erinal
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Δεκ 2008
- Like
- 93
- Πόντοι
- 866
το θεμα ειναι οτι μερικες οσο πουτσα και να φανε,η μαλακια στον εγκεφαλο δεν φευγει.............Πράγματι, τα τεχνικά μέσα δε με καλύπτουν ;)
το θεμα ειναι οτι μερικες οσο πουτσα και να φανε,η μαλακια στον εγκεφαλο δεν φευγει.............
Ας μας το σχολιάσει ο Νικ αυτότο θεμα ειναι οτι μερικες οσο πουτσα και να φανε,η μαλακια στον εγκεφαλο δεν φευγει.............
χρειαζεσαι και επεξηγησεις?Ας μας το σχολιάσει ο Νικ αυτό![]()
![]()
Απλα εθεσα μία άλλη παράμετροχρειαζεσαι και επεξηγησεις?
αγορασες μπαταριες επιτελους?
ναι μωρε κανε λειζερ καλυτερα δεν μ αρεσουν κατω οι τριχεςλετε να τα αλλαξω τα μαλλια μου;![]()
γιατι σου αρεσουν οι πανω;ναι μωρε κανε λειζερ καλυτερα δεν μ αρεσουν κατω οι τριχες![]()
αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαναι μωρε κανε λειζερ καλυτερα δεν μ αρεσουν κατω οι τριχες![]()
αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα
![]()
![]()
τι μαλάκας
αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχααχαχαχα
Τι θελεις?αλεξ ελα να μιλησουμε για νομικα βαριεμαι![]()
ξερω γω πες κατι να πουμε νομικο να μου περασει η ωρααα ετσι να σκεφτουμε λιγο καμια υποθεση κατιΤι θελεις?
επρεπε να σ αρχισω στα σκαμπιλια με στο θρεντ να φτιαξεις χαρακτηραειναι μαλακας παιδι μου τελειως χθες πηγε να μου την πει στο θρεντ των αναρχικωνανε και καθοταν μετα και μου εκανε και διαλεξη περι κοσμιοτητας.![]()
παιξτο τσαμπουκι αλλου εμεις δωκαμεεπρεπε να σ αρχισω στα σκαμπιλια με στο θρεντ να φτιαξεις χαρακτηρα![]()
που?παιξτο τσαμπουκι αλλου εμεις δωκαμε![]()
λετε να τα αλλαξω τα μαλλια μου;![]()