erinal
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Δεκ 2008
- Like
- 93
- Πόντοι
- 866
θα πηγαινα προφιτερολ που θα μου επαιρνε η γκομενα μου την οποια θα απατουσα με την πρωτη τυχουσα στο παρτυ, δεν τα ξες καλαΚαι θα πηγαινες και παστάκια στα γενέθλια.
θα πηγαινα προφιτερολ που θα μου επαιρνε η γκομενα μου την οποια θα απατουσα με την πρωτη τυχουσα στο παρτυ, δεν τα ξες καλαΚαι θα πηγαινες και παστάκια στα γενέθλια.
θες πρωτοτυπία ε...![]()
![]()
έχω τσαντιστεί τώρα με κάτι και δεν μπορώ να σκεφτώ να ρωτήσω πρωτότυπο..
πες μας καμιά φαντασίωση που δεν έχεις πραγματοποιήσει...
σεξ σε πολυέλαιο? σε αερόστατο? πάνω σε δέντρο? κάνοντας υποβρύχια κατάδυση? κάτι άλλο?
τι άντρας λες βρε Ερι? σοβαρά μιλάς?
γιατί τα κοριτσάκια δε παίζουν τάβλι δλδ?
Νικολάκη απο λόγια χορτάσαμεέκανες αρκετά λάθη, που σημαίνει δεν έχεις καταλάβει τον άντρα παρά το ότι μας παρακολουθείς καιρό.
η πολύ ομιλία, αποπροσανατολίζει τον αντίπαλο...Οχι γιατι εγω μιλαω πολυ και τους ερχεται να μου ριξουν το ταβλι στο κεφαλι![]()
Πρώτα απ᾽όλα ευχαριστώ για την απάντηση.Γιορκι όλες μια χαρά είναι,αν κ τα δικά μου κριτήρια σε ομορφιά γυναίκας Ε είναι κάπως διαφορετικά.ας πούμε ότι η Σκάρλετ είναι κάπως καλύτερη. Αβυζες ομως όλες χαχα
Εγώ δηλαδή που ούτε μπύρες πίνω,ούτε καπνίζω,ούτε γήπεδο πηγαίνω ούτε βρίζω,τάβλι δεν έχω παίξει ποτέ μου,playstation έχω να πιάσω στα χέρια μου από την 3η γυμνασίου,όσο ήμουν σε σχέση δεν είχα απατήσει ποτέ μου,στο Άγιο Όρος δεν έχω καμιά πρεμούρα να πάω ποτέ μου και επίσης που δεν θεωρώ όλες τις γυναίκες πουτάνες,όλα αυτά με κάνουνε λιγότερο άντρα;εγω αυτα ζηλευω
άστο, η απάντηση θα είναι από λόγια χορτάσαμε και θα ξεμπερδέψει.Εγώ δηλαδή που ούτε μπύρες πίνω,ούτε καπνίζω,ούτε γήπεδο πηγαίνω ούτε βρίζω,τάβλι δεν έχω παίξει ποτέ μου,playstation έχω να πιάσω στα χέρια μου από την 3η γυμνασίου,όσο ήμουν σε σχέση δεν είχα απατήσει ποτέ μου,στο Άγιο Όρος δεν έχω καμιά πρεμούρα να πάω ποτέ μου και επίσης που δεν θεωρώ όλες τις γυναίκες πουτάνες,όλα αυτά με κάνουνε λιγότερο άντρα;![]()
Χάνω δηλαδή από την όλη εμπειρία;![]()
Δεν νομίζωΠρώτα απ᾽όλα ευχαριστώ για την απάντηση.
Για να πω κ τη γνώμη μου,η συγκεκριμένη μου φέρνει σε νορμάλ κοπέλα που θα μπορούσα (αν μου δινόταν η ευκαιρία βέβαια)να την πιάσω κ γκόμενα οπότε κ μόνο από αυτό την αποκλείω![]()
Εγώ δηλαδή που ούτε μπύρες πίνω,ούτε καπνίζω,ούτε γήπεδο πηγαίνω ούτε βρίζω,τάβλι δεν έχω παίξει ποτέ μου,playstation έχω να πιάσω στα χέρια μου από την 3η γυμνασίου,όσο ήμουν σε σχέση δεν είχα απατήσει ποτέ μου,στο Άγιο Όρος δεν έχω καμιά πρεμούρα να πάω ποτέ μου και επίσης που δεν θεωρώ όλες τις γυναίκες πουτάνες,όλα αυτά με κάνουνε λιγότερο άντρα;![]()
Χάνω δηλαδή από την όλη εμπειρία;![]()
εγω βαριέμαι να πω την αλήθεια και σπαω @@ χαχαχααχαχαχαχαχαχη πολύ ομιλία, αποπροσανατολίζει τον αντίπαλο...![]()
![]()
![]()
το έχω κάνει, αλλά όχι σε κεφάλι.
πρέπει να έχω σπάσει 3-4 τάβλι έως τώρα.
δε μου αρέσει να χάνω και καμιά φορά μου γυρίζουν τα μάτια από τα νεύρα.
έχω ρίξει τάβλι και πούλια στον τοίχο, έχω σπάσει τάβλι με πένσα,
κόντεψαν να μας πετάξουν 2-3 φορές από καφετέρια ως φοιτητής κλπ...
Δεν νομίζω![]()
εγω βαριέμαι να πω την αλήθεια και σπαω @@ χαχαχααχαχαχαχαχαχ
:o ποιά μέρα; να μην ειμαι εκειΕσένα θα σε πηδήξω κάποια μέρα, πού θα μου πας... :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
:o ποιά μέρα; να μην ειμαι εκει![]()
εγω βαριέμαι να πω την αλήθεια και σπαω @@ χαχαχααχαχαχαχαχαχ
Τυπε απο τον αλλο μηνα γιατι εχω απολυσει τον γραμματεα μου :-Δες pm... σου έστειλα φωτογραφία... αν σ' αρέσω τότε...![]()
:-*
τα ταξιδια, την κουβέντα, τους φιλους, το χορο, τα λουλουδια, τα ζωντανα γενικως, το διαβασμα το σεξ το σεξ το σεξ το σεξ![]()
να μια άλλη ερώτηση, με τι δεν βαριέσαι πραγματικά?
ξέρω βέβαια ήδη μια απάντηση, να διαβάζεις δικόγραφα!
κλείνω προσωρινά. τα λέμε αργότερα...
απ τον άλλο χρόνο καλύτερα, που να πιάσει σειρά.Τυπε απο τον αλλο μηνα γιατι εχω απολυσει τον γραμματεα μου :-
τα ταξιδια, την κουβέντα, τους φιλους, το χορο, τα λουλουδια, τα ζωντανα γενικως, το διαβασμα το σεξ το σεξ το σεξ το σεξ![]()
απ τον άλλο χρόνο καλύτερα, που να πιάσει σειρά.![]()