Νέα

Ποιός είναι ο κ. Τhe Saint;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα blizardeye
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 67K
  • Εμφανίσεις 914K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
52.448
Πόντοι
12.756
Βρε Αθηναίε καταλαβαίνεις τι γράφεις τώρα? Κανένας δεν έχει το δικαίωμα να δημιουργεί στεγανά στο μπου για κανέναν λόγο. Αν είναι παρέα και φίλοι και κολλητοί, ας φτιάξουν ένα chat room κλειστό. Όχι όμως, θέλουν εδώ σε κοινή θέα. Και μόλις κάποιος ανύποπτο μέλος μπει μέσα αρχίζουν τις ειρωνείες και τους τραμπουκισμούς. Και δεν μιλάω για εμένα.
εγω δεν εχω κανενα προβλημα σε αυτο...το κερδισαν και καλα εκαναν δεν με ενοχλει

since1991

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουν 2020
Κριτικές
5
Like
2.531
Πόντοι
736
εγω δεν εχω κανενα προβλημα σε αυτο...το κερδισαν και καλα εκαναν δεν με ενοχλει
Πώς το κέρδισαν είναι το θέμα:

Screen Shot 2018-01-12 at 11.16.53.png

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
52.448
Πόντοι
12.756
Πώς το κέρδισαν είναι το θέμα:

Screen Shot 2018-01-12 at 11.16.53.png
τι πως ρε συ;με μαγεια ;με το ειδικο βαρος τους,τα νικ κλπ..εσυ δεν μπορω να καταλαβω γιατι φρικαρεις..τοσο αναγκη εχεις το νημα;μια χαρα δεν περνας στο σαιτ;

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.153
Πόντοι
25.467
Αγαπητέ Άγιε, ρίχνεις το επιπεδό σου με το να ασχολείσαι με αυτά τα άτομα. Ειλικρινά.

Είχα πάθει το ίδιο με την Λούκου. Από το πουθενά μου την είχε πέσει.
[quote author=Ρεγκινα Λουκου notid=151447 link=topic=271553.msg8079230#msg8079230 date=1515451601]
Είχαν δίκιο που σε τραμπουκίσανε δίπλα. Καλό βράδυ, γιατί όποιος μιλάει μαζί σου πρασινίζει.
Δείτε,

Μην προσπαθείτε να εξομοιώσετε την δική σας περίπτωση με την δική μου, δίοτι ήταν πολύ διαφορετικές,

Εσείς μπήκατε, πράγματι κυνηγώντας κάποιους όπως ορθά γράψατε, και εκεί σας έδειξαν την έξοδο. Πλην όμως, δεν αποχωρήσατε, αλλά επιμένατε να σας δεχθούν, και όσο αυτοί σας έδιωχναν, τόσο περισσότερο επιμένατε, ώσπου ήλθε μια ωραία πρωία το μπανάρισμά σας, πράγματι μετά από καταγγελία μελών των παπαούληδων στον "από μηχανής Θεό"

Η δική μου περίπτωση ήταν εντελώς διαφορετική, δίοτι ενώ ήμουν ένα απο τα εξ΄ ιδρύσεως μέλη, ο εξοστρακισμός μου μεθοδεύθηκε όταν αρνήθηκα να συμβιβαστώ με την λογοκρισία, το ύφος επικοινωνίας μεταξύ των μελών , το είδος του επιτρεπτού "χιούμορ" καθώς και με τα στεγανά , που ήθελε να επιβάλλει ο
κ. Νηματοθέτης.

Τελευταία τροποποίηση:

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.153
Πόντοι
25.467
Αγιε οντως ειχε μιλησει ο Νικ και ολα πηγαν ρολοι...απλα μετα απο καποιο καιρο ξαφνικα ειδα κλιμα οτι δεν με ηθελαν.....παγωμαρα θες,γραψιμο θες,δεν ξερω πως να το εκφρασω και απλα δεν ξαναμπηκα...δεν υπαρχει λογος να χαλαμε τις καρδιες μας..

Όντως. Δεν υπάρχει κανένας λόγος να χαλάμε τις καρδιές μας.

Όμως επίσης δεν υπάρχει λόγος (προφανής τουλάχιστον) του να αποφεύγεις να παραθέσεις τα γεγονότα όπως ακριβώς έγιναν, προσπαθώντας να περάσουν στην λήθη κάποια στοιχεία.

Τελευταία τροποποίηση:

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
52.448
Πόντοι
12.756
Όντως. Δεν υπάρχει κανένας λόγος να χαλάμε τις καρδιές μας.

Όμως επίσης δεν υπάρχει λόγος (προφανής τουλάχιστον) του να αποφεύγεις να παραθέσεις τα γεγονότα όπως ακτιβώς έγιναν, προσπαθώντας να περάσουν στην λήθη κάποια στοιχεία.
μα ετσι εγινε...αυτο που συμπληρωνω ειναι οτι αφου μεσολαβησε ο Νικ ηταν ολα οκ και εμπαινα καιρο..ξαφνικα η κατι υποβοσκε και δεν το καταλαβα μπηκα μια μερα παλι και ειδα αυτα που εγραψα και απλα δεν ξαναμπηκα..το να μην χαλαμε τις καρδιες μας παει στο οτι αν καπου δεν σε θελουν απλα δεν ξαναπας δε χρειαζεται να κανω αυτα που εκανε ο σινς πχ η ο πουσυς

since1991

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουν 2020
Κριτικές
5
Like
2.531
Πόντοι
736
Δείτε,

Μην προσπαθείτε να εξομοιώσετε την δική σας περίπτωση με την δική μου, δίοτι ήταν πολύ διαφορετικές,

Εσείς μπήκατε, πράγματι κυνηγώντας κάποιους όπως ορθά γράψατε, και εκεί σας έδειξαν την έξοδο. Πλην όμως, δεν αποχωρήσατε, αλλά επιμένατε να σας δεχθούν, και όσο αυτοί σας έδιωχναν, τόσο περισσότερο επιμένατε, ώσπου ήλθε μια ωραία πρωία το μπανάρισμά σας, πράγματι μετά από καταγγελία μελών των παπαούληδων στον "από μηχανής Θεό"

Η δική μου περίπτωση ήταν εντελώς διαφορετική, δίοτι ενώ ήμουν ένα απο τα εξ΄ ιδρύσεως μέλη, ο εξοστρακισμός μου μεθοδεύθηκε όταν αρνήθηκα να συμβιβαστώ με την λογοκρισία, το ύφος επικοινωνίας μεταξύ των μελών , το είδος του επιτρεπτού "χιούμορ" καθώς και με τα στεγανά , που ήθελε να επιβάλλει ο
κ. Νηματοθέτης.
Εννοείται! Σε καμμία περίπτωση δεν εξομοιώνω τις δύο περιπτώσεις, θα ήταν ιεροσυλία.
Κάνετε όμως ένα λάθος. Δεν ήθελα να παραμείνω στο συγκεκριμένο νήμα, το έβλεπα για πολλά χρόνια και ποτέ δεν δοκίμασα να συμμετάσχω. Μπήκα από λάθος και δεν γνώριζα τι συνέβαινε εκεί.
Προσπάθησα να αποχωρήσω ευγενικά. Και εκείνοι με έβριζαν και με προκαλούσαν, ενώ έγραφα ότι "οκ, αποχωρώ". Αυτό μου είχε κάνει εντύπωση τότε, το τόσο μένος, γι αυτό και παρέμεινα μέχρι να δω που θα φτάσει το πράγμα.

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
52.448
Πόντοι
12.756
εχω να σας γραψω 2 συνταρακτικα νεα :confused:

Jim25jim

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
110
Like
22.148
Πόντοι
26.336
μα ετσι εγινε...αυτο που συμπληρωνω ειναι οτι αφου μεσολαβησε ο Νικ ηταν ολα οκ και εμπαινα καιρο..ξαφνικα η κατι υποβοσκε και δεν το καταλαβα μπηκα μια μερα παλι και ειδα αυτα που εγραψα και απλα δεν ξαναμπηκα..το να μην χαλαμε τις καρδιες μας παει στο οτι αν καπου δεν σε θελουν απλα δεν ξαναπας δε χρειαζεται να κανω αυτα που εκανε ο σινς πχ η ο πουσυς
Φίλε Αθηναίε εγώ που ήμουν παρών στο νήμα όταν ξεκίνησες να μπαίνεις δεν αντιλήφθηκα ποτέ να έγινε κάτι που να έκανες η να μην έκανες που να μην άρεσε... ούτε ποτέ μου είπε κάποιος από αυτούς που μιλάμε κάτι αρνητικό για σένα! Έγραφες που και που και μετά απομακρύνθηκες.
Απλά ενημερωτικά γράφω γιατί μιλαω με αρκετους και δεν ειπωθηκε ποτέ κάτι αρνητικό για σένα :hi:

since1991

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουν 2020
Κριτικές
5
Like
2.531
Πόντοι
736
Μα εγώ από ένα σημείο και μετά κάνω πλάκα Αθηναίε. Αλοίμονο, μπαίνω και γράφω μία απλή φράση και αρχίζουν τις απειλές για διαγραφές και τέτοια. Δεν είναι αστείο αυτό;

Prince Belozersky

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2021
Like
3.995
Πόντοι
1.706
Αγιε οντως ειχε μιλησει ο Νικ και ολα πηγαν ρολοι...απλα μετα απο καποιο καιρο ξαφνικα ειδα κλιμα οτι δεν με ηθελαν.....παγωμαρα θες,γραψιμο θες,δεν ξερω πως να το εκφρασω και απλα δεν ξαναμπηκα...δεν υπαρχει λογος να χαλαμε τις καρδιες μας..
α δηλαδή χρειάζεται μέσο για να γράψεις εκεί :jerking2:

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
52.448
Πόντοι
12.756
Φίλε Αθηναίε εγώ που ήμουν παρών στο νήμα όταν ξεκίνησες να μπαίνεις δεν αντιλήφθηκα ποτέ να έγινε κάτι που να έκανες η να μην έκανες που να μην άρεσε... ούτε ποτέ μου είπε κάποιος από αυτούς που μιλάμε κάτι αρνητικό για σένα! Έγραφες που και που και μετά απομακρύνθηκες.
Απλά ενημερωτικά γράφω γιατί μιλαω με αρκετους και δεν ειπωθηκε ποτέ κάτι αρνητικό για σένα :hi:
δεκτο αγαπητε ισως να καταλαβα λαθος :hi:

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.153
Πόντοι
25.467

Απλώς δεν θεώρησαν το "επιπεδό" σας κατάλληλο για το "αγλαές αριστοκρατικό" νήμα τους.

Βασιλοφρων13

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2014
Like
6.854
Πόντοι
1.406
κ. Νηματοθέτης.
Tι ναυαγια ειχε μαζεψει εκει μεσα ο Φον Μπλιζ ρε πουστη μου :confused:

Prince Belozersky

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2021
Like
3.995
Πόντοι
1.706
Βρε Αθηναίε καταλαβαίνεις τι γράφεις τώρα? Κανένας δεν έχει το δικαίωμα να δημιουργεί στεγανά στο μπου για κανέναν λόγο. Αν είναι παρέα και φίλοι και κολλητοί, ας φτιάξουν ένα chat room κλειστό. Όχι όμως, θέλουν εδώ σε κοινή θέα. Και μόλις κάποιος ανύποπτο μέλος μπει μέσα αρχίζουν τις ειρωνείες και τους τραμπουκισμούς. Και δεν μιλάω για εμένα.
πήγαινε να γράψεις κότα

since1991

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουν 2020
Κριτικές
5
Like
2.531
Πόντοι
736
Tι ναυαγια ειχε μαζεψει εκει μεσα ο Φον Μπλιζ ρε πουστη μου :confused:
Βασιλόφρων καλησπέρα. Όταν είχα μπει τότε κυνηγώντας τους μπαχαλάκηδες, εσύ με είχες βρίσει από τους πρώτους με λόγια που πραγματικά με είχαν σοκάρει, δεν τα θυμάμαι καν, άλλα ήταν σοκαριστικά. Μπορεί και να μην θυμάσαι το συμβάν, ή για εσένα να ήταν καλαμπούρι της στιγμής. :hi:

Βασιλοφρων13

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2014
Like
6.854
Πόντοι
1.406
Βασιλόφρων καλησπέρα. Όταν είχα μπει τότε κυνηγώντας τους μπαχαλάκηδες, εσύ με είχες βρίσει από τους πρώτους με λόγια που πραγματικά με είχαν σοκάρει, δεν τα θυμάμαι καν, άλλα ήταν σοκαριστικά. Μπορεί και να μην θυμάσαι το συμβάν, ή για εσένα να ήταν καλαμπούρι της στιγμής. :hi:
Εσυ τυπε εισαι τοσο ναυαγιο που ουτε τα ναυαγια δεν σε ηθελαν,αλλα δε σε χαλαει γιατι εισαι μαζοχαρα καταβαθος και το γουσταρεις ολο αυτο,για αυτο και επιμενεις,τσακω ενα σαλτα και γαμησου μωρη λουμπινα τωρα να στανιαρεις :hi:

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.344
Πόντοι
12.756
η φόλα έφυγε απο εδω ? πήγε για ύπνο ?
για να ξέρουμε να ρίξουμε χλωρίνη να καθαρίσει το νήμα

Prince Belozersky

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2021
Like
3.995
Πόντοι
1.706
εδω ηρθαν τα μεσα εξω τα πανω κατω..και δεν εννοω το νημα του Μπλιζαραι :confused:
προσπαθώ να καταλάβω τι το ενδιαφέρον έχει να γράφεις στο εκεί νήμα και δεν βρίσκω. Αν εξαιρέσεις κάποιες εξαιρετικές φωτογραφίες από ένα δύο μέλη, που τις βλέπεις χωρίς να γράφεις, ειλικρινά δεν βρίσκω κανένα ενδιαφέρον για συμμετοχή

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom