gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 502
- Πόντοι
- 4.906
εγώ στις γυναίκες συστηνομαι με το νικ μου,την γνώμη σουΘα εχουν πραγματική εικόνα όμως κ απο κει κ περα μπορουν να κρινουν.
εγώ στις γυναίκες συστηνομαι με το νικ μου,την γνώμη σουΘα εχουν πραγματική εικόνα όμως κ απο κει κ περα μπορουν να κρινουν.
Εσυ ειχες κακη γνωμη για μενα στην αρχη θησαυρε μου?Θα εχουν πραγματική εικόνα όμως κ απο κει κ περα μπορουν να κρινουν.
Φυγε από δω.εγώ στις γυναίκες συστηνομαι με το νικ μου,την γνώμη σου
περιμένω να ψοφησεις να σου πάρω την γυναικαΦυγε από δω.
Απλα ημουν επιφυλακτικη.Εσυ ειχες κακη γνωμη για μενα στην αρχη θησαυρε μου?
Χτύπα ξύλο, κουνησου απο τη θεση σου!!!περιμένω να ψοφησεις να σου πάρω την γυναικα
Φυγε από δω λεμε.περιμένω να ψοφησεις να σου πάρω την γυναικα
Κι αν εβαζες τελεία τι αλλαζε?
Κι εγω νομιζα αγαπη, ότι μονο ο βάτραχος ευχεται να πεθανω.Χτύπα ξύλο, κουνησου απο τη θεση σου!!!
Πολλα χρονια θα ζησεις, την κουβεντα σου είχαμε.θα άλλαζε ρε ξιπασμένε αν θες μπορώ να σε ξεφτιλίσω έτσι κι αλλιώς σου 'χει γίνει συνήθεια ;)
αυτός θα ζησει,για σένα δεν το βλεπωΠολλα χρονια θα ζησεις, την κουβεντα σου είχαμε.
Θα γινω φαντασμα και θα σας καταδιωκω και σενα και τον άλλο τον αθλιοαυτός θα ζησει,για σένα δεν το βλεπω
κακο σκυλι ψοφο δεν εχειΠολλα χρονια θα ζησεις, την κουβεντα σου είχαμε.
Δε θα πας ουθενα κ ουτε θα γίνεις φαντασμα!!!Θα γινω φαντασμα και θα σας καταδιωκω και σενα και τον άλλο τον αθλιο
Εσενα θα γινω ο καλος σου αγγελος... ;)Δε θα πας ουθενα κ ουτε θα γίνεις φαντασμα!!!
>
Ελα αηδιες!!!!Εσενα θα γινω ο καλος σου αγγελος... ;)
Πολλα χρονια θα ζησεις, την κουβεντα σου είχαμε.
κούραση έχω. πολύ.
Εσενα θα γινω ο καλος σου αγγελος... ;)
Τύπε μας λείπεις...Γεια σου αλεξ. Τι λεει αγορινα; Μεσα παρασκευιατικα παρεα με γουαιλντ ροζα και χειρογλυκανο;
Το πολύ είναι ελλειπτικη προταση λοιπον!!!όπως βλέπεις παρακάτω με την τελεία η δεύτερη πρόταση γίνεται ελλειπτική και αυτό που λείπει μπορεί να είναι η λέξη "κουράστηκα"