Νέα

Ποιός είναι ο κ. Τhe Saint;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα blizardeye
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 67K
  • Εμφανίσεις 940K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)
OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
26.529
Πόντοι
26.316
1. Σε θεματα πισινας ... πουλ μπιυ ... αρμοδιος ο νηματοθετης.
2. Μπορειτε να υποβαλλετε ερωτησεις στη κα. Ερη. Η συνεντευξη δεν εληξε.

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
200
Πόντοι
166
sleeping bag
σεντονάκια στο χακί
χαρτί υγείας
λουκετακια
κι αν έχεις βύσμα ΜΗΝ τυχον και το βάλεις για Αθήνα,μακρυά και θα περάσεις ζάχαρη!
Τα έχω περάσει αυτά...έχω ήδη φτιάξει την τύχη μου  :grin:
Απλά τα μωρομάντιλα μου θύμισαν πράγματα από το στρατό που δεν πρέπει να συνδιάζοντε με τη σκέψη του μουνιού αλλιώς δεν αργεί κανείς να γίνει λίλας  :S

wilde rose

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2014
Like
3
Πόντοι
166
Δεν ξέρω έχω αμφιβολίες. Υπάρχουν πολλοί που σκέφτονται ότι θα χάσουν και τα λιγα δικαστηρια που έχουν οπότε δεν θα έχουν φράγκο. Θα δείξει.Θεωρω τραγική κοτσάνα το γεγονός οτι γινεται δημοψηφισμα για την απεργια. Θα επρεπε να γινει ΜΟΝΟ για το αν συμφωνουμε με τονΚ.Πολ.Δικ, ωστε να φανει η αληθεια και να είναι ενα μέσον πιεσης και εντυπωσιασμού διότι μονο αυτό εκπροσωπεί το δημοψήφισμα.. Εξάλλου οι τρόποι των κινητοποιήσεων δεν μπορεί να ειναι εκ των υστέρων μερος της ψηφοφορίας. Δηλαδη κανεις τοσες μερες απεργία και μετα με ρωτας αν θελω; Απο την αλλη αν μετα κάτι αλλο προκύψει ο σύλλογος θα πει αααα προχθες καναμε ψηφοφορία ειπαν οχι οποτε παροτι προεκυψε κατι νεο δεν θα κάνουμε απεργια; Ακουσα λοιπον οτι οι Αθηναίου φίλοι μας ... γνωρίζοντας α) οτι κανεις δεν θελει σπαστες απεργιες ημερων μεσα στην εβδομαδα γιατι δοκιμασμενα εχουν αποτυχει σαν απεργιακη κινητοποιηση και β) γνωριζοντας την δυσκολια του να παρει καποιος αποφαση για διαρκειας... θελησε να βαλει και το θεμα της απεργιας στο δημοψηφισμα μπας και αλλαξει το αποτελέσμα. Τραγβηγμενο; αληθες; δεν ξέρω.Εχει κάποια βάση πάντως..
Επισης, ο Δικ. συλλογος Αθηνων αποφασισε αποχη μεχρι τις 3 και οχι τις 5, όπως η ολομελεια!!!

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
93
Πόντοι
866
1. Σε θεματα πισινας ... πουλ μπιυ ... αρμοδιος ο νηματοθετης.
2. Μπορειτε να υποβαλλετε ερωτησεις στη κα. Ερη. Η συνεντευξη δεν εληξε.
Δεν θέλω ενημερωση τροφη και διασκεδαση γουσταρω ελευθερία  :birdman:

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
26.529
Πόντοι
26.316
Σπλα μη τη ρωτησετε αν συμπαθει το νηματοθετη.
Η απαντηση ειναι δεδομενη.

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
93
Πόντοι
866
Τα έχω περάσει αυτά...έχω ήδη φτιάξει την τύχη μου  :grin:
Απλά τα μωρομάντιλα μου θύμισαν πράγματα από το στρατό που δεν πρέπει να συνδιάζοντε με τη σκέψη του μουνιού αλλιώς δεν αργεί κανείς να γίνει λίλας  :S
πολυ ευκολα σας πεφτει. Μεινετε στο θρεντ και θα σας την σηκωσουμε  :grin: την αυτοπεποίθηση  :grin:

NICK TRIVE

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Μαρ 2014
Κριτικές
53
Like
9.319
Πόντοι
25.786
Στο δικό μου το μυαλό δεν υπάρχει ολο αυτό που περιγράφεις. Επίπλαστο και ψεύτικο. Και δυστυχώς Νικ επειδή έχω λιγάκι νιονιό στο μικρό μου κεφαλι (μετα μεγαλα βυζα - μπραμπ  :birdman: ) και επειδή ειμαι γνωστό πειρακτηρι, το βλέπω σαν πλακίτσα. Εξάλλου αν ελεγα οτι ημουν αντρας δεν νομίζω να ασχολούνταν κανεις μαζί μου  :dunno:
εμείς δεν το λέμε για πλάκα όμως, σοβαρά θα στον ρίξουμε  :zfuck:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom