priamos_xx
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Ιουν 2011
- Like
- 8
- Πόντοι
- 1
καλήμερα χαουζ οχι αλλά ας ανάψουν και λιγάκι τα αίματα![]()
Αφού δεν ανάβει τίποτα άλλο;; ε;;
καλήμερα χαουζ οχι αλλά ας ανάψουν και λιγάκι τα αίματα![]()
Τα βλήματα θέλουν μόνο προσοχή, καλημέρατο θέμα είναι οτι υπάρχουν 1400 βλήματα και αναγκάζομαι να ασχοληθώ με τα νέα λήμματα χαχαχαχαχχαα
Καλημέρα στην παρέα που στόμα έχει και μιλιά δεν έχει.
Έπεσαν βρισίδια?
Προσπέρασα καμιά δεκαριά σελίδες.
Και πως λές να συμπεριφερθώ δηλαδή;![]()
ελαφρά ελαφρά..Καλησπέρα.
Κακώς παραπονείσθε, κυρία.
Το 21,9% των μελών μας ονειρεύεται [size=10pt]νύχτα ακολασίας μαζί σας[/size]!!!
Βέβαια το [ 18,8% + 31,3% ] 50,1% έχει ελαφρά διαφορετική άποψη αλλά μη θέλετε και όλους τους άνδρες δικούς σας ...
Δλδ ξαφνικά αναρωτιέσαι πως δεν ξέρεις..;;![]()
Λάρυ..λύσε μου μια απορια ποσα χρόνια με ξέρεις..;![]()
Καλησπέρα.
Κακώς παραπονείσθε, κυρία.
Το 21,9% των μελών μας ονειρεύεται [size=10pt]νύχτα ακολασίας μαζί σας[/size]!!!
Βέβαια το [ 18,8% + 31,3% ] 50,1% έχει ελαφρά διαφορετική άποψη αλλά μη θέλετε και όλους τους άνδρες δικούς σας ...
αυτο αναρωτιέμαι ποσα ειναι; σοβαρα δεν θυμάμαι 5-6??πολλα........ παρα πολλα!!!!!!!!!! και θα ηθελα να γινουν ακομα ποιο πολλα!!!!!!!!
αυτο αναρωτιέμαι ποσα ειναι; σοβαρα δεν θυμάμαι 5-6??
πωπω ρε λαρυ... συγκινήθηκα τωρα6 μιση!!!!!
πωπω ρε λαρυ... συγκινήθηκα τωρα![]()
Ποιος την έβρισε κύριε;
Το νήμα απαγορεύει τέτοιες εκφράσεις.
Εχουμε τον Αγιο με τις γερονιτκές ιδεοληψίες του... μην αρχίζετε και εσείς τώρα ...
Ποιος την έβρισε κύριε;
Το νήμα απαγορεύει τέτοιες εκφράσεις.
Εχουμε τον Αγιο με τις γερονιτκές ιδεοληψίες του... μην αρχίζετε και εσείς τώρα ...
Την Πωλίνα με τα "ωραία" δάχτυλα βρε αδερφέΝα προσέχετε με την πάρκινσον, γιατί προβαίνετε σε αναγραμματισμούς.
Πάρτε μια δακτυλογράφο στην τελική.
πωπω ρε λαρυ... συγκινήθηκα τωρα![]()
Αντισθένη, δεν ξέρω αν με βλέπεις αλλά αν δεν με βλέπεις όλο και κάποιο ρουφιανάκι θα στο σφυρίξει.. θέλω να σου πω ότι εκτός όλων των άλλων εισαι ηλίθιος γιατί έκλεισες το Τσατ. αυτα![]()