erinal
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Δεκ 2008
- Like
- 93
- Πόντοι
- 866
στην ροζυ πχ που ειναι ευκαιρη.
στην ροζυ πχ που ειναι ευκαιρη.
Eνας συνάδελφος, μου εχει πει για έναν νέο λογο ανακοπης κατά των τραπεζων.ξερω γω πες κατι να πουμε νομικο να μου περασει η ωρααα ετσι να σκεφτουμε λιγο καμια υποθεση κατι![]()
κουτσομπολιο; τι μας περασες ρε ανθρωπε εμας τιποτα τσολια;Τίποτα πιο ελαφρύ ρε συ Άλεξ.
Κανά κουτσομπολιό καμιά μαλακία γενικότερα.
Το ψαχνω, και αν το δεσω από παντου, θα γκρεμισω το συστημα.ωραιος νομικος λογος.. πραγματι.. εχει και αυτη η εφιστημη ρε παιδι μου ενα ευρος..
το αποκλειω . πιστευω εχει περιορισμενοΚαι η μαλακία έχει άπειρο εύρος.
Θα αλλαξεις και κόμμα; Για να ξερω να σε χωρισω απο την ροζυΤο ψαχνω, και αν το δεσω από παντου, θα γκρεμισω το συστημα.
Εσύ ξέρεις πολλά αλλά δε μιλάς. Θα βάλω τον μπραμπ να σε ανακρίνει. Με τισ γνωστές πετυχημένες μεθόδους τουκουτσομπολιο; τι μας περασες ρε ανθρωπε εμας τιποτα τσολια;
Να παω σε ποιο κομμα δηλαδή?Θα αλλαξεις και κόμμα; Για να ξερω να σε χωρισω απο την ροζυ![]()
Σιγά μη γκρεμίσεις κανά τζέγκα.Το ψαχνω, και αν το δεσω από παντου, θα γκρεμισω το συστημα.
εγω ξερω τα παντα. Εχω φιλο μοντ κολλητο απο εδω μεσα και εχω προβαση σε ολα τα πμ. Ξεχνάνε μερικοι και την θεση μου ως υπαστυνομοςΕσύ ξέρεις πολλά αλλά δε μιλάς. Θα βάλω τον μπραμπ να σε ανακρίνει. Με τισ γνωστές πετυχημένες μεθόδους του![]()
Να παω σε ποιο κομμα δηλαδή?
Και εάν γινει αυτό, παιρνω πακετο και σενα?δεν ξέρω να γινεις λιγο πιο μη δεξιος χαχαχαχαχαχαχαχαχαχα
Καλααααααααααααααααααααα....Σιγά μη γκρεμίσεις κανά τζέγκα.
ο μπραμπ εκανε μαλακια. Καθισε να υποστηριξει τον τραμου εναντιον μου. Κατσε αναρωτησου τι ειναι πιο γρηγορο. Η ταχυτητα του φωτος η να ξεγραψω ανθρωπο που μου υποστηριζει τον γεροτραμομαλακα που θεωρω πιο σιχαμενο κι απο τις κατσαριδες;Εσύ ξέρεις πολλά αλλά δε μιλάς. Θα βάλω τον μπραμπ να σε ανακρίνει. Με τισ γνωστές πετυχημένες μεθόδους του![]()
Δώσε λινκ να μην ψάχνω.Αφού διαβάσω θα σου πω.ο μπραμπ εκανε μαλακια. Καθισε να υποστηριξει τον τραμου εναντιον μου. Κατσε αναρωτησου τι ειναι πιο γρηγορο. Η ταχυτητα του φωτος η να ξεγραψω ανθρωπο που μου υποστηριζει τον γεροτραμομαλακα που θεωρω πιο σιχαμενο κι απο τις κατσαριδες;![]()
ε τωρα χθες βραδυ καπου στους αναρχοαυτονομους απλυτους τα παρασιτα μωρε σαν τον ρωμανοΔώσε λινκ να μην ψάχνω.Αφού διαβάσω θα σου πω.