blizardeye
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 40
- Like
- 26.529
- Πόντοι
- 26.316
Εγω γτ νομιζα βλαχοχωριατισσες??
![]()
Επιτρεψατε μου να καγχασω δις.
καγχ καγχ
Εγω γτ νομιζα βλαχοχωριατισσες??
![]()
δεν σου υπόσχομαι τίποτα...φυσικά αν μου υποσχεθεις οτι την εχεις οσο ο Νικ![]()
τέτοια μου κάνεις και με ρίχνεις, παλιοθήλυκο
Θα χρειαστει πρωτα το δραπανο!!Μονο πουρα διαθετουμε.
Μονο πουρα διαθετουμε.
δεν εννοουσα μαζι να κερδισεις χρονο. ξεχωρα να δουμε και ποσα απιδια πιανει ο σακος![]()
Θα χρειαστει πρωτα το δραπανο!!![]()
Λαιβ τα κανω καλύτερα!!τέτοια μου κάνεις και με ρίχνεις, παλιοθήλυκο
Τα χρησιμοποιει εμποτισμέναΤα χρησιμοποιείτε γενικως για καπνισμα η ενιοτε και ως ερωτικα εξαρτήματα πριν τα καπνισετε
Αν δεν με απατα η μνημη μου ειμαστε στο 2014. Οι δερματολόγοι βγάλαν τρελα λεφτά απο τα λειζερ. Πως νομιζεις διαλυθηκε το ασφαλιστικό συστημα της χώρας;δεν σου υπόσχομαι τίποτα...
την βλέπεις κι αν σου κάνει κάθεσαι αν όχι καλη καρδιά...
να ξυριστείς μόνο ,για να μην με τσιμπας!
Τα χρησιμοποιείτε γενικως για καπνισμα η ενιοτε και ως ερωτικα εξαρτήματα πριν τα καπνισετε
μπες και εσύ στο τριδυμάκι μου με Λέρι, Έρι να γίνει κουαρτέτοΛαιβ τα κανω καλύτερα!!
;)
η ροζυ ειναι αγαπουλα δεν εχει κοτσια για πολλα πολλα με εμενα θα βρεις την υγεια σουνα ξεκινήσω από σένα?
και ασε την άλλη να πάει να γαμηθεί μετά![]()
![]()
![]()
τέλος πάντων κάνω πίσω για χάρη του αδελφού μου!Αν δεν με απατα η μνημη μου ειμαστε στο 2014. Οι δερματολόγοι βγάλαν τρελα λεφτά απο τα λειζερ. Πως νομιζεις διαλυθηκε το ασφαλιστικό συστημα της χώρας;![]()
:-* :-* :-*Εισθε διαβασμενη.
Ευγε!
ρε μπλιζ τι θα γινει ολη την ωρα θα διαβαζω τα γαμησια σας ;Αναγνωστε την κριτικη μου για τη Συλβια κ θα ενημερωθειτε.
θα σου ρουφηξει το μεδουλιη ροζυ ειναι αγαπουλα δεν εχει κοτσια για πολλα πολλα με εμενα θα βρεις την υγεια σου
Και γω για χαρη της ροζυ με βαρια καρδιατέλος πάντων κάνω πίσω για χάρη του αδελφού μου!
θα σου ρουφηξει το μεδουλι![]()