Λιάρης5695236
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Ιαν 2014
- Like
- 200
- Πόντοι
- 166
Δεν ξέρω έχω αμφιβολίες. Υπάρχουν πολλοί που σκέφτονται ότι θα χάσουν και τα λιγα δικαστηρια που έχουν οπότε δεν θα έχουν φράγκο. Θα δείξει.Θεωρω τραγική κοτσάνα το γεγονός οτι γινεται δημοψηφισμα για την απεργια. Θα επρεπε να γινει ΜΟΝΟ για το αν συμφωνουμε με τονΚ.Πολ.Δικ, ωστε να φανει η αληθεια και να είναι ενα μέσον πιεσης και εντυπωσιασμού διότι μονο αυτό εκπροσωπεί το δημοψήφισμα.. Εξάλλου οι τρόποι των κινητοποιήσεων δεν μπορεί να ειναι εκ των υστέρων μερος της ψηφοφορίας. Δηλαδη κανεις τοσες μερες απεργία και μετα με ρωτας αν θελω; Απο την αλλη αν μετα κάτι αλλο προκύψει ο σύλλογος θα πει αααα προχθες καναμε ψηφοφορία ειπαν οχι οποτε παροτι προεκυψε κατι νεο δεν θα κάνουμε απεργια; Ακουσα λοιπον οτι οι Αθηναίου φίλοι μας ... γνωρίζοντας α) οτι κανεις δεν θελει σπαστες απεργιες ημερων μεσα στην εβδομαδα γιατι δοκιμασμενα εχουν αποτυχει σαν απεργιακη κινητοποιηση και β) γνωριζοντας την δυσκολια του να παρει καποιος αποφαση για διαρκειας... θελησε να βαλει και το θεμα της απεργιας στο δημοψηφισμα μπας και αλλαξει το αποτελέσμα. Τραγβηγμενο; αληθες; δεν ξέρω.Εχει κάποια βάση πάντως..Και μαλλον η αποψη σας θα επικρατησει...
Ολοι οι νεοι το ιδιο επισης θα ψηφισουν.
εσυ φανδαρος δεν εισαι; ολες καλες ειναι ..Εγω πάντοως πιστεύω ότι στην ψηφοφορία σας θα έπρεπε να υπάρχουν και άλλοι παράμετροι όπως για το αν οι πουτάνες είναι καλύτερες στο κρεβάτι από τις ηθικές....
Δηλαδης;Δυμφωνω μαζι σας, κυρια. 100%.
Εγω πάντοως πιστεύω ότι στην ψηφοφορία σας θα έπρεπε να υπάρχουν και άλλοι παράμετροι όπως για το αν οι πουτάνες είναι καλύτερες στο κρεβάτι από τις ηθικές....
Δεν έχω φτάσει ακόμα στο level ''ότι κινείτε εκτελείτε''εσυ φανδαρος δεν εισαι; ολες καλες ειναι ..![]()
Δηλαδης;
Πουτάνα επάγγελμα οκ, πουτάνα στο κρεβάτι μια χαρά.
Πουτάνα εκτός αυτών ίσον καργιόλα.
εγω δεν ειπα οχι στην απεργια ειπα οχι στην δικονομιαΣτην αιτιολογια της σκεψης σας.
Παρολα αυτα και στο δια ταυτα θα ψηφισω ΟΧΙ στην απεργια.
εγω νομιζα η καριολα ειναι αυτη που παει με ολους εκτος απο σεναΠουτάνα επάγγελμα οκ, πουτάνα στο κρεβάτι μια χαρά.
Θέλει σκέψη,γιατί καμιά φορά μας εξιτάρουν οι καρίολες γκόμενες...Πουτάνα επάγγελμα οκ, πουτάνα στο κρεβάτι μια χαρά.
και το όλες καργιόλες είναι ,σωστό είναιΜεγαλη αληθεια.
Εισθε σοφος!!!
Το ότι το καριόλες τελειώνει σε όλες δεν είναι τυχαίοκαι το όλες καργιόλες είναι ,σωστό είναι;)
εγω δεν ειπα οχι στην απεργια ειπα οχι στην δικονομιαΚαι ναι στην απεργια. Και δεν εξεφρασα δικο μου σκεπτικο ακριβως αλλα τι ειπωθηκε; με παρακολουθείς η βλεπεις τιποτα κωλαρακια μπλιζ
![]()