Νέα

Ποιός είναι ο κ. Τhe Saint;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα blizardeye
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 67K
  • Εμφανίσεις 942K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (0 μέλη και 13 επισκέπτες)

Jimmy Jim

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2014
Like
121
Πόντοι
16
Ροδίνη, επειδή είσαι νέα να σου εξηγήσω.
Το σάιτ έχει 3 κατηγορίες χρηστών. Τις πουτάνες, τους άντρες που γουστάρουν να γαμάνε πουτάνες και κάποια γυναικεία νικ τύπου Εριναλ που γουστάρουν το χαβαλέ.

Εσύ προσπάθησες να μπεις στην πρώτη κατηγορία αλλά απέτυχες. Ψυχανώμαλες σαν και σένα δεν μπορούν να πετύχουν πουθενά στη ζωή τους, κάνε μας λοιπόν τη χάρη και αυτοδιαγράψου. Είναι το καλύτερο που μπορεί να κάνει για τη ζωή του ένα νικ σαν το δικό σου. Κατάλαβες λοιπόν Δημητρούλα Μήτσαινα ή τσάμπα χαλάω φαιά ουσία να σε βοηθησω.

Ααα και μην ξεχνάς τα φάρμακά σου.

:think:... :jerking: :jerking: :jerking:... ντάξει βλάκα, είπες τη μαλακία σου πάλι...

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
26.529
Πόντοι
26.316
Παω για σπλουτς...
Ειναι η Ροδινη.
Μην ασχολειστε...

jimminy

Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2005
Like
21
Πόντοι
66
καλα ρε την παλευετε?

ρε αντμιν ανοιξε ενα τσατ στην homepage κ αστους εκει να τα λενε σα να ειναι στο σκαιπ

Jimmy Jim

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2014
Like
121
Πόντοι
16
γιατι τα φοβασαι;

Με πήρε ο ξάδερφος μου όταν ήμουν 16-17 να πηδήξω σε μπουρδέλο, μπήκαμε μέσα, με γλυκοκοίταξε μια πουτάνα που ήταν ίδια η Σερ μετά τις πλαστικές και φοβήθηκα... από τότε φοβάμαι να ξαναπάω... επίσης φοβάμαι τα τραβέλια γιατί πιστεύω ότι στο πίσω μέρος του μυαλού τους έχουν την τάση να σε πηδήξουν, να σε κλέψουν και να σε σκοτώσουν... επισκέφθηκα μια φορά το Ταρλάμπασι στην Κωνσταντινούπολη και από τότε εύχομαι η αιώνια πόλη να βυθιστεί στον Βόσπορο...

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
15.192
Πόντοι
2.606
τζιμυ το νου σου οχι επειδη  ειπα δε μ αρεσε το κουτσο να πας να ψηφισεις λιλα επανω ε?  :grin:

ng1964

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2011
Like
0
Πόντοι
16
Με πήρε ο ξάδερφος μου όταν ήμουν 16-17 να πηδήξω σε μπουρδέλο, μπήκαμε μέσα, με γλυκοκοίταξε μια πουτάνα που ήταν ίδια η Σερ μετά τις πλαστικές και φοβήθηκα... από τότε φοβάμαι να ξαναπάω... επίσης φοβάμαι τα τραβέλια γιατί πιστεύω ότι στο πίσω μέρος του μυαλού τους έχουν την τάση να σε πηδήξουν, να σε κλέψουν και να σε σκοτώσουν... επισκέφθηκα μια φορά το Ταρλάμπασι στην Κωνσταντινούπολη και από τότε εύχομαι η αιώνια πόλη να βυθιστεί στον Βόσπορο...
να ξαναπας............τωρα εχουν καλητερεψει πολυ οι πλαστικες.......

Jimmy Jim

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2014
Like
121
Πόντοι
16
τζιμυ το νου σου οχι επειδη  ειπα δε μ αρεσε το κουτσο να πας να ψηφισεις λιλα επανω ε?  :grin:

Φίλε είπα να τους τρολλάρω λίγο το θέμα γιατί πολύ σίγουροι το παίζουν εδώ μέσα και έχουν γίνει σαν κλίκα... μιλάνε 3-4 άτομα μεταξύ τους και έχουν καταντήσει αχώνευτοι... απλά είπα να ταράξω λίγο τα νερά... αυτοί το παίρνουν ότι εγώ είμαι κάποιος αλαφροΐσκιωτος κλπ... όμως τον στόχο μου τον πέτυχα...

jimminy

Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2005
Like
21
Πόντοι
66
Φίλε είπα να τους τρολλάρω λίγο το θέμα γιατί πολύ σίγουροι το παίζουν εδώ μέσα και έχουν γίνει σαν κλίκα... μιλάνε 3-4 άτομα μεταξύ τους και έχουν καταντήσει αχώνευτοι... απλά είπα να ταράξω λίγο τα νερά... αυτοί το παίρνουν ότι εγώ είμαι κάποιος αλαφροΐσκιωτος κλπ... όμως τον στόχο μου τον πέτυχα...
πισωγλεντης εισαι, οχι αλαφροισκιωτος.

ΠΟΥΣΤΙΚΗ ΚΙΘΑΡΑ

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
93
Πόντοι
866
εμενα με ταραξες συθέμελα. Δεν ηξερα οτι ειμαι σε κλικα  :( αυτος ο μπραμπ φταιει με εχωσε μεσα στην κλικα και ουτε το καταλαβα  :o

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
15.192
Πόντοι
2.606
φιλε ειδικα αυτο που τους ειπες με την αιωνια πολη να βυθιστει στο βοσπορο ηταν γροθια στο μαχαιρι  :rockon:

jimminy

Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2005
Like
21
Πόντοι
66
εμενα με ταραξες συθέμελα. Δεν ηξερα οτι ειμαι σε κλικα  :( αυτος ο μπραμπ φταιει με εχωσε μεσα στην κλικα και ουτε το καταλαβα  :o
ε με τετοιο χωνι που εχεις για μουνι πως να το καταλαβεις?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom