alpula
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 25 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 41
- Like
- 25.541
- Πόντοι
- 17.470
φαντάρος?Μην βάζεις στην ίδια πρόταση το μουνί με τα μωρομάντιλα...εγώ τον τελευταίο καιρό τα έχω συδιάσει με καλιόπες τα μωρομάντιλα :S
φαντάρος?Μην βάζεις στην ίδια πρόταση το μουνί με τα μωρομάντιλα...εγώ τον τελευταίο καιρό τα έχω συδιάσει με καλιόπες τα μωρομάντιλα :S
Yesφαντάρος?
sleeping bag
Τα έχω περάσει αυτά...έχω ήδη φτιάξει την τύχη μουsleeping bag
σεντονάκια στο χακί
χαρτί υγείας
λουκετακια
κι αν έχεις βύσμα ΜΗΝ τυχον και το βάλεις για Αθήνα,μακρυά και θα περάσεις ζάχαρη!
Επισης, ο Δικ. συλλογος Αθηνων αποφασισε αποχη μεχρι τις 3 και οχι τις 5, όπως η ολομελεια!!!Δεν ξέρω έχω αμφιβολίες. Υπάρχουν πολλοί που σκέφτονται ότι θα χάσουν και τα λιγα δικαστηρια που έχουν οπότε δεν θα έχουν φράγκο. Θα δείξει.Θεωρω τραγική κοτσάνα το γεγονός οτι γινεται δημοψηφισμα για την απεργια. Θα επρεπε να γινει ΜΟΝΟ για το αν συμφωνουμε με τονΚ.Πολ.Δικ, ωστε να φανει η αληθεια και να είναι ενα μέσον πιεσης και εντυπωσιασμού διότι μονο αυτό εκπροσωπεί το δημοψήφισμα.. Εξάλλου οι τρόποι των κινητοποιήσεων δεν μπορεί να ειναι εκ των υστέρων μερος της ψηφοφορίας. Δηλαδη κανεις τοσες μερες απεργία και μετα με ρωτας αν θελω; Απο την αλλη αν μετα κάτι αλλο προκύψει ο σύλλογος θα πει αααα προχθες καναμε ψηφοφορία ειπαν οχι οποτε παροτι προεκυψε κατι νεο δεν θα κάνουμε απεργια; Ακουσα λοιπον οτι οι Αθηναίου φίλοι μας ... γνωρίζοντας α) οτι κανεις δεν θελει σπαστες απεργιες ημερων μεσα στην εβδομαδα γιατι δοκιμασμενα εχουν αποτυχει σαν απεργιακη κινητοποιηση και β) γνωριζοντας την δυσκολια του να παρει καποιος αποφαση για διαρκειας... θελησε να βαλει και το θεμα της απεργιας στο δημοψηφισμα μπας και αλλαξει το αποτελέσμα. Τραγβηγμενο; αληθες; δεν ξέρω.Εχει κάποια βάση πάντως..
Δεν θέλω ενημερωση τροφη και διασκεδαση γουσταρω ελευθερία1. Σε θεματα πισινας ... πουλ μπιυ ... αρμοδιος ο νηματοθετης.
2. Μπορειτε να υποβαλλετε ερωτησεις στη κα. Ερη. Η συνεντευξη δεν εληξε.
χοντρή θα είναι με μουστάκι...στάνταρ!Δεν θέλω ενημερωση τροφη και διασκεδαση γουσταρω ελευθερία![]()
πολυ ευκολα σας πεφτει. Μεινετε στο θρεντ και θα σας την σηκωσουμεΤα έχω περάσει αυτά...έχω ήδη φτιάξει την τύχη μου
Απλά τα μωρομάντιλα μου θύμισαν πράγματα από το στρατό που δεν πρέπει να συνδιάζοντε με τη σκέψη του μουνιού αλλιώς δεν αργεί κανείς να γίνει λίλας :S
εμείς δεν το λέμε για πλάκα όμως, σοβαρά θα στον ρίξουμεΣτο δικό μου το μυαλό δεν υπάρχει ολο αυτό που περιγράφεις. Επίπλαστο και ψεύτικο. Και δυστυχώς Νικ επειδή έχω λιγάκι νιονιό στο μικρό μου κεφαλι (μετα μεγαλα βυζα - μπραμπ) και επειδή ειμαι γνωστό πειρακτηρι, το βλέπω σαν πλακίτσα. Εξάλλου αν ελεγα οτι ημουν αντρας δεν νομίζω να ασχολούνταν κανεις μαζί μου
![]()
τα θέλει ο ποπος σουΣπλα μη τη ρωτησετε αν συμπαθει το νηματοθετη.
Η απαντηση ειναι δεδομενη.
Δηλαδη, Να την φας και ναναι κρυα που λενε... χαχαχαχααχχαχαχαχααχχαεμείς δεν το λέμε για πλάκα όμως, σοβαρά θα στον ρίξουμε![]()
εμείς δεν το λέμε για πλάκα όμως, σοβαρά θα στον ρίξουμε![]()
καυτή θα είναιΔηλαδη, Να την φας και ναναι κρυα που λενε... χαχαχαχααχχαχαχαχααχχα
Θα πηγαινες με μια χονδρη με μουστάκι;χοντρή θα είναι με μουστάκι...στάνταρ!
οχι!Θα πηγαινες με μια χονδρη με μουστάκι;![]()