alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.284
- Πόντοι
- 8.006
Πολλη κουραση, πολύ ωραια, πολλη δουλεια.Πολύ κούραση, πολύ ωραία,πολύ δουλειά κλπ.
Πολλη κουραση, πολύ ωραια, πολλη δουλεια.Πολύ κούραση, πολύ ωραία,πολύ δουλειά κλπ.
Νομιζω οτι ειναι καιρος να συμβιβαστεις με την ιδεα οτι παντα θα τυχγανεις ιδιαιτερης αντιμετωπισης εδω μεσα τυπεΩραια.
ΦΠ και Αλεξ71 λενε το ιδιο πραγμα στην Ερη.
Απαντηση Ερης:
"Αλεξ να μαθεις γραμματικη.
ΦΠ χαρηκα".
καλα να περάσεις
Το εχω αντιληφθεί τύπε. Για την ακριβεια, το εχω σαν κριτηριο και ζυγι "κομπλεξισμου". Διακρινω ποιος σχολιαζει μονο εμενα, όταν λεω το ιδιο με 2-3 αλλους και εχω ασφαλη διαγνωση ενός κομπλεξικου.Νομιζω οτι ειναι καιρος να συμβιβαστεις με την ιδεα οτι παντα θα τυχγανεις ιδιαιτερης αντιμετωπισης εδω μεσα τυπε
Ωραια.
ΦΠ και Αλεξ71 λενε το ιδιο πραγμα στην Ερη.
Απαντηση Ερης:
"Αλεξ να μαθεις γραμματικη.
ΦΠ χαρηκα".
Πολύ κούραση, πολύ ωραία,πολύ δουλειά κλπ.
Να ελεγε "Αλεξ71 και ΦΠ να μαθετε γραμματικη. ΦΠ χαρηκα".Ρε εγώ είχα να μπω τόσο καιρό.
Εσένα σε έχει κάθε μέρα ;)
Το ποσοτικό επίθετο ( Πολλή ) δεν μπαίνει μόνο όταν το ουσιαστικό (θηλυκό) αναφέρεται σε ποσότητα?Πολλη κουραση, πολύ ωραια, πολλη δουλεια.
Να ελεγε "Αλεξ71 και ΦΠ να μαθετε γραμματικη. ΦΠ χαρηκα".
Όπως λεει και ο Πορνοπαπος πολύ σωστα, τα πιο ασφαλη συμπερασματα βγαινουν από αυτά που ΔΕΝ λεγονται, παρα από αυτά που λεγονται.
Το επιθετο ακολουθεί το γενος.Το ποσοτικό επίθετο ( Πολλή ) δεν μπαίνει μόνο όταν το ουσιαστικό (θηλυκό) αναφέρεται σε ποσότητα?
Δε θυμάμαι καλά?
Άντε καλά, δεν επιμένω.Το επιθετο ακολουθεί το γενος.
Ελα ρε μαλακα οταν ασχολουνται με σενα καλο ειναι σε αυτες τις φασεις ,αφου κατα βαθος το ξερεις και γουσταρεις τι παραπονιεσαι ?Να ελεγε "Αλεξ71 και ΦΠ να μαθετε γραμματικη. ΦΠ χαρηκα".
Όπως λεει και ο Πορνοπαπος πολύ σωστα, τα πιο ασφαλη συμπερασματα βγαινουν από αυτά που ΔΕΝ λεγονται, παρα από αυτά που λεγονται.
Δεν ξερουμε βεβαια αν η μακαριτισσα γιαγια γλωσσολόγος της Ερης θα συμφωνει από εκει πανω.Το επίθετο πολύς - πολλή - πολύ συνοδεύει ουσιαστικά και κλίνεται και στα τρία γένη:
π.χ. έπεσε πολλή βροχή, έφαγε πολύ φαγητό κλπ.
Το επίρρημα πολύ δεν κλίνεται και συνοδεύει ρήματα, επιρρήματα, επίθετα ή μετοχές:
π.χ. Έβρεξε πολύ, έτρεξε πολύ γρήγορα, είναι πολύ καλός μαθητής, ήταν πολύ ευτυχισμένος κλπ.
O Alex τα έχει γράψει σωστά.
Ναι ρε τύπε, αλλά μερικες φορες είναι τοσο εξοφθαλμο πια.Ελα ρε μαλακα οταν ασχολουνται με σενα καλο ειναι σε αυτες τις φασεις ,αφου κατα βαθος το ξερεις και γουσταρεις τι παραπονιεσαι ?
Να ρωτησουμε τον Αγιο που βρισκεται στο μεταιχμιο και εχει τα κονεΔεν ξερουμε βεβαια αν η μακαριτισσα γιαγια γλωσσολόγος της Ερης θα συμφωνει από εκει πανω.
Να ελεγε "Αλεξ71 και ΦΠ να μαθετε γραμματικη. ΦΠ χαρηκα".
Μπορει.Νομίζω supermouse είναι αυτό...
Μπορει.
Θα εχουν πραγματική εικόνα όμως κ απο κει κ περα μπορουν να κρινουν.Δεν θα ξεκινήσει πολύ καλά η γνωριμία,πως θα φανεί στις ανυποψίαστες γυναίκες αν τους πεις θα σας γνωρίσω κάποιον από το μπουρδέλα.κομ?Τι γνώμη θα σχηματίσουν για μένα?