erinal
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Δεκ 2008
- Like
- 93
- Πόντοι
- 866
οταν γινουν 7 θα γραψω βιβλιο!!!!!
Να βάλεις εξώφυλλο τον μπάμπη.. ;)
οταν γινουν 7 θα γραψω βιβλιο!!!!!
Ε μα το μαλάκα..του εχω γραψει πανω απο 10 πμ γιαυτο το ζητημα!!!!!!
Άντε...
Ποιός τη χάρη του, του κ. Λαρούση...![]()
Δεν ξέρω γλυκιέ μου εγω με το σεις και το σας τους έχω εδω μέσα και αυτοι όλη μερα μπινελίκι διάολε :S
Ναι αλλά ένα πμ να μου υποσχεθεί κανείς πουτσο δεν.. τζάμπα κατάθεση![]()
![]()
Αν ξαναμπεί chat στο σάιτ τα μισά νήματα θα σβήσουν.
Τι δεν καταλαβαίνετε?
Μάλλο,ν Έρη.."-ζεις" με το τρόπο σου κάποια πλευρά των αγοριών του μπου!!
Κερδζει η "τηλεθέαση". Σε ξένο μαγαζί είμαστε.και που τα εχουμε τι κερδιζουμε????????????????????????
μονο χαρη οταν γνωριζεις την ερι ειναι σαν να κανεις σεξ με δεκα διαφορετικες γυναικες μαζι ποτε δεν ιδιο τιποτα!!!!!
Δεν το κατανοώ αυτό και στο κάτω κάτω γιατι ποτε δεν βγήκε να πει αι γαμησου δεν στο φτιαχνω το τσατ, εδω παλια μας ελεγε οτι θα γινειΑν ξαναμπεί chat στο σάιτ τα μισά νήματα θα σβήσουν.
Τι δεν καταλαβαίνετε?
πολλα........ παρα πολλα!!!!!!!!!! και θα ηθελα να γινουν ακομα ποιο πολλα!!!!!!!!
μουνι που δεν θα φανε ολοι το βριζουν!!!!!!!
Τα συμπεράσματα σας ειναι αβάσιμα. Καταγγέλω την ψηφοφορία ως κίβδηλη.
Κερδζει η "τηλεθέαση". Σε ξένο μαγαζί είμαστε.
Ψάχνεις κι εσύ να βρεις "γωνία στο δεκάρικο" μερικές φορές. Το έγραψα στον Λάρυ, αυτή είναι η αιτία.Δεν το κατανοώ αυτό και στο κάτω κάτω γιατι ποτε δεν βγήκε να πει αι γαμησου δεν στο φτιαχνω το τσατ, εδω παλια μας ελεγε οτι θα γινει
Δεν το κατανοώ αυτό και στο κάτω κάτω γιατι ποτε δεν βγήκε να πει αι γαμησου δεν στο φτιαχνω το τσατ, εδω παλια μας ελεγε οτι θα γινει
Οποιος γουσταρει ενημερωση θα ψαξει. Τι προσφερουμε στο site εμεις, τωρα που μαλακιζομαστε;Αν ξαναμπεί chat στο σάιτ τα μισά νήματα θα σβήσουν.
Τι δεν καταλαβαίνετε?