μαλακια ειναι αλλα τεσπα χαχαχαχαχαχ
εφόσον ένας νόμος εδώ και τώραΗ κορυφαία επιστημη.
Η κορυφαία επιστημη.
Η κορυφαία επιστημη.
Νομολογια είναι οι αποφασεις των δικαστηρίων.εφόσον ένας νόμος εδώ και τώρα
δεν ίσχυε στο παρελθόν , ούτε θα ισχύει στο μέλλον
ούτε θα ισχύει στο τώρα αλλά σε άλλη κοινωνία
που είναι η καθολική και διαχρονική ισχύς της νομικής επιστήμης ?
η νομολογία τι είναι ?
το εχω κανει ηδησε προκαλω να με ξεγραψεις![]()
Τα διάβασα τώρα. Τις απόψεις τους έγραψαν κι οι δυο, δεν χρειάζεται να συμφωνούμε όλοι σε όλα.
Την αποψη μου ζητήσατε. Και την ειπα. Στην κορυφη η νομικη, μετα η ιατρικη και μετα όλα τα αλλα.και η ιατρική ή η ο τομέας των μηχανικών τι είναι?
δεν είναι κορυφή δλδ?
και οι μόδες στα πρωινάδικα αλλάζουν αλλά δεν είναι επιστήμηΝομολογια είναι οι αποφασεις των δικαστηρίων.
Το σκεπτικο ότι επειδή οι νομοι αλλαζουν, η νομικη δεν είναι επιστημη, δεν θα το σχολιασω. Θα σου πω μονο, ότι ΕΠΕΙΔΗ ακριβως αλλαζουν, γι αυτό είναι η κορυφαια επιστημη.
το εχω κανει ηδη
οι κουβεντες κι οι πορδες δεν ξαναγυρναν πισω να ξερεις ;)το εχω κανει ηδη