Νέα

Ποιός είναι ο κ. Τhe Saint;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα blizardeye
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 67K
  • Εμφανίσεις 914K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

since1991

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουν 2020
Κριτικές
5
Like
2.531
Πόντοι
736
Ωραία η Σουηδία φίλε.

Έχω μείνει Κοπεγχάγη σχεδόν 1 χρόνο και έχω περάσει και στη Σουηδία από τη εκπληκτική γέφυρα Oresund που συνδέει την Κοπεγχάγη με το Μάλμε της Σουηδίας για να πάω στο μαγευτικό Lund.

Μισή γέφυρα μισό τούνελ.

Αρχιτεκτονικό θαύμα !!!

Oresund.jpg
Δυστυχώς δεν έχω κάνει το συγκεκριμένο ταξίδι. Υπάρχει η σουηδική σειρά Bron Broen που περιστρέφεται γύρω από την συγκεκριμένη γέφυρα, εξαιρετική σειρά.

e823e661ef173717c645fa7f36d237b0.jpg

doorsixteen_bronbroen_thebridge1.jpg

since1991

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουν 2020
Κριτικές
5
Like
2.531
Πόντοι
736
αν ισχύουν αυτά, αν λέω, ελπίζω να βρίσκεται στο τελικό στάδιο διδακτορικού με θέμα "ο μεσήλικας άντρας και η σχέση του με τον πληρωμένο έρωτα"...
Κάνεις λάθος, άλλα δεν έχω κανένα λόγο να προσπαθήσω να σε μεταπείσω.

Annapurna

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
7 Μαΐ 2020
Κριτικές
171
Like
92.613
Πόντοι
46.423
Ωραία η Σουηδία φίλε.

Έχω μείνει Κοπεγχάγη σχεδόν 1 χρόνο και έχω περάσει και στη Σουηδία από τη εκπληκτική γέφυρα Oresund που συνδέει την Κοπεγχάγη με το Μάλμε της Σουηδίας για να πάω στο μαγευτικό Lund.

Μισή γέφυρα μισό τούνελ.

Αρχιτεκτονικό θαύμα !!!

Oresund.jpg

Οι άνθρωποι είναι χίλια έτη μπροστά και εμείς ούτε τα πεζοδρόμια δεν έχουμε φτιάξει ακόμα ...

Φωτογραφία λίγο πριν την προσγείωση.

Η γέφυρα-τούνελ κάτω από τη θάλασσα είναι δίπλα στο αεροδρόμιο της Κοπεγχάγης.

Oresund1.jpg

awdl0re

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Απρ 2021
Like
5.255
Πόντοι
1.056
Τη σκατα μόνο εγώ έφαγα άκυρο . Μπράβο ρε Τσακάλια

Δείτε: το βασικό πρόβλημα με τα φόρουμ είναι ότι αν και φαίνονται εκ πρώτης άποψης πιο άνετα και αμφιθεατρικής ορατότητος συγκριτικα με ένα μπαρ, είναι εξόχως άβολα για έναν επίδοξο καμάκια.

Στο μπαρ βλέπεις (το πολύ πολύ με κάνα σπρωξίδι στην οχλαγωγία, με βοήθεια ενός φίλου παρατηρητή, με συχνές επισκέψεις στο αποχωρητήριο ωσάν παππούδι) αν κάποιος έχει προσεγγίσει το υποψήφιο θύμα. Κάποιες κινήσεις της υποδηλώνουν και την αντίδραση της (πχ αν κοιτάει το αιφον της ανά 3 νανπδευτερόλεπτα ή ανά δέκα, που είναι ιδιαιτέρως ενθαρρυντικό).

Επιπροσθέτως, και ιδέα να μην έχεις τι γίνεται, ξέρεις λόγου χάρη ότι το μαγαζί κλείνει 4, και αν είναι μόνη 3μιση και βγάζει ένα σπαραξικάρδιο ινσταστόρυ φαινομενικής ευτυχίας, μπορείς να κάνεις μια απέλπιδα προσπάθεια.

εδώ, ούτε κλείνει το μαγαζί, ούτε ξέρεις αν γλωσσοφιλιάζεται κάποιος στα ενδότερα ενώ στην κεντρική μπάρα ανταλλάζει κατάρες, ούτε βεβαίως φαντάζεσαι αν το γκομενέτο είναι εξαδέλφη της μπαργούμαν που πίνει ποτάκι για να μαζευτεί κόσμος ή όντως υφίσταται άκαρδος Ιταλιάνος και μια πονεμένη ιστορία ή μαζεύει γενικά τηλεφωνάκια και τα προωθεί σε τηλεμάρκετινγκ για εκπτωτικα κουπονια πλυντηριου αυτοκινητων πχ.

Οπότε η θέση σας είναι ομολογουμένως δύσκολη :)

since1991

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουν 2020
Κριτικές
5
Like
2.531
Πόντοι
736
πω ρε φιλε αυτα π ποσταρει ο αγιος δεν τα ειχα διαβασει τοτε γιατι ημουν στην ανδρο με τη καριολα την πρωην

εχασα τετοια πραματα για να την πηγαινω στης γριας το πηδημα τη μουρλη

απαραδεχτος ο μπλιζαρντ
Εμ, όταν τα λέω εγώ με δουλεύετε. Προβλέπω ολονυχτία σήμερα

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
52.464
Πόντοι
12.756
ενταξει το να θελει καποιος απο εδω μεσα να βγαλει γκομενα καποια γυναικα που μπαινει αραια και που για τους δικους της λογους ειναι απλα αστειο

ditis13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2018
Like
3.747
Πόντοι
456
Σε όλα τα ανδροκρατούμενα φόρουμ η παρουσία θηλυκού προκαλεί αναστάτωση. Οπότε τα λες και φυσιολογικά τα (πολλά υποθέτω) πεσίματα που θα έφαγε το μωράκι ...ασχέτως αποτελέσματος.

Eraser..

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Δεκ 2016
Like
10.953
Πόντοι
2.606
ενταξει το να θελει καποιος απο εδω μεσα να βγαλει γκομενα καποια γυναικα που μπαινει αραια και που για τους δικους της λογους ειναι απλα αστειο

Μπορεί να είναι το τυχερό της να βρει άντρα από το μπου.
Ποτέ δε ξέρεις...

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
52.464
Πόντοι
12.756
Σε όλα τα ανδροκρατούμενα φόρουμ η παρουσία θηλυκού προκαλεί αναστάτωση. Οπότε τα λες και φυσιολογικά τα (πολλά υποθέτω) πεσίματα που θα έφαγε το μωράκι ...ασχέτως αποτελέσματος.
εγω το θεωρω μη φυσιολογικο -μιλαω για το εδω φορουμ-γιατι απλα δε προσφερεται και με μαθηματικη ακριβεια θα πεσει χλαπατσα

Blackbeard

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2019
Like
131
Πόντοι
1
Αύριο θα καβαλήσω ένα ροσακι και θα ξελαμπικαρω θα ξεχάσω το πιρσινκ στη ρόγα

awdl0re

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Απρ 2021
Like
5.255
Πόντοι
1.056

δηλαδή αν μπαίνει πυκνά πυκνά, εγκρίνετε; :)

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.242
Πόντοι
25.467
Εσύ ρε φίλε σισιέ είσαι σχεδόν ιδρυτικό μέλος. Τι βλακείες γράφεις πως δεν σε θέλουμε?
Μην ακούω τέτοια γιατί θα σε τρελάνω στον Καρρά και θα γουστάρεις.

Κθουλού ζεις

Πολύ καλά τα γράφει ο κ. Αθηνιέζος.

Με το που μπήκε τον άρχισε στην τραμπούκα ο κ. Ποπόφ, με υπασπιστή του τον κ. Ζεμπούδιο, και αν δεν μπαίνατε εσείς να τους καθησυχάσετε, και να βάλετε τα πράγματα στην θέση τους, θα του την έπεφτε όλο το νήμα.

TASSOS karipidis

Ανώτερος
Εγγρ.
29 Δεκ 2013
Κριτικές
24
Like
39.192
Πόντοι
8.646
Aν κάποιος θέλει να βγάλει γκόμενο

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.242
Πόντοι
25.467
πω ρε φιλε αυτα π ποσταρει ο αγιος δεν τα ειχα διαβασει τοτε γιατι ημουν στην ανδρο με τη καριολα την πρωην

εχασα τετοια πραματα για να την πηγαινω στης γριας το πηδημα τη μουρλη

απαραδεχτος ο μπλιζαρντ

Είχε διαμορφωθεί μια περίεργη κατάσταση, όπου ο ένας με τον άλλον επικοινωνούσαν μέσω π.μ.

Σε κάποια στιγμή μάλιστα ο κ. Ζεμπούδιος παραδέχτηκε δημοσία, πως είχε στείλει π.μ. στην δίδα Ρεγγίνα Λούκου, όπου της συνιστούσε να μην συνδιαλέγεται μαζί μου, δίοτι είμαι πολύ μοχθηρός και επιβουλεύομαι τους πάντες.

since1991

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουν 2020
Κριτικές
5
Like
2.531
Πόντοι
736
Αγαπητέ Άγιε, ρίχνεις το επιπεδό σου με το να ασχολείσαι με αυτά τα άτομα. Ειλικρινά.

Είχα πάθει το ίδιο με την Λούκου. Από το πουθενά μου την είχε πέσει.
[quote author=Ρεγκινα Λουκου notid=151447 link=topic=271553.msg8079230#msg8079230 date=1515451601]
Είχαν δίκιο που σε τραμπουκίσανε δίπλα. Καλό βράδυ, γιατί όποιος μιλάει μαζί σου πρασινίζει.
[/quote]

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
52.464
Πόντοι
12.756
Αγιε οντως ειχε μιλησει ο Νικ και ολα πηγαν ρολοι...απλα μετα απο καποιο καιρο ξαφνικα ειδα κλιμα οτι δεν με ηθελαν.....παγωμαρα θες,γραψιμο θες,δεν ξερω πως να το εκφρασω και απλα δεν ξαναμπηκα...δεν υπαρχει λογος να χαλαμε τις καρδιες μας..

since1991

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουν 2020
Κριτικές
5
Like
2.531
Πόντοι
736
Αγιε οντως ειχε μιλησει ο Νικ και ολα πηγαν ρολοι...απλα μετα απο καποιο καιρο ξαφνικα ειδα κλιμα οτι δεν με ηθελαν.....παγωμαρα θες,γραψιμο θες,δεν ξερω πως να το εκφρασω και απλα δεν ξαναμπηκα...δεν υπαρχει λογος να χαλαμε τις καρδιες μας..
Βρε Αθηναίε καταλαβαίνεις τι γράφεις τώρα? Κανένας δεν έχει το δικαίωμα να δημιουργεί στεγανά στο μπου για κανέναν λόγο. Αν είναι παρέα και φίλοι και κολλητοί, ας φτιάξουν ένα chat room κλειστό. Όχι όμως, θέλουν εδώ σε κοινή θέα. Και μόλις κάποιος ανύποπτο μέλος μπει μέσα αρχίζουν τις ειρωνείες και τους τραμπουκισμούς. Και δεν μιλάω για εμένα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom