brabus67
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 9 Οκτ 2010
- Like
- 15.137
- Πόντοι
- 2.606
να στο βάλω αλλα μην τυχόν και δεν το πάρεις είδηση . Δεν ξέρω τι εμοτικον να βανωδεν με βαζεις τιποτα πιο ουσιαστικο ...; στις 10 στις 11 δεν εχω θεμα..![]()
να στο βάλω αλλα μην τυχόν και δεν το πάρεις είδηση . Δεν ξέρω τι εμοτικον να βανωδεν με βαζεις τιποτα πιο ουσιαστικο ...; στις 10 στις 11 δεν εχω θεμα..![]()
Αν δεν καταλαβω ξαναβαλτο μου μεχρι να παρω ειδηση τι συμβαινεινα στο βάλω αλλα μην τυχόν και δεν το πάρεις είδηση . Δεν ξέρω τι εμοτικον να βανω
Επισης θα θελαμε να μαθουμε την ψηφο του κ. heimweh.Οταν βεβαια καταδεχθει να μας τιμησει με την παρουσια του.
μωρό μου το δικό μου το γαμησι ειναι το λεγόμενο γαμησι χανγκοβερ την επόμενη δεν θυμάται η άλλη τιποταΑν δεν καταλαβω ξαναβαλτο μου μεχρι να παρω ειδηση τι συμβαινει![]()
αχαχαχαχαχαχαχααχχαχαχχααχμωρό μου το δικό μου το γαμησι ειναι το λεγόμενο γαμησι χανγκοβερ την επόμενη δεν θυμάται η άλλη τιποτα![]()
είναι αυτό που λέμε οτι γάμας σαν ΟΥΚας,μπαίνεις βγαίνεις και κανείς δεν παίρνει χαμπάρι!μωρό μου το δικό μου το γαμησι ειναι το λεγόμενο γαμησι χανγκοβερ την επόμενη δεν θυμάται η άλλη τιποτα![]()
Ναι μπραμπ το ξέρωμωρό μου το δικό μου το γαμησι ειναι το λεγόμενο γαμησι χανγκοβερ την επόμενη δεν θυμάται η άλλη τιποτα![]()
τρίχες παναθεματο και μου μπαίνουν στα δόντιαbrabus απο το πρωί σε άφησα εδω και τώρα σε ξαναβρήκα...τι θα γίνει παλικάρι μου,τι έχει πια αυτό το μουνί της Ερι?
μυρίζει?τρίχες παναθεματο και μου μπαίνουν στα δόντια
Είναι γλυκό σαν απαλό αεράκι σε νοτισμενο λαιμό, ομορφο σαν ανατολη ανοιξιατική στην εξοχη, ζεστό σαν αγγιγμα ηλιου, υπεροχο οπως το φως πανω στα ηλιοτροπιαbrabus απο το πρωί σε άφησα εδω και τώρα σε ξαναβρήκα...τι θα γίνει παλικάρι μου,τι έχει πια αυτό το μουνί της Ερι?
φιλε οχι μοσχοβολει , για κωλο δεν ξέρω ακομαμυρίζει?
αναφέρεσαι σε μωρομάντηλα ή στο μουνί σου?Είναι γλυκό σαν απαλό αεράκι σε νοτισμενο λαιμό, ομορφο σαν ανατολη ανοιξιατική στην εξοχη, ζεστό σαν αγγιγμα ηλιου, υπεροχο οπως το φως πανω στα ηλιοτροπια![]()
Αυτό δεν είναι μουνί,είναι παρεσθήσεις από lsdΕίναι γλυκό σαν απαλό αεράκι σε νοτισμενο λαιμό, ομορφο σαν ανατολη ανοιξιατική στην εξοχη, ζεστό σαν αγγιγμα ηλιου, υπεροχο οπως το φως πανω στα ηλιοτροπια![]()
αναφέρεσαι σε μωρομάντηλα ή στο μουνί σου?
ολα τα ξερεις πια;Αυτό δεν είναι μουνί,είναι παρεσθήσεις από lsd
Από μουνιά δε ξέρω πολλάολα τα ξερεις πια;![]()
κάτι θα ξέρεις εσύ απο αυτάσε απορρυπαντικο για τα πιατα![]()
δεν βρισκο γκομενο γιατι ειμαι ντροπαλι και σπανια μιλαο χαχαχαχααχαχαχαχχααχαχχαχαχαχαχΑπό μουνιά δε ξέρω πολλά