alpula
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 25 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 41
- Like
- 25.541
- Πόντοι
- 17.470
δεν τις μπορώ τις αγαπούλες...θέλω pure fucking wild sex!!!Και γω για χαρη της ροζυ με βαρια καρδια![]()
δεν τις μπορώ τις αγαπούλες...θέλω pure fucking wild sex!!!Και γω για χαρη της ροζυ με βαρια καρδια![]()
α εγω θελω συνδυασμό γιαυτο μου βαζει ο μπραμπ αρχικα ενα σκυλαδικο καψουτραγουδο και μετα μου ριχνει το βρωμοξυλοδεν τις μπορώ τις αγαπούλες...θέλω pure fucking wild sex!!!
μαύρη θα σε κάνει!α εγω θελω συνδυασμό γιαυτο μου βαζει ο μπραμπ αρχικα ενα σκυλαδικο καψουτραγουδο και μετα μου ριχνει το βρωμοξυλο![]()
είσαι έτοιμη για pse καταστάσεις? Όχι βρωμόξυλο, αν θες τέτοια στον Μπραμπ.η ροζυ ειναι αγαπουλα δεν εχει κοτσια για πολλα πολλα με εμενα θα βρεις την υγεια σου
ρε μπλιζ τι θα γινει ολη την ωρα θα διαβαζω τα γαμησια σας ;![]()
![]()
![]()
![]()
μπρο περίμενε, σιγά σιγά θα την ψήσω για παρτουζίτσα.τέλος πάντων κάνω πίσω για χάρη του αδελφού μου!
ρε μπλιζ τι θα γινει ολη την ωρα θα διαβαζω τα γαμησια σας ;![]()
![]()
![]()
![]()
ΚΡΑΚθα και θα ρε ροζυ..
πες μου αν είναι!!!μπρο περίμενε, σιγά σιγά θα την ψήσω για παρτουζίτσα.
μπρο περίμενε, σιγά σιγά θα την ψήσω για παρτουζίτσα.
πέστα ρε γαμώτο Παπανδρεικιά θα ειναιθα και θα ρε ροζυ..
Ενώ εσύ ;μαύρη θα σε κάνει!
είσαι έτοιμη για pse καταστάσεις? Όχι βρωμόξυλο, αν θες τέτοια στον Μπραμπ.
πέστα ρε γαμώτο Παπανδρεικιά θα ειναι
Και εγω θα ουρησω εις το πηγαδιον;
Καλά κάνετε και τις δέρνετε τις γυναίκες σας.Η γυναίκα αν δεν νιώθει όλη μέρα την κοκκηνίλα από την παλάμη στον κώλο της ξεχνάει σε ποιον τον δίνει![]()
μόνο μην φύγει από τη μέση και μπερδευτούμε μετά![]()
![]()
![]()
Αλλωστε ολα τα μελη ειναι γαμαω και δερνω και τα λοιπα θεσφατα!!!Νεα ιδεα για ψηφοφορια!
Θα την επεξεργαστουμε με τον ειδημονα κ. Μπραμπ.
σου είπα εγω δεν υπόσχομαι τίποταΕνώ εσύ ;![]()
εσεις έχετε τον ALEX να σας χαϊδεύει τρυφέράΑλλωστε ολα τα μελη ειναι γαμαω και δερνω και τα λοιπα θεσφατα!!!