NICK TRIVE
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Μαρ 2014
- Κριτικές
- 53
- Like
- 9.319
- Πόντοι
- 25.786
ότι θες γίνομαιαδεν ξερω εισαι ερωτας πειρατης;
ότι θες γίνομαιαδεν ξερω εισαι ερωτας πειρατης;
ρε νικ δεν θυμασαι και σε ποα την πεφτεις..αχαχαχ για τη ροζυ μιλαμεότι θες γίνομαι
δεν είσαστε και πολλές εδω μέσαρε νικ δεν θυμασαι και σε ποα την πεφτεις..αχαχαχ για τη ροζυ μιλαμε
h rozy ειναι πιστη.....τι την περασες για καμια πουτανα;δεν το ηξερα οτι οι παντρεμενοι απαιτουν πιστη... Για δες κατι πραγματα
σκεψου..δεν είσαστε και πολλές εδω μέσα
λιγο επιπολαια που αφησε τον αλεξ να βγαλει οξωτην σχεση τους κ ετσι μπορεις εσυ κ γω να πουμε το κοντο κ το μακρυ ..h rozy ειναι πιστη.....τι την περασες για καμια πουτανα;
δηλαδη αν συνεννοηθουμε εμείς οι δυο να το παίζουμε σχέση ποιος μπορεί να απόδειξει το αντίθετο; ;)λιγο επιπολαια που αφησε τον αλεξ να βγαλει οξωτην σχεση τους κ ετσι μπορεις εσυ κ γω να πουμε το κοντο κ το μακρυ ..
τραγικο αν ειναι ετσι .. Ακομα πιο επιπολαιο μιας κ εγινε κ γινεται μια ακραια προσπαθεια να τοποθετηθουν ως ζευγοςδηλαδη αν συνεννοηθουμε εμείς οι δυο να το παίζουμε σχέση ποιος μπορεί να απόδειξει το αντίθετο; ;)
Μαλλον μετα απο 14 ώρες στο γραφείο τα παίζω.
Άντε καληνυχτα.
αντροχωριστρα ειναι....θελει να τον τυλιξει......λιγο επιπολαια που αφησε τον αλεξ να βγαλει οξωτην σχεση τους κ ετσι μπορεις εσυ κ γω να πουμε το κοντο κ το μακρυ ..
ναι ρε φιλε αλλα να φαει κ κανενα μπουθτσον της προκοπηςαντροχωριστρα ειναι....θελει να τον τυλιξει......
Μα τι σας θύμισα;![]()
απο τον Άλεξ δεν παιζει τέτοιο ενδεχομενοναι ρε φιλε αλλα να φαει κ κανενα μπουθτσον της προκοπης
Θα ήταν επιπολαιο, αν ολο αυτό το έπαιρνα στα σοβαρά και με ενδιέφερε η γνώμη των μελών. Απο τη στιγμή που συνειδητά εδω μεσα ειμαι για χαβαλέ και δεν επιδιώκω περαιτέρω σχέσεις και επαφές μου είναι παντελώς αδιάφορο το τι θα πει ή το τι πιστεύει ο καθένας. Στην τελική αμα φτασουμε κ στο σημειο να κρυβομαστε ακόμη κ σε ενα ανωνυμο περιβαλλον που υποτίθεται ότι μπορεις να απελευθερωθεις κ να είσαι ο εαυτός σου, αν και προσωπικά το ίδιο άνετα στηρίζω τις επιλογές μου και στην κανονική μου ζωή και τον Αλεξ δεν τον κρυβω μάλιστα, τότε μάλλον καποιο ουσιαστικότερο πρόβλημα υπάρχει.λιγο επιπολαια που αφησε τον αλεξ να βγαλει οξωτην σχεση τους κ ετσι μπορεις εσυ κ γω να πουμε το κοντο κ το μακρυ ..