Νέα

Ποιός είναι ο κ. Τhe Saint;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα blizardeye
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 67K
  • Εμφανίσεις 943K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
93
Πόντοι
866
δεν με αρεκει το μοικανα για μενα

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.297
Πόντοι
8.006
ξερω γω πες κατι να πουμε νομικο να μου περασει η ωρααα ετσι να σκεφτουμε λιγο καμια υποθεση κατι  :think:
Eνας συνάδελφος, μου εχει πει για έναν νέο λογο ανακοπης κατά των τραπεζων.
Των συστημικών τραπεζων, που εχουν ανακεφαλαιοποιηθει.
Ότι η σχετικη διαταγή πληρωμης είναι άκυρη λογω αοριστιας, εάν η τραπεζα δεν επικαλείται και δεν αποδεικνυει ότι η συγκεκριμενη αξιωση εχει μείνει εκτός ανακεφαλαιοποιησης.
Με αλλα λογια, επειδή πλεον οι τράπεζες που εχουν ανακεφαλαιοποιηθει εχουν κρατική πλειοψηφια στις μετοχες τους, δεν νομιμοποιούνται να αξιωσουν την απαιτηση μεχρι να επαναγορασουν τα κεφαλαια τους (όπως εκανε η EUROBANK).

Λιγο βαρυ για μεσημερι?

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
46
Πόντοι
366
Τίποτα πιο ελαφρύ ρε συ Άλεξ.
Κανά κουτσομπολιό καμιά μαλακία γενικότερα.

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
93
Πόντοι
866
ωραιος νομικος λογος.. πραγματι.. εχει και αυτη η εφιστημη ρε παιδι μου ενα ευρος..

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
46
Πόντοι
366
Και η μαλακία έχει άπειρο εύρος.

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
46
Πόντοι
366
 κουτσομπολιο; τι μας περασες ρε ανθρωπε εμας τιποτα τσολια;
Εσύ ξέρεις πολλά αλλά δε μιλάς. Θα βάλω τον μπραμπ να σε ανακρίνει. Με τισ γνωστές πετυχημένες μεθόδους του  :grin:

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
93
Πόντοι
866
Εσύ ξέρεις πολλά αλλά δε μιλάς. Θα βάλω τον μπραμπ να σε ανακρίνει. Με τισ γνωστές πετυχημένες μεθόδους του  :grin:
εγω ξερω τα παντα. Εχω φιλο μοντ κολλητο απο εδω μεσα και εχω προβαση σε ολα τα πμ. Ξεχνάνε μερικοι και την θεση μου ως υπαστυνομος  :grin:

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
93
Πόντοι
866
Εσύ ξέρεις πολλά αλλά δε μιλάς. Θα βάλω τον μπραμπ να σε ανακρίνει. Με τισ γνωστές πετυχημένες μεθόδους του  :grin:
ο μπραμπ εκανε μαλακια. Καθισε να υποστηριξει τον τραμου εναντιον μου. Κατσε αναρωτησου τι ειναι πιο γρηγορο. Η ταχυτητα του φωτος η να ξεγραψω ανθρωπο που μου υποστηριζει τον γεροτραμομαλακα που θεωρω πιο σιχαμενο κι απο τις κατσαριδες; :grin:

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
46
Πόντοι
366
ο μπραμπ εκανε μαλακια. Καθισε να υποστηριξει τον τραμου εναντιον μου. Κατσε αναρωτησου τι ειναι πιο γρηγορο. Η ταχυτητα του φωτος η να ξεγραψω ανθρωπο που μου υποστηριζει τον γεροτραμομαλακα που θεωρω πιο σιχαμενο κι απο τις κατσαριδες; :grin:
Δώσε λινκ να μην ψάχνω.Αφού διαβάσω θα σου πω.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom