Λιάρης5695236
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Ιαν 2014
- Like
- 200
- Πόντοι
- 166
ΣΣΕσε ποιά μονάδα είσαι ρε φαντάρε ?
ΣΣΕσε ποιά μονάδα είσαι ρε φαντάρε ?
Ναι. Τι θελεις να μαθεις?Η θα κοιμηθώ η θα βγω.είμαι οριακά για υπερκόπωση.έχετε πάθει ποτέ;
ριξε ενα καλο υπνο και τελος η υπερκοπωση...Η θα κοιμηθώ η θα βγω.είμαι οριακά για υπερκόπωση.έχετε πάθει ποτέ;
Πήγαινε και να περάσεις όμορφα. Έξω είναι η ζωή.Εγώ σε ένα πάρτυ είναι να Παω
Το "κουραση εχω πολύ" θεωρεις ότι το "πολύ" είναι επίρρημα επειδή το εβαλες στο τελος της πρότασης? Οντως εχεις υπερκοπωση, δεν σκέφτεσαι λογικα.Πολύ επίρρημα. Όχι επιθετικός προσδιορισμός χαζουλι
Δεν είναι τοσο απλο.ριξε ενα καλο υπνο και τελος η υπερκοπωση...
Αν ενώ εχεις κοιμηθεί καλα, μετα από 3-4 ωρες νιώθεις παλι ατονια, είναι ασφαλές σύμπτωμα υπερκόπωσης.Αν σε προειδοποιεί τι παθαίνεις τι νοιώθεις
Κι αν εβαζες τελεία τι αλλαζε?Δεν έβαλα τέλεια ρε Άλεξ γιατί γαμιεστε χαχαχαχα
Πολύ επίρρημα. Όχι επιθετικός προσδιορισμός χαζουλι
Αν σε προειδοποιεί τι παθαίνεις τι νοιώθεις
Χθες μας ελεγε ότι το "οντι" είναι επίρρημα, ενώ είναι μετοχή. Κατι δεν παει καλα.Νομίζω πως πρέπει να χαρακτηρίσει την κούραση, οπότε να πάει Η ΠΟΛΛΗ κούραση. Δεν λες "ήταν ΠΟΛΥ ωραία".
Whatever όμως. Προέχει να μην κάνεις λάθη με το χειρισμό της κόπωσης και μετά μαθαίνεις και χειρισμό της γλώσσας
Αν ενώ εχεις κοιμηθεί καλα, μετα από 3-4 ωρες νιώθεις παλι ατονια, είναι ασφαλές σύμπτωμα υπερκόπωσης.
Δεν θα ξεκινήσει πολύ καλά η γνωριμία,πως θα φανεί στις ανυποψίαστες γυναίκες αν τους πεις θα σας γνωρίσω κάποιον από το μπουρδέλα.κομ?Τι γνώμη θα σχηματίσουν για μένα?