Επισκέπτης
Αυτο ΜΟΝΟ ΠΑΟΚΙΑ το λενε..Τα μυαλά μας πονάνε.
Αυτο ΜΟΝΟ ΠΑΟΚΙΑ το λενε..Τα μυαλά μας πονάνε.
τι έγινε έφυγε πάλι η άρρωστη η πουτανάρα η Ροδίνη?Τα μυαλά μας πονάνε.
γεια σου ρε μποκα αργηγεγια το μουνι της κοπελιας![]()
Για να με συμπαθησει η Ερη μεχρι και ΠΑΟΚ γινομαι τύπεΑυτο ΜΟΝΟ ΠΑΟΚΙΑ το λενε..![]()
σαν να λεμε νεα γενια τρομοκρατων ;χαχαχαχχαχαχχαχααχχαΛοιπόν για να εξηγούμαστε... ανήκω στη νέα γενιά χρηστών του σάιτ... τη γενιά χάρη στην οποία θα συνεχίσει να υπάρχει το σάιτ... και θέλω κι εγώ να διεκδικήσω τις ελπίδες μου να πηδήξω το μουνί της erinal... γι' αυτό θέλω να συμμετέχω κι εγώ στη συζήτηση... δεν θα μιλάει μόνο ο μαλάκας με που έχει τον εξωγήινο για εικονίδιο...
ποιος με ρωτησε γιατι ειναι εμπνευση το σαιτ;... ξανα μανα ιδουΓια να με συμπαθησει η Ερη μεχρι και ΠΑΟΚ γινομαι τύπε![]()
Σ' αγαπαμεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεποιος με ρωτησε γιατι ειναι εμπνευση το σαιτ;... ξανα μανα ιδου![]()
ΟΥΣΤ ΒΡΕ ΣΑΛΙΑΡΗΓια να με συμπαθησει η Ερη μεχρι και ΠΑΟΚ γινομαι τύπε![]()
Σ' αγαπαμεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε
Ωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω ΠΑΟΚΑΡΑΟΥΣΤ ΒΡΕ ΣΑΛΙΑΡΗ![]()
Ναι αλλά δεν γαμαω πουστρακια, μην τριβεσαι.Να σε ρωτήσω κάτι παππού; Σου σηκώνεται ακόμα;
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
γραψε μια σονατα.Σ' αγαπαμεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε
τζιμι τι ηλικια αν επιτρεπεται εισαιΝα σε ρωτήσω κάτι παππού; Σου σηκώνεται ακόμα;
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Υπο το σεληνόφως?γραψε μια σονατα.![]()
τζιμι τι ηλικια αν επιτρεπεται εισαι
Ροδίνη, επειδή είσαι νέα να σου εξηγήσω.Λοιπόν για να εξηγούμαστε... ανήκω στη νέα γενιά χρηστών του σάιτ... τη γενιά χάρη στην οποία θα συνεχίσει να υπάρχει το σάιτ... και θέλω κι εγώ να διεκδικήσω τις ελπίδες μου να πηδήξω το μουνί της erinal... γι' αυτό θέλω να συμμετέχω κι εγώ στη συζήτηση... δεν θα μιλάει μόνο ο μαλάκας που έχει τον εξωγήινο για εικονίδιο...
γιατι τα φοβασαι;27, προσφάτως άνεργος επιστήμων που φοβάται τα μπουρδέλα...