erinal
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Δεκ 2008
- Like
- 93
- Πόντοι
- 866
ακου να σου πω αν με φτυσεις για τον μπραμπ θα χεστουμε...Ρε συ ποιος είναι αυτός στη φωτογραφία σου; Σπάζω το μυαλό μου και δεν μπορώ να το βρω.

ακου να σου πω αν με φτυσεις για τον μπραμπ θα χεστουμε...Ρε συ ποιος είναι αυτός στη φωτογραφία σου; Σπάζω το μυαλό μου και δεν μπορώ να το βρω.
δεν γινεται ετοιμαζομαι για να βγω τωρα δαΚαι τώρα αφού σ' αρέσει τόσο πολύ ο χαβαλές πάρε μου μια πίπα να κόψω το τσιγάρο... βαθιά βαθιά...![]()
μην με γαμας τωρα ρε τζιμυ δεν ξερεις τον καββαδια?Ρε συ ποιος είναι αυτός στη φωτογραφία σου; Σπάζω το μυαλό μου και δεν μπορώ να το βρω.
Ο Σελίν.
τυπε σε γαμαει ο τζιμυς?μην με γαμας τωρα ρε τζιμυ δεν ξερεις τον καββαδια?
αυτός δεν εχει γραψει τον εθνικο υμνο;μην με γαμας τωρα ρε τζιμυ δεν ξερεις τον καββαδια?
ακου να σου πω αν με φτυσεις για τον μπραμπ θα χεστουμε...![]()
![]()
![]()
αυτον το εγραψε ο σφακιανακης, ασχετηαυτός δεν εχει γραψει τον εθνικο υμνο;
Ναι, της Κύπρου.αυτός δεν εχει γραψει τον εθνικο υμνο;
αυτός δεν εχει γραψει τον εθνικο υμνο;
κ εσυ της κλικας αλεξακο? ετσι ξηγιεσαι στα μαναρια?Ναι, της Κύπρου.
Ναι, της Κύπρου.
ΠςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςΌχι... τον εθνικό μας ύμνο τον έγραψε ο Mehmed Akif Ersoy...
μην μπεις στο ρινγκ αν δεν αντεχεις και τους δωδεκα γυρους ;)τυπε σε γαμαει ο τζιμυς?
ειδες τι πουστρακι ειναι τυπε?
Η τελευταία σύνδεσή του ήταν την Τετάρτη το μεσημέρι. Από τότε έχει εξαφανισθεί. Είναι 78 χρονών.
Είναι απίθανο να έπαθε εγκεφαλικό στη μέση του δρόμου και τώρα να είναι φυτό ... αν επεβίωσε βέβαια ... [size=15pt]που εγώ πιστεύω ότι μάλλον την έκανε από τον κόσμο μας ...[/size]
Τζιμ εχεις ασχοληθει με μουσικη;Στάζει ε; Να δούμε ποια ποια ποια θα πηδηχθεί, να δούμε ποια ποια με τον Τζιμάκο θα πηδηχθεί οέ οέ οέ οέ...
Τζιμ εχεις ασχοληθει με μουσικη;
Δεν προβλέπω να παίρνετε αυτήν την χαρά σύντομα, κύριε
και ζουρναΦυσικά... μπορεί να είμαι φοβιτσιάρης αλλά ακούω φανατικά death metal... θεωρώ τον μακαρίτη τον Chuck Schuldiner ως τον Μάνο Χατζιδάκι των ΗΠΑ... εσύ; Τα γνωστά; Κλαρίνο;