blizardeye
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 40
- Like
- 26.529
- Πόντοι
- 26.316
Αλλωστε ολα τα μελη ειναι γαμαω και δερνω και τα λοιπα θεσφατα!!!
Ο νηματοθετης ειναι τρυφερος κ ευαισθητος.
Αλλωστε ολα τα μελη ειναι γαμαω και δερνω και τα λοιπα θεσφατα!!!
τι ειναι τα πσε;Δεν πιστευω να ειναι οτι πρεπει να βαλω στο στομα μου
υτη τη καραπουτσαρατιποτα ουσίες;![]()
Μα εδώ δεν εξετάζουμε το τι είναι ο κάθε άντρας αλλά την φύση της γυναίκας ως προς το σπανκινγκ!Αλλωστε ολα τα μελη ειναι γαμαω και δερνω και τα λοιπα θεσφατα!!!
εσεις έχετε τον ALEX να σας χαϊδεύει τρυφέρά
ποια?η wilde?δεν θα εισαι με τα καλά σου?για αυτό θέλει εσένα για τίποτα σκαμπιλίδια
σου είπα εγω δεν υπόσχομαι τίποτα
Αυτό είναι γεγονός, εξάλλου τα εχουμε πει ήδη με την Ερη, οτι οι νομικοι ειναι πιο σοφτ!!!εσεις έχετε τον ALEX να σας χαϊδεύει τρυφέρά
είναι μουνάρα σου λέω, εν ανάγκη με μαξιλάριποια?η wilde?δεν θα εισαι με τα καλά σου?
γιατί αγορίνα τι σου έφταιξα?
Μου το ζητησες και την αλλη φορα μανα μου... Του επιπλου βεβαιως βεβαιως.. Θα την δωΠρωτη φορα σας το ζητω!
Παλι εγω τα ακουσα...
η σιγουριά δεν είναι κάτι που το βρωντοφωνάζω...Επειδη σε βλεπω και εχεις σιγουρια τους αλλους υπεθεσα οτι θα ειχες σιγουρια και για σενα. Αλλα τελικα μουφα η δουλεια![]()
Μου το ζητησες και την αλλη φορα μανα μου... Του επιπλου βεβαιως βεβαιως.. Θα την δω![]()
έλα που κάνεις ότι δεν τις διαβάζεις. Ο περιπτεράς σου ξεπόυλησε από πούρα έμαθα την επομένηΜου το ζητησες και την αλλη φορα μανα μου... Του επιπλου βεβαιως βεβαιως.. Θα την δω![]()
α τόσο καλήείναι μουνάρα σου λέω, εν ανάγκη με μαξιλάρι
Τοτε εσυ ρε μανα μου γιατι εμπλεξες με τον αλεξ. Αφου εισαι πιο φωτια ετσι οπως σε κοβω δηλαδη. Με παντρεμενο και μακρυα και σοφτ και το διαφημιζεις κιολας που θα μπορουσες να λιωσεις στην πουτσα βρε αδελφε αφου εισαι διατεθειμένη για σχεσουλες απο νετ και τετοια. Μεγαλη απορια το εχω.Αυτό είναι γεγονός, εξάλλου τα εχουμε πει ήδη με την Ερη, οτι οι νομικοι ειναι πιο σοφτ!!!
Προς το παρον εχω ενα λαμπραντορ 35 κιλων πανω μου να με τσαλαπαταει!!!
![]()
![]()
έλα που κάνεις ότι δεν τις διαβάζεις. Ο περιπτεράς σου ξεπόυλε από πούρα έμαθα την επομένη
Σπανίως. Προτιμω τις λαιβ πουτσες απο τα μπουρδελοπηδηματα του καθενος.έλα που κάνεις ότι δεν τις διαβάζεις. Ο περιπτεράς σου ξεπόυλησε από πούρα έμαθα την επομένη
χαχαχαχαχα
Πλην ομως τα πουρα μου δεν πωλουνται σε περιπτερα.
Live cams?Σπανίως. Προτιμω τις λαιβ πουτσες απο τα μπουρδελοπηδηματα του καθενος.![]()
για δοκιμή τα ήθελε, μη χαλάει και τα ακριβά μέχρι να μάθει