Νέα

Ποιός είναι ο κ. Τhe Saint;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα blizardeye
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 67K
  • Εμφανίσεις 942K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

Jimmy Jim

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2014
Like
121
Πόντοι
16
τα ταξιδια, την κουβέντα, τους φιλους, το χορο, τα λουλουδια, τα ζωντανα γενικως, το διαβασμα το σεξ το σεξ το σεξ το σεξ  :grin:

Αν πηδιόσουνα δεν θα καθόσουν να τη βρίσκεις εδώ στο μπουρδέλα... ή τραβέλι είσαι ή κάποια που το μουνί της μοιάζει με σκουληκομυρμηγκότρυπα.

Επισκέπτης
καλησπερα στις θειτσες και στους θειτσους.  :o  :grin:

Jimmy Jim

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2014
Like
121
Πόντοι
16
ελα τζιμι θα σε βαλουμε στους μαφιοζους μην μασσας... :2funny:

Φίλε ωραίο το θέμα σου αλλά μην έχεις πολλές ελπίδες ότι θα περπατήσει... το συγκεκριμένο σάιτ ελέγχεται από 6-7 μαφιόζους οι οποίοι κουρνιάζουν στο θέμα με τίτλο "Ποιος είναι ο The Saint?"... μπες να δεις... είναι λες και κάνουν παρτούζες πίνοντας κόκα... αν οι συγκεκριμένοι αετονύχηδες το επιθυμήσουν τότε θα γίνει κάποια συζήτηση... αν όχι τότε θα γραφτούν 3-4 απαντήσεις και θα κλείσει είτε θα σου έρθει μια απάντηση που θα σε παρουσιάζει ως γραφικό... αυτοί ελέγχουν τα πάντα... εμείς είμαστε περιφερειακά μέλη εδώ μέσα, φιδέμπορες μας ονομάζουν... θα σε λάβουν υπόψη μόνο αν έρθεις με γυμνές φωτογραφίες από κάποια γκόμενα που πήδηξες ή αν έχεις να πεις συγκεκριμένες πληροφορίες για πουτάνες...

Είπα μαφιόζους... δεν είπα μια πουτάνα και κάτι μαφιόζους...

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
93
Πόντοι
866
Άλλος βλάκας εσύ... αυλικός... να κουρνιάζεις εδώ με τους αρχιδομαλάκες του σάιτ μπας και πάρεις αξία...
ποιος πιστευεις οτι ειναι ο πιο μεγαλος αρχιδομαλακας απο ολους; :grin:

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
26.529
Πόντοι
26.316
Δεν ασχολουμεθα.
Συνεχιζουμε ...

Jimmy Jim

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2014
Like
121
Πόντοι
16
Θέλω κι εγώ να συμμετάσχω στη σουρεαλιστική σας συζήτηση! Βάλτε και μένα μέσα! Εξηγήστε μου το θέμα για να μπορέσω να μιλήσω κι εγώ!

NICK TRIVE

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Μαρ 2014
Κριτικές
53
Like
9.319
Πόντοι
25.786
Άλλος βλάκας εσύ... αυλικός... να κουρνιάζεις εδώ με τους αρχιδομαλάκες του σάιτ μπας και πάρεις αξία...
και είχα χάσει μια τρίχα από τα αρχίδια μου και έλεγα που είναι. Σε βρήκα επιτέλους.

Jimmy Jim

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2014
Like
121
Πόντοι
16
Για τι στο διάολο μιλάτε εδώ μέσα;

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
26.529
Πόντοι
26.316
Θέλω κι εγώ να συμμετάσχω στη σουρεαλιστική σας συζήτηση! Βάλτε και μένα μέσα! Εξηγήστε μου το θέμα για να μπορέσω να μιλήσω κι εγώ!

Ροδινη δεν εχεις πελατες;;;

NICK TRIVE

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Μαρ 2014
Κριτικές
53
Like
9.319
Πόντοι
25.786
ψάχναμε μεγαλύτερο πάτο από του Λίλα, αλλά τώρα που ήρθες και τον βρήκαμε θα το κλείσουμε το νήμα.

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
93
Πόντοι
866
παιδες αφηστε τα μαφιοζικα στον τζιμ .. :birdman:

Stories

Νέο!

Stories