Νέα

Ποιός είναι ο κ. Τhe Saint;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα blizardeye
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 67K
  • Εμφανίσεις 939K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (0 μέλη και 13 επισκέπτες)

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
78.984
Πόντοι
12.756
Όχι δεν είμαι πιπινι αλλά τα έχω 400, το απαιτεί η δουλειά μου μιας κ αν ξεχαστώ μπορεί να πάρω στο λαιμό νου κανένα χριστιανό -μαλακά- που εδώ το παίζει μάγκας συνήθως,αλλά τελικά είναι για λύπηση.γι'αυτό διατηρώ το μυαλό κ την ψυχή μου νέα, για να μην καταντήσω

παλι δεν γαμησες , και οχι μονο αυτο αλλα εχει αρχισει και σε βαραει στο κεφαλι η  :jerking:

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
78.984
Πόντοι
12.756
θα σου τα βαλω τα στεφανια στον κωλο σου

και ολα τα λαθη του μπου να διορθωσεις , παλι ενας πουστης βλαχος θα μεινεις ...αυτο ειναι το μονο που δεν αλλαζει , γιατι μεχρι και το σαιτ εδωσε το εντιτ ... ;)

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906
και ολα τα λαθη του μπου να διορθωσεις , παλι ενας πουστης βλαχος θα μεινεις ...αυτο ειναι το μονο που δεν αλλαζει , γιατι μεχρι και το σαιτ εδωσε το εντιτ ... ;)
εγω βλαχος και συ αδερφη εργαλειοδοτρια

Επισκέπτης
Αυτο ειναι θρεντ ρε παιδια...  :)
Το πρωι οι παπουδες προσπαθουν να μαμησουν την ερη, και το βραδυ οι νεολαιοι προσφερουν ποιοτητα σε τουτο το θρεντ.  :grin:

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906
Αυτο ειναι θρεντ ρε παιδια...  :)
Το πρωι οι παπουδες προσπαθουν να μαμησουν την ερη, και το βραδυ οι νεολαιοι προσφερουν ποιοτητα σε τουτο το θρεντ.  :grin:
boca θα παρεις πρωταθλημα φετος να ξερεις

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
78.984
Πόντοι
12.756
εγω βλαχος και συ αδερφη εργαλειοδοτρια

εχεις κουρασει μαλάκα , παρα πολυ ομως , σκεψου σοβαρα την ιδεα να αυτοκτονησεις ... θα ελαφρύνεις τον κοσμο απο εναν κλασικό βλαμμένο σαν και εσένα.. το μονο καλο που θα εχεις κανει στην ζωη σου 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom