Νέα

Ποιός είναι ο κ. Τhe Saint;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα blizardeye
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 67K
  • Εμφανίσεις 921K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.284
Πόντοι
8.006
όπως βλέπεις παρακάτω με την τελεία η δεύτερη πρόταση γίνεται ελλειπτική και αυτό που λείπει μπορεί να είναι η λέξη "κουράστηκα" :shit:
"Ελλειπτικη" προταση εσυ, "ποσοτικη" προταση η Ερη.
Ουτε ξερεις τι σημαινει "ελλειπτικη".
Ελλειπτικη είναι το "Καλα" (όταν μας ρωτάνε τι κανουμε, εννοωντας "ΕΙΜΑΙ καλα").
Ασχετίδη.
Τετοιο εθελοντικο ξεβράκωμα δεν εχει ξαναγινει.

Επισκέπτης
"Ελλειπτικη" προταση εσυ, "ποσοτικη" προταση η Ερη.
Ουτε ξερεις τι σημαινει "ελλειπτικη".
Ελλειπτικη είναι το "Καλα" (όταν μας ρωτάνε τι κανουμε, εννοωντας "ΕΙΜΑΙ καλα").
Ασχετίδη.
Τετοιο εθελοντικο ξεβράκωμα δεν εχει ξαναγινει.

τι λες ρε βλάκα πέθανα στα γέλια άσχετεεεεε :2funny: :2funny: :2funny:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.284
Πόντοι
8.006
Δηλαδη αν πω "Αγαπη νιωθω. Πολύ". Είναι ελλειπτικη προταση επειδή λειπει το "Αγαπαω" στη δευτερη προταση. Και γιατι η ελλειπτικη προταση δεν είναι "Νιωθω" (+πολλή)?

Επισκέπτης
-πότε ήρθες?
-χθες. (ήρθα)

-τι έκανες?
-έκλασα. (εγώ)

:2funny: :2funny: :2funny:

-κουράστηκες?
-πολύ. (κουράστηκα)

:shit:

wilde rose

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2014
Like
0
Πόντοι
166
Δηλαδη αν πω "Αγαπη νιωθω. Πολύ". Είναι ελλειπτικη προταση επειδή λειπει το "Αγαπαω" στη δευτερη προταση. Και γιατι η ελλειπτικη προταση δεν είναι "Νιωθω" (+πολλή)?
Γτ ετσι θα πει οτι κανει λαθος ο Αλεξ!!!

Επισκέπτης

το "πολύ" αφού η προηγούμενη πρόταση έχει κλείσει με τελεία, φτιάχνει από μόνο του (εισάγει και κλείνει) μια καινούρια (ελλειπτική) πρόταση άσχετεεεεεεε :uglystupid:

Επισκέπτης
-Τι εχεις? γιατι εισαι ετσι?
-Κούραση. ΠΟΛΛΗ (εχω).

:birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman:

κανατοκέφαλε δες τι έγραψα στο παράδειγμα της έριναλ, η έλλειψη στην πρόταση του "πολύ" θα μπορούσε να είναι το ρήμα "κουράστηκα" και όχι απαραίτητα το ουσιαστικό "κούραση" ;)

wilde rose

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2014
Like
0
Πόντοι
166
Α ναι μου ειχε διαφυγει ότι πρεπει οπωσδήποτε να εχω λαθος.
Με κάθε τρόπο όμως, ακομη κ λεγοντας μλκς!!!
Κ επειδη δεν προκειται  να ασχοληθεί κανείς μαζί τους, θεωρούν ότι πείθουν κιόλας!!!

Επισκέπτης
Κ επειδη δεν προκειται  να ασχοληθεί κανείς μαζί τους, θεωρούν ότι πείθουν κιόλας!!!

μωρή ξεχειλωμένη σαπιομούνα έχω βαρεθεί να σου ξεφτιλίζω το αντικείμενο της ηδονής σου :2on1: :2on1:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.284
Πόντοι
8.006
κανατοκέφαλε δες τι έγραψα στο παράδειγμα της έριναλ, η έλλειψη στην πρόταση του "πολύ" θα μπορούσε να είναι το ρήμα "κουράστηκα" και όχι απαραίτητα το ουσιαστικό "κούραση" ;)
Το αναμενομενο μετα το "Κουραση νιωθω" προφανως δεν είναι το κουραστηκα αλλά το ΝΙΩΘΩ. Αρα το ορθο ακομη και μετα την τελεια ηταν το ΠΟΛΛΗ. Μονο αν ελεγε "Κουραστηκα" και εβαζε τελεία, θα δεχομουν μετα το "ΠΟΛΥ".
Τι εξηγω όμως...
"ΚΟΥΡΑΣΤΗΚΑ. ΠΟΛΥ."
"ΚΟΥΡΑΣΗ ΝΙΩΘΩ. ΠΟΛΛΗ".
Τέλος.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.284
Πόντοι
8.006
Τον πρωτο καιρο θυμαμαι δεν με πολυπιστευες κιολας, νομιζες ότι ημουν υπερβολικος. Καμαρωσε βλακεια τωρα.

Επισκέπτης
Το αναμενομενο μετα το "Κουραση νιωθω" προφανως δεν είναι το κουραστηκα αλλά το ΝΙΩΘΩ. Αρα το ορθο ακομη και μετα την τελεια ηταν το ΠΟΛΛΗ. Μονο αν ελεγε "Κουραστηκα" και εβαζε τελεία, θα δεχομουν μετα το "ΠΟΛΥ".
Τι εξηγω όμως...
"ΚΟΥΡΑΣΤΗΚΑ. ΠΟΛΥ."
"ΚΟΥΡΑΣΗ ΝΙΩΘΩ. ΠΟΛΛΗ".
Τέλος.

άσε το αναμενόμενο ρε πανίβλακα είπαμε μπορεί να σταθεί έτσι και αλλιώς αλλά εσύ ήθελες να κάνεις το κομμάτι σου  ενώ εκείνη σου εξήγησε ότι βαρέθηκε να βάλει την τελεία άρα εννούσε το "κουράστηκα" ,δεν θα της πεις εσύ πώς θα εκφραστεί επειδή σου χαλάει το αναμενόμενο :jerking:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom