Νέα

Ποιός είναι ο κ. Τhe Saint;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα blizardeye
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 67K
  • Εμφανίσεις 942K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 15 άτομα (0 μέλη και 15 επισκέπτες)

Jimmy Jim

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2014
Like
121
Πόντοι
16
Λοιπόν για να εξηγούμαστε... ανήκω στη νέα γενιά χρηστών του σάιτ... τη γενιά χάρη στην οποία θα συνεχίσει να υπάρχει το σάιτ... και θέλω κι εγώ να διεκδικήσω τις ελπίδες μου να πηδήξω το μουνί της erinal... γι' αυτό θέλω να συμμετέχω κι εγώ στη συζήτηση... δεν θα μιλάει μόνο ο μαλάκας που έχει τον εξωγήινο για εικονίδιο...

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
93
Πόντοι
866
Λοιπόν για να εξηγούμαστε... ανήκω στη νέα γενιά χρηστών του σάιτ... τη γενιά χάρη στην οποία θα συνεχίσει να υπάρχει το σάιτ... και θέλω κι εγώ να διεκδικήσω τις ελπίδες μου να πηδήξω το μουνί της erinal... γι' αυτό θέλω να συμμετέχω κι εγώ στη συζήτηση... δεν θα μιλάει μόνο ο μαλάκας με που έχει τον εξωγήινο για εικονίδιο...
σαν να λεμε νεα γενια τρομοκρατων ;χαχαχαχχαχαχχαχααχχα

ποιος με ρωτησε γιατι ειναι εμπνευση το σαιτ;...ιδου

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.297
Πόντοι
8.006
Ερη ποια είναι η γνωμη σου για την Αριαννα Χάφινγκτον-Στασινοπουλου?

NICK TRIVE

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Μαρ 2014
Κριτικές
53
Like
9.319
Πόντοι
25.786
Λοιπόν για να εξηγούμαστε... ανήκω στη νέα γενιά χρηστών του σάιτ... τη γενιά χάρη στην οποία θα συνεχίσει να υπάρχει το σάιτ... και θέλω κι εγώ να διεκδικήσω τις ελπίδες μου να πηδήξω το μουνί της erinal... γι' αυτό θέλω να συμμετέχω κι εγώ στη συζήτηση... δεν θα μιλάει μόνο ο μαλάκας που έχει τον εξωγήινο για εικονίδιο...
Ροδίνη, επειδή είσαι νέα να σου εξηγήσω.
Το σάιτ έχει 3 κατηγορίες χρηστών. Τις πουτάνες, τους άντρες που γουστάρουν να γαμάνε πουτάνες και κάποια γυναικεία νικ τύπου Εριναλ που γουστάρουν το χαβαλέ.

Εσύ προσπάθησες να μπεις στην πρώτη κατηγορία αλλά απέτυχες. Ψυχανώμαλες σαν και σένα δεν μπορούν να πετύχουν πουθενά στη ζωή τους, κάνε μας λοιπόν τη χάρη και αυτοδιαγράψου. Είναι το καλύτερο που μπορεί να κάνει για τη ζωή του ένα νικ σαν το δικό σου. Κατάλαβες λοιπόν Δημητρούλα Μήτσαινα ή τσάμπα χαλάω φαιά ουσία να σε βοηθησω.

Ααα και μην ξεχνάς τα φάρμακά σου.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom