Νέα

Ποιός είναι ο κ. Τhe Saint;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα blizardeye
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 67K
  • Εμφανίσεις 942K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (0 μέλη και 13 επισκέπτες)

Jimmy Jim

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2014
Like
121
Πόντοι
16
ρε δημητρακη εσυ εισαι ρε τυπε?

Έλα ναι... εγώ είμαι... είπα, έκοψα τις μαλακίες... απλά έκανα σαματά γιατί με ενόχλησε αυτό το κλίμα της κλίκας που υπήρχε σε αυτό το θέμα... τέλος... είπα και βαριές κουβέντες και ζητώ συγνώμη. Δεν είμαι πούστης, σέβομαι τους μεγαλύτερους μου και έχω τη στοιχειώδη σοβαρότητα να σέβομαι τους συνομιλητές μου... απλά ήθελα να στείλω ένα μήνυμα και το έκανα με όχημα την παπαριά... τέλος.

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
92
Πόντοι
2.357
Ακομα η ιδια ψηφοφορια ???  Νηματοθετα  μαλλον  επεσεs σε  loop

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
93
Πόντοι
866
Έλα ναι... εγώ είμαι... είπα, έκοψα τις μαλακίες... απλά έκανα σαματά γιατί με ενόχλησε αυτό το κλίμα της κλίκας που υπήρχε σε αυτό το θέμα... τέλος... είπα και βαριές κουβέντες και ζητώ συγνώμη. Δεν είμαι πούστης, σέβομαι τους μεγαλύτερους μου και έχω τη στοιχειώδη σοβαρότητα να σέβομαι τους συνομιλητές μου... απλά ήθελα να στείλω ένα μήνυμα και το έκανα με όχημα την παπαριά... τέλος.
σωστος  ;) :-*

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
46
Πόντοι
366
Γαμημένα φαρμακεία. Πάλι απεργία έχουν?
Η ο Μπόκα τους τράταρε ληγμένα παστάκια?

GRAVITY

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2014
Like
2
Πόντοι
0
εξακριβωμενο τυπε; .......... γιατι πολύ πουστικα μπηκες και δεν πειθεις

Jimmy Jim

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2014
Like
121
Πόντοι
16
e31.jpg

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
93
Πόντοι
866
ετσι εκπαιδευεις εσυ τα σκυλακια σου?
με την επιβραβευση?
σε λιγο θα τους δινεις και λιχουδιες?
επιβραβεύω το οτι κατάλαβε το λάθος του. εμείς εδω κάνουμε παρεακι και οποος θελει ειναι ευπρόσδεκτος δεν κατανοω γιατι κάποιος εκνευριζεται μιας και δεν ασχολουμαστε μαζι του ουτε του χαλάμε τα θέματα τα υπόλοιπα. Τωρα αν εσυ θες να το παιζεις μαγκας, παιξτο. Δεν εγινε και κατι.. :)

Jimmy Jim

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2014
Like
121
Πόντοι
16
Όλοι φίλοι λοιπον; Άντε μια μεγάλη αγκαλιά... :grouphug:

GRAVITY

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2014
Like
2
Πόντοι
0
Όλοι φίλοι λοιπον; Άντε μια μεγάλη αγκαλιά... :grouphug:
συγνωμη που θα στην πω παλι αλλα ειδα ανοιχτη την πορτα και μπηκα.............διαβασα κατι λιγα και δεν ξερω πολλους από σας..........αλλα ενώ η πορτα είναι ανοιχτη μπηκες σπαζοντας το παραθυρο μιλωντας για κλικες..........και τωρα αγκαλιες και φιλια..........αν αυτό δεν είναι συμπεριφορα πουστη τι είναι τοτε;

ενας νεωτερος που το σαιτ θα στηριχτει πανω του για τριαντα χρονια

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom