Νέα

Ποιός είναι ο κ. Τhe Saint;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα blizardeye
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 67K
  • Εμφανίσεις 940K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)
OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
26.529
Πόντοι
26.316
Και μαλλον η αποψη σας θα επικρατησει...
Ολοι οι νεοι το ιδιο επισης θα ψηφισουν.

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
200
Πόντοι
166
Εγω πάντοως πιστεύω ότι στην ψηφοφορία σας θα έπρεπε να υπάρχουν και άλλοι παράμετροι όπως για το αν οι πουτάνες είναι καλύτερες στο κρεβάτι από τις ηθικές....

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
93
Πόντοι
866
Και μαλλον η αποψη σας θα επικρατησει...
Ολοι οι νεοι το ιδιο επισης θα ψηφισουν.
Δεν ξέρω έχω αμφιβολίες. Υπάρχουν πολλοί που σκέφτονται ότι θα χάσουν και τα λιγα δικαστηρια που έχουν οπότε δεν θα έχουν φράγκο. Θα δείξει.Θεωρω τραγική κοτσάνα το γεγονός οτι γινεται δημοψηφισμα για την απεργια. Θα επρεπε να γινει ΜΟΝΟ για το αν συμφωνουμε με τονΚ.Πολ.Δικ, ωστε να φανει η αληθεια και να είναι ενα μέσον πιεσης και εντυπωσιασμού διότι μονο αυτό εκπροσωπεί το δημοψήφισμα.. Εξάλλου οι τρόποι των κινητοποιήσεων δεν μπορεί να ειναι εκ των υστέρων μερος της ψηφοφορίας. Δηλαδη κανεις τοσες μερες απεργία και μετα με ρωτας αν θελω; Απο την αλλη αν μετα κάτι αλλο προκύψει ο σύλλογος θα πει αααα προχθες καναμε ψηφοφορία ειπαν οχι οποτε παροτι προεκυψε κατι νεο δεν θα κάνουμε απεργια; Ακουσα λοιπον οτι οι Αθηναίου φίλοι μας ... γνωρίζοντας α) οτι κανεις δεν θελει σπαστες απεργιες ημερων μεσα στην εβδομαδα γιατι δοκιμασμενα εχουν αποτυχει σαν απεργιακη κινητοποιηση και β) γνωριζοντας την δυσκολια του να παρει καποιος αποφαση για διαρκειας... θελησε να βαλει και το θεμα της απεργιας στο δημοψηφισμα μπας και αλλαξει το αποτελέσμα. Τραγβηγμενο; αληθες; δεν ξέρω.Εχει κάποια βάση πάντως..

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
93
Πόντοι
866
Εγω πάντοως πιστεύω ότι στην ψηφοφορία σας θα έπρεπε να υπάρχουν και άλλοι παράμετροι όπως για το αν οι πουτάνες είναι καλύτερες στο κρεβάτι από τις ηθικές....
εσυ φανδαρος δεν εισαι; ολες καλες ειναι .. :tooth:

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
26.529
Πόντοι
26.316
Δυμφωνω μαζι σας, κυρια. 100%.

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
26.529
Πόντοι
26.316

Συμφωνω μαζι σας. Το θεμα ειναι μεγαλο και θα υπαρξουν και αλλες ψηφοφοριες στο μελλον.
Να ειστε σιγουρος.

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
46
Πόντοι
366
Πουτάνα επάγγελμα οκ, πουτάνα στο κρεβάτι μια χαρά.
Πουτάνα εκτός αυτών ίσον καργιόλα.

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
93
Πόντοι
866
Στην αιτιολογια της σκεψης σας.
Παρολα αυτα και στο δια ταυτα θα ψηφισω ΟΧΙ στην απεργια.
εγω δεν ειπα οχι στην απεργια ειπα οχι στην δικονομια :) Και ναι στην απεργια. Και δεν εξεφρασα δικο μου σκεπτικο ακριβως αλλα τι ειπωθηκε; με παρακολουθείς η βλεπεις τιποτα κωλαρακια μπλιζ :grin:

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
200
Πόντοι
166
OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
26.529
Πόντοι
26.316
εγω δεν ειπα οχι στην απεργια ειπα οχι στην δικονομια :) Και ναι στην απεργια. Και δεν εξεφρασα δικο μου σκεπτικο ακριβως αλλα τι ειπωθηκε; με παρακολουθείς η βλεπεις τιποτα κωλαρακια μπλιζ :grin:

Γι αυτο λοιπον κ εγω ανεφερα οτι ενω συμφωνω με τη βαση της σκεψεως σας παρολα αυτα θα ψηφισω οχι στην απεργια.
Με παρακολουθειτε η βλεπετε τιποτα πεη;

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
200
Πόντοι
166
Παρόλα αυτά δεν λες στο δρόμο ''α! Να ένα γλυκό και καλό κοριτσάκι...θέλω να το σκίσω.'' λες ''να ένα μεγάλο καριολάκι θέλω να το κάνω σουροτήρι..''.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom