life97
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 1 Φεβ 2007
- Κριτικές
- 24
- Like
- 92
- Πόντοι
- 2.357
Διαδικτυακο εννοειs........Ανοιγειs skype και ..........Εγω παντως την θειτσα την εριχνα εναν δικτυακο πουτσο! :o![]()
Αυτα ειναι επικινδυνα πραματα
Διαδικτυακο εννοειs........Ανοιγειs skype και ..........Εγω παντως την θειτσα την εριχνα εναν δικτυακο πουτσο! :o![]()
Η επιστήμη έχει προχωρήσει πολύ σε αυτά...Διαδικτυακο εννοειs........Ανοιγειs skype και ..........
Αυτα ειναι επικινδυνα πραματα![]()
![]()
καλως το γκραβιτισυγνωμη που θα στην πω παλι αλλα ειδα ανοιχτη την πορτα και μπηκα.............διαβασα κατι λιγα και δεν ξερω πολλους από σας..........αλλα ενώ η πορτα είναι ανοιχτη μπηκες σπαζοντας το παραθυρο μιλωντας για κλικες..........και τωρα αγκαλιες και φιλια..........αν αυτό δεν είναι συμπεριφορα πουστη τι είναι τοτε;
ενας νεωτερος που το σαιτ θα στηριχτει πανω του για τριαντα χρονια
δεν υπαρχεις ρε τζιμι..
Η επιστημη μπορει..........Η Ερη ομωs????????Η επιστήμη έχει προχωρήσει πολύ σε αυτά...![]()
χαχα μονο δικτυακο τυπε, δεν θελω ξαφνικα να την δω μπροστα μου την θειτσα και να αρχισω μετα τις δικαιολογιες για να την ξεφορτωθωΔιαδικτυακο εννοειs........Ανοιγειs skype και ..........
Αυτα ειναι επικινδυνα πραματα![]()
![]()
σοφο παιδιχαχα μονο δικτυακο τυπε, δεν θελω ξαφνικα να την δω μπροστα μου την θειτσα και να αρχισω μετα τις δικαιολογιες για να την ξεφορτωθω![]()
συγνωμη που θα στην πω παλι αλλα ειδα ανοιχτη την πορτα και μπηκα.............διαβασα κατι λιγα και δεν ξερω πολλους από σας..........αλλα ενώ η πορτα είναι ανοιχτη μπηκες σπαζοντας το παραθυρο μιλωντας για κλικες..........και τωρα αγκαλιες και φιλια..........αν αυτό δεν είναι συμπεριφορα πουστη τι είναι τοτε;
ενας νεωτερος που το σαιτ θα στηριχτει πανω του για τριαντα χρονια
Τζίμυ βλέπω το αγάπησες το θρεντ. Δεν ξεκολάς.
Όπως η πουτάνα που θέλει αλλά δεν μπορεί να ξεκόψει![]()
εχεις καμια σοβαρη απαντηση να δωσεις; μολις τελειώσεις με τη μαλακια που βαρας περιμενω αλλιως ελα να μου βαρεσεις και μενα μια γιατι βαριεμαιΦαίνεται ότι ο νόμος της βαρύτητας δεν επαληθεύεται στην περίπτωση της σχέσης του μυαλού με το κεφάλι σας...![]()
και εσυ τι ζορι τραβας τωρα.Τζίμυ βλέπω το αγάπησες το θρεντ. Δεν ξεκολάς.
Το καταλαβε εγκαιρα λεs ε???.....Εχει αποφυγει την παγιδασοφο παιδι![]()
Γειά σου Μπόκα αλανιάρη ;)και εσυ τι ζορι τραβας τωρα.ασε τον ανθρωπο να γραψει τα δικα του...
![]()
Ειμαστε μια ωραια ατμοσφαιρα εδω μεσα.![]()
χαιρετω γιατι όταν μπηκα δεν χαιρετησα..........ο τυπος κατά πως φαινεται εσπασε δεν αντεξε αν και όπως μπηκε φουριόζος νομιζα ότι βρηκα αξιο αντιπαλο
και οσοι χειροκροτήσατε την παρασταση του σας λυπαμαι
Καλησπερα κυριε.Γειά σου Μπόκα αλανιάρη ;)