Νέα

Ποιός είναι ο κ. Τhe Saint;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα blizardeye
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 67K
  • Εμφανίσεις 938K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
93
Πόντοι
866
πιπες τιποτα δεν κερδιζει !!! γιατι αν εχεις καταλαβει ειμαστε καμμια 300 αρια ατομα που συντηρουμε το σαιτ αυτο κανεις νεος δεν ερχεται !!!!! απλα θα σου θυμησω οταν ειχε τσατ και εκανε ρεπορταζ το κοσμοπολιταν για το σαιτ των αντρων εσκασαν γυρω στα 200 νεα φρεσκα πουλεν που τα 100 γαμηθηκαν σιγουρα εδω μεσα απο συναγωνηστες και ΔΩΡΕΑΝ!!!! απο τοτε γιναμε αρχιδοκαμπος και με την κριση ουτε στις τανες δεν παμε και βγαζουμε τα ματια μας σε θρεντ μαλακισμενα!!!!!
χαχαχαχααχχααχαχααχαχαχχααχχ

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
46
Πόντοι
366

priamos_xx

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουν 2011
Like
8
Πόντοι
1
εξηγήστε μου πλιζ γιατι κάτι ωραίο λέτε αλλα δεν το επιασα..

Ο τρόπος που γράφεις, από όσα έχει τύχει να δω/διαβάσω, ακόμα κ το μπινελίκι το λες με ωραίο πικάντικο στυλ..
Είναι προφανές ότι θα λάβεις ανάλογη απάντηση, αναλόγως του στυλ του καθενός βέβαια.

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
26.526
Πόντοι
26.316

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
93
Πόντοι
866
Οποιος γουσταρει ενημερωση θα ψαξει. Τι προσφερουμε στο site εμεις, τωρα που μαλακιζομαστε;
εισασταν ποτε στο chat πανω απο 10 ατομα;
ελα ντε.. ποιον ενοχλήσαμε; ασε που δεν σπαμαραμε απο δω και απο κει

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
26.526
Πόντοι
26.316
Αντισθένη, δεν ξέρω αν με βλέπεις αλλά αν δεν με βλέπεις όλο και κάποιο ρουφιανάκι θα στο σφυρίξει.. θέλω να σου πω ότι εκτός όλων των άλλων εισαι ηλίθιος γιατί έκλεισες το Τσατ. αυτα  :birdman:

Πάει το νήμα μας, παιδιά ...

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
46
Πόντοι
366
Ο κ. HoF έχει απόλυτο δίκιο ως συνήθως!
Υ.Γ. Σας έστειλα ένα τραγούδι το πρωί στο rock in Greece.  Το ακούσατε; Σας ήρεσε;;;
Θα τσεκάρω αγαπητέ, επί τη ευκαιρία ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια στο νήμα που έφτιαξα.

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676
πιπες τιποτα δεν κερδιζει !!! γιατι αν εχεις καταλαβει ειμαστε καμμια 300 αρια ατομα που συντηρουμε το σαιτ αυτο κανεις νεος δεν ερχεται !!!!! απλα θα σου θυμησω οταν ειχε τσατ και εκανε ρεπορταζ το κοσμοπολιταν για το σαιτ των αντρων εσκασαν γυρω στα 200 νεα φρεσκα πουλεν που τα 100 γαμηθηκαν σιγουρα εδω μεσα απο συναγωνηστες και ΔΩΡΕΑΝ!!!! απο τοτε γιναμε αρχιδοκαμπος και με την κριση ουτε στις τανες δεν παμε και βγαζουμε τα ματια μας σε θρεντ μαλακισμενα!!!!!
Κοψε κατι ρε μεγαλε. Εδω δεν νομιζω να εχουν εγραφει 200 γυναικες στο   site. Μαζι με τις ιεροδουλες.  :grin:

larousse

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
229
Πόντοι
36
Κύριε, μη μας προσβάλλετε.
Το έχουμε γράψει κατ΄ επανάλειψη εδώ μέσα.
Εμείς έχουμε πρόσωπο στην αγορά. Εμείς πληρώνουμε. Δεν είμεθα τζαμπατζήδες!!!

αν εδω μεσα υπηρχαν γυναικες που το εκαναν δωρεαν θα τις επερναν τα ξεφτερια οι αλλοι παλι στα πληρωμενα θα πηγαιναν και μαλιστα οταν υπαρχει λαος τοσο περισσοτερη κινηση  θα ειχε το θεμα!!!!!!

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
93
Πόντοι
866
Καλά!!! Βασίζεστε στις δηλώσεις του Deus ex machina;  :2funny:

Και ότι διεγραψε όλους τους κλώνους μας διαβεβαιωσε... κι ότι δεν υπάρχουν "πλασιέδες" μας είπε...  :)
Μου το κάνει επίτηδες για να μου την σπάσει

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.385
Πόντοι
25.467
Κοψε κατι ρε μεγαλε. Εδω δεν νομιζω να εχουν εγραφει 200 γυναικες στο   site. Μαζι με τις ιεροδουλες.  :grin:

Νταξ... Μπορέι να μην ήταν 200... αλλά κάτι θάλειες και κάτι Νεράϊδακια ηταν λίαν πηδήξιμα κομμάτια.  :)

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
26.526
Πόντοι
26.316
Αν ξαναμπεί chat στο σάιτ τα μισά νήματα θα σβήσουν.
Τι δεν καταλαβαίνετε?

Ο κ. HoF έχει απόλυτο δίκιο ως συνήθως!
Υ.Γ. Σας έστειλα ένα τραγούδι το πρωί στο rock in Greece.  Το ακούσατε; Σας ήρεσε;;;

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
93
Πόντοι
866
αν εδω μεσα υπηρχαν γυναικες που το εκαναν δωρεαν θα τις επερναν τα ξεφτερια οι αλλοι παλι στα πληρωμενα θα πηγαιναν και μαλιστα οταν υπαρχει λαος τοσο περισσοτερη κινηση  θα ειχε το θεμα!!!!!!
αααααααααααααααααααααχαχαχαχαχχαχααχαχ

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
93
Πόντοι
866
Ο τρόπος που γράφεις, από όσα έχει τύχει να δω/διαβάσω, ακόμα κ το μπινελίκι το λες με ωραίο πικάντικο στυλ..
Είναι προφανές ότι θα λάβεις ανάλογη απάντηση, αναλόγως του στυλ του καθενός βέβαια.

Δίνω πασουλες δηλαδη στημενες.  :grin: Ναι αλλα μερικα βοδια δεν ...  :2funny:

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
26.526
Πόντοι
26.316

Κύριε, μη μας προσβάλλετε.
Το έχουμε γράψει κατ΄ επανάλειψη εδώ μέσα.
Εμείς έχουμε πρόσωπο στην αγορά. Εμείς πληρώνουμε. Δεν είμεθα τζαμπατζήδες!!!

larousse

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
229
Πόντοι
36
Νταξ... Μπορέι να μην ήταν 200... αλλά κάτι θάλειες και κάτι Νεράϊδακια ηταν λίαν πηδήξιμα κομμάτια.  :)

βρε εγω χτυπησα στο φτερο μια ενα μεσημερι που μου βγηκε λυρα 100 που μπηκε στο τσατ μονο 6 φορες ολες και ολες!!!!!!! ασε τις che coza θαλεια κατερινα πωλινα κα

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676
Νταξ... Μπορέι να μην ήταν 200... αλλά κάτι θάλειες και κάτι Νεράϊδακια ηταν λίαν πηδήξιμα κομμάτια.  :)
Αυτο το νεραιδακι εψαχνε τον ερωτα σε λαθος μερος. Εδω δεν ευδοκιμει η αγαπη.
Την θεωρουσα περιπτωση μαριαννας και δεν ειχα ασχοληθει, κριμα.

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
93
Πόντοι
866
βρε εγω χτυπησα στο φτερο μια ενα μεσημερι που μου βγηκε λυρα 100 που μπηκε στο τσατ μονο 6 φορες ολες και ολες!!!!!!! ασε τις che coza θαλεια κατερινα πωλινα κα
πω το κεκοζακιιιι τι κανει ρε λαρυ ξερεις; ποσο καλο παιδι ποσο..

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom