jimminy
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Νοε 2005
- Like
- 21
- Πόντοι
- 66
τυπε μου αντεχω, αλλα μου΄ ρθε ενα καλο χεσιμο και αυτο δεν αναβαλλεταιμην μπεις στο ρινγκ αν δεν αντεχεις και τους δωδεκα γυρους ;)
τυπε μου αντεχω, αλλα μου΄ ρθε ενα καλο χεσιμο και αυτο δεν αναβαλλεταιμην μπεις στο ρινγκ αν δεν αντεχεις και τους δωδεκα γυρους ;)
και ζουρναεσυ πάντως πιστευω οτι μπορεις να αλλαξεις βιολι.. ;)
οκΣίγουρα, γιατί η πολλή μαλακία στην πολλή ώρα κουράζει... βλέπεις ότι έκοψα τις μαλακίες...
ρε δημητρακη εσυ εισαι ρε τυπε?Σίγουρα, γιατί η πολλή μαλακία στην πολλή ώρα κουράζει... βλέπεις ότι έκοψα τις μαλακίες...
παρε τον χρονο σουτυπε μου αντεχω, αλλα μου΄ ρθε ενα καλο χεσιμο και αυτο δεν αναβαλλεται
ρε δημητρακη εσυ εισαι ρε τυπε?
σωστος ;) :-*Έλα ναι... εγώ είμαι... είπα, έκοψα τις μαλακίες... απλά έκανα σαματά γιατί με ενόχλησε αυτό το κλίμα της κλίκας που υπήρχε σε αυτό το θέμα... τέλος... είπα και βαριές κουβέντες και ζητώ συγνώμη. Δεν είμαι πούστης, σέβομαι τους μεγαλύτερους μου και έχω τη στοιχειώδη σοβαρότητα να σέβομαι τους συνομιλητές μου... απλά ήθελα να στείλω ένα μήνυμα και το έκανα με όχημα την παπαριά... τέλος.
ετσι εκπαιδευεις εσυ τα σκυλακια σου?σωστος ;) :-*
εξακριβωμενο τυπε; .......... γιατι πολύ πουστικα μπηκες και δεν πειθειςΈλα ναι... εγώ είμαι... είπα, έκοψα τις μαλακίες... απλά έκανα σαματά γιατί με ενόχλησε αυτό το κλίμα της κλίκας που υπήρχε σε αυτό το θέμα... τέλος... είπα και βαριές κουβέντες και ζητώ συγνώμη. Δεν είμαι πούστης, σέβομαι τους μεγαλύτερους μου και έχω τη στοιχειώδη σοβαρότητα να σέβομαι τους συνομιλητές μου... απλά ήθελα να στείλω ένα μήνυμα και το έκανα με όχημα την παπαριά... τέλος.
επιβραβεύω το οτι κατάλαβε το λάθος του. εμείς εδω κάνουμε παρεακι και οποος θελει ειναι ευπρόσδεκτος δεν κατανοω γιατι κάποιος εκνευριζεται μιας και δεν ασχολουμαστε μαζι του ουτε του χαλάμε τα θέματα τα υπόλοιπα. Τωρα αν εσυ θες να το παιζεις μαγκας, παιξτο. Δεν εγινε και κατι..ετσι εκπαιδευεις εσυ τα σκυλακια σου?
με την επιβραβευση?
σε λιγο θα τους δινεις και λιχουδιες?
Διαδικτυακοι γνωριμοι.....Φιλοι ειναι μεγαλη κουβενταΌλοι φίλοι λοιπον; Άντε μια μεγάλη αγκαλιά...![]()
Όλοι φίλοι λοιπον; Άντε μια μεγάλη αγκαλιά...![]()
Εγω παντως την θειτσα την εριχνα εναν δικτυακο πουτσο! :oΔιαδικτυακοι γνωριμοι.....Φιλοι ειναι μεγαλη κουβεντα
Μποκα!Εγω παντως την θειτσα την εριχνα εναν δικτυακο πουτσο! :o![]()
συγνωμη που θα στην πω παλι αλλα ειδα ανοιχτη την πορτα και μπηκα.............διαβασα κατι λιγα και δεν ξερω πολλους από σας..........αλλα ενώ η πορτα είναι ανοιχτη μπηκες σπαζοντας το παραθυρο μιλωντας για κλικες..........και τωρα αγκαλιες και φιλια..........αν αυτό δεν είναι συμπεριφορα πουστη τι είναι τοτε;Όλοι φίλοι λοιπον; Άντε μια μεγάλη αγκαλιά...![]()