House of Fun
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2009
- Κριτικές
- 5
- Like
- 46
- Πόντοι
- 366
Το ίδιο λέμε.ΔΩΡΕΑΝ!!!!
Το ίδιο λέμε.ΔΩΡΕΑΝ!!!!
χαχαχαχααχχααχαχααχαχαχχααχχπιπες τιποτα δεν κερδιζει !!! γιατι αν εχεις καταλαβει ειμαστε καμμια 300 αρια ατομα που συντηρουμε το σαιτ αυτο κανεις νεος δεν ερχεται !!!!! απλα θα σου θυμησω οταν ειχε τσατ και εκανε ρεπορταζ το κοσμοπολιταν για το σαιτ των αντρων εσκασαν γυρω στα 200 νεα φρεσκα πουλεν που τα 100 γαμηθηκαν σιγουρα εδω μεσα απο συναγωνηστες και ΔΩΡΕΑΝ!!!! απο τοτε γιναμε αρχιδοκαμπος και με την κριση ουτε στις τανες δεν παμε και βγαζουμε τα ματια μας σε θρεντ μαλακισμενα!!!!!
Δεν ήμουν ποτέ στο chat.Οποιος γουσταρει ενημερωση θα ψαξει. Τι προσφερουμε στο site εμεις, τωρα που μαλακιζομαστε;
εισασταν ποτε στο chat πανω απο 10 ατομα;
εξηγήστε μου πλιζ γιατι κάτι ωραίο λέτε αλλα δεν το επιασα..
Να προσέχετε με την πάρκινσον, γιατί προβαίνετε σε αναγραμματισμούς.
Πάρτε μια δακτυλογράφο στην τελική.
ελα ντε.. ποιον ενοχλήσαμε; ασε που δεν σπαμαραμε απο δω και απο κειΟποιος γουσταρει ενημερωση θα ψαξει. Τι προσφερουμε στο site εμεις, τωρα που μαλακιζομαστε;
εισασταν ποτε στο chat πανω απο 10 ατομα;
Αντισθένη, δεν ξέρω αν με βλέπεις αλλά αν δεν με βλέπεις όλο και κάποιο ρουφιανάκι θα στο σφυρίξει.. θέλω να σου πω ότι εκτός όλων των άλλων εισαι ηλίθιος γιατί έκλεισες το Τσατ. αυτα![]()
Θα τσεκάρω αγαπητέ, επί τη ευκαιρία ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια στο νήμα που έφτιαξα.Ο κ. HoF έχει απόλυτο δίκιο ως συνήθως!
Υ.Γ. Σας έστειλα ένα τραγούδι το πρωί στο rock in Greece. Το ακούσατε; Σας ήρεσε;;;
Κοψε κατι ρε μεγαλε. Εδω δεν νομιζω να εχουν εγραφει 200 γυναικες στο site. Μαζι με τις ιεροδουλες.πιπες τιποτα δεν κερδιζει !!! γιατι αν εχεις καταλαβει ειμαστε καμμια 300 αρια ατομα που συντηρουμε το σαιτ αυτο κανεις νεος δεν ερχεται !!!!! απλα θα σου θυμησω οταν ειχε τσατ και εκανε ρεπορταζ το κοσμοπολιταν για το σαιτ των αντρων εσκασαν γυρω στα 200 νεα φρεσκα πουλεν που τα 100 γαμηθηκαν σιγουρα εδω μεσα απο συναγωνηστες και ΔΩΡΕΑΝ!!!! απο τοτε γιναμε αρχιδοκαμπος και με την κριση ουτε στις τανες δεν παμε και βγαζουμε τα ματια μας σε θρεντ μαλακισμενα!!!!!
Κύριε, μη μας προσβάλλετε.
Το έχουμε γράψει κατ΄ επανάλειψη εδώ μέσα.
Εμείς έχουμε πρόσωπο στην αγορά. Εμείς πληρώνουμε. Δεν είμεθα τζαμπατζήδες!!!
Μου το κάνει επίτηδες για να μου την σπάσειΚαλά!!! Βασίζεστε στις δηλώσεις του Deus ex machina;
Και ότι διεγραψε όλους τους κλώνους μας διαβεβαιωσε... κι ότι δεν υπάρχουν "πλασιέδες" μας είπε...![]()
Κοψε κατι ρε μεγαλε. Εδω δεν νομιζω να εχουν εγραφει 200 γυναικες στο site. Μαζι με τις ιεροδουλες.![]()
Αν ξαναμπεί chat στο σάιτ τα μισά νήματα θα σβήσουν.
Τι δεν καταλαβαίνετε?
αααααααααααααααααααααχαχαχαχαχχαχααχαχαν εδω μεσα υπηρχαν γυναικες που το εκαναν δωρεαν θα τις επερναν τα ξεφτερια οι αλλοι παλι στα πληρωμενα θα πηγαιναν και μαλιστα οταν υπαρχει λαος τοσο περισσοτερη κινηση θα ειχε το θεμα!!!!!!
Λίαν λίαν..Νταξ... Μπορέι να μην ήταν 200... αλλά κάτι θάλειες και κάτι Νεράϊδακια ηταν λίαν πηδήξιμα κομμάτια.![]()
Ο τρόπος που γράφεις, από όσα έχει τύχει να δω/διαβάσω, ακόμα κ το μπινελίκι το λες με ωραίο πικάντικο στυλ..
Είναι προφανές ότι θα λάβεις ανάλογη απάντηση, αναλόγως του στυλ του καθενός βέβαια.
πιπες τιποτα δεν κερδιζει !!! γιατι αν εχεις καταλαβει ειμαστε καμμια 300 αρια ατομα που συντηρουμε το σαιτ αυτο κανεις νεος δεν ερχεται !!!!! απλα θα σου θυμησω οταν ειχε τσατ και εκανε ρεπορταζ το κοσμοπολιταν για το σαιτ των αντρων εσκασαν γυρω στα 200 νεα φρεσκα πουλεν που τα 100 γαμηθηκαν σιγουρα εδω μεσα απο συναγωνηστες και ΔΩΡΕΑΝ!!!! απο τοτε γιναμε αρχιδοκαμπος και με την κριση ουτε στις τανες δεν παμε και βγαζουμε τα ματια μας σε θρεντ μαλακισμενα!!!!!
Νταξ... Μπορέι να μην ήταν 200... αλλά κάτι θάλειες και κάτι Νεράϊδακια ηταν λίαν πηδήξιμα κομμάτια.![]()
Αυτο το νεραιδακι εψαχνε τον ερωτα σε λαθος μερος. Εδω δεν ευδοκιμει η αγαπη.Νταξ... Μπορέι να μην ήταν 200... αλλά κάτι θάλειες και κάτι Νεράϊδακια ηταν λίαν πηδήξιμα κομμάτια.![]()
πω το κεκοζακιιιι τι κανει ρε λαρυ ξερεις; ποσο καλο παιδι ποσο..βρε εγω χτυπησα στο φτερο μια ενα μεσημερι που μου βγηκε λυρα 100 που μπηκε στο τσατ μονο 6 φορες ολες και ολες!!!!!!! ασε τις che coza θαλεια κατερινα πωλινα κα