Νέα

Ποιός είναι ο κ. Τhe Saint;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα blizardeye
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 67K
  • Εμφανίσεις 914K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 261 άτομα (0 μέλη και 261 επισκέπτες)

Eraser..

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Δεκ 2016
Like
10.953
Πόντοι
2.606
αυτο με τους ντελιβεραδες που κορναρουν οταν φτανουν το κανουν και σε σας

εχει σηκωσει τη γειτονια ενας μαλακας

ολοι στοκοι ρε φιλε οι ντελιβεραδες

ουτε την πορτα δεν μαθαινουν να κλεινουν

θα βγω εξω να τον κραξω

μελεταω αντονιο γκραμσι και ακουω κορναρισματα για τη πιτσα της καριολας αχρηστης γειτοννισσας που μ παρκαρει το κωλοαμαξι της μπροσυτα στο παρκιν

Εμένα πριν λίγες μέρες χτυπούσε κουδούνι ασύνδετο (χωρίς όνομα πάνω) και διαμαρτυρόταν που δεν του ανοίγαμε... :confused:

since1991

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουν 2020
Κριτικές
5
Like
2.531
Πόντοι
736
έδωσες (μια κάποια) απάντηση χωρίς στην ουσία να απαντήσεις και σε μεγάλο βαθμό έμεινα με την απορία, ενώ η οποιαδήποτε συνέχιση της συζήτησης πιθανότητα να είναι άσκοπη...
αρχίζω να πείθομαι :confused:
Είναι γυναίκα. Όμορφη. Νέα. Μορφωμένη. Έξυπνη.

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.242
Πόντοι
25.467
Όσον αφορά τη δική σας περίπτωση Άγιε μου, αν θυμάμαι καλά και αν θέλετε διορθώστε με, η κόντρα σας με τον κύριο Αιδοιλειχο ξεκίνησε, όταν σε μια αναρτησή σας μέμψατε την κ. ΚΑΥΤΗ ΣΑΡΑΝΤΑΡΑ για άγρα πελατών.
Ο Αδοιο σας επιτέθηκε και μάλιστα βγάζοντας προσωπικά δεδομένα που πρώτος καταδίκασα. Το ότι ο Μπλιζ δεμ έλαβε θέση γνωρίζοντας και τους 3 σας, σας πέιραξε.
Για ένα βάζω το χέρι μου στη φωτιά, δεν έμαθε από αυτόν προσωπικά σας δεδομένα ο άλλος.

Eπειδή δεν μου αρέσει να επιχειρηματολογώ χωρίς στοιχεία

Ιδού οι αναρτήσεςι του (κ.) Μουνογλείφτη:

https://www.bourdela.com/forum/thre...mikrotsoytsoynoi-toy-mpoy.219698/post-7605273
Όταν πάρεις τηλ την μάνα σου στείλε της χαιρετίσματα. Σίγουρα θα με θυμάται...

ΟΚ, συμφωνείς κι εσύ ότι η μάνα σου ήταν άθλια. Τουλάχιστον τον πατέρα σου τον γνωρίζεις, ή στο φυλάει για έκπληξη;
ΥΓ. Ακόμη δεν μου απάντησες. Σε πήδηξα και δεν σου άρεσε;

Ιδού η επίκληση που κάνω στον κ. Κάιζερ Μπλίζερ (αν βέβαια μπορεί να θεωρηθεί επίκληση)

Πάντα μου προκαλούσε εντύπωση, που αντί να προβληματίζεσαι με τα θέματα που δημιουργούν τα τσουτσέκια που έχεις μαζέψει εδώ μέσα, προβληματίζεσαι με την ορθογραφία.

Και ιδού η θέση (που κατ΄εσάς δεν έλαβε) στην διαμάχη:

Η ορθή γραφή των λέξεων µιας γλώσσας, η ορθογραφία, είναι ο καθιερωµένος συµβατικός σε κάθε
γλώσσα τρόπος γραφής κάθε λέξης σύµφωνα µε ορισµένες αρχές: την ετυµολογική-ιστορική
προέλευση κάθε λέξης και τη γραµµατικοσυντακτική της λειτουργία. Η πρώτη αφορά στη ρίζα µιας
λέξης και στα στοιχεία που την περιβάλλουν αποτελώντας το θέµα µιας λέξης, η δεύτερη αφορά σε
στοιχεία που δηλώνουν λειτουργίες γραµµατικές (ενικός-πληθυντικός, αρσενικό-θηλυκό-ουδέτερο,
ενεργητική-µεσοπαθητική φωνή, ενεστώτας-αόριστος κ.ο.κ.) ή συντακτικές (υποκείµενο-αντικείµενο,
α΄ πρόσωπο-β΄ πρόσωπο-γ΄ πρόσωπο, προσδιορίζον-προσδιοριζόµενο κ.λπ.) αποτελώντας
συνήθως τα ληκτικά στοιχεία µιας λέξης (κατάληξη, παραγωγικό επίθηµα κ.ά.). Παραδείγµατα: α)
ρίζα: οικ-, θέµα: κατοικ-, οικολογ-, συνοικ-, γραµµατικοσυντακτικά στοιχεία/«κατάληξη»: (κάτοικ)-ος,
(κατοικ)-ώ, (κατοικ)-ία, (οικολόγ)-ος, (οικολογ)-ία, (οικολογ)-ικός, (συνοικ)-ία, (συνοικ)-ισµός, β) ρίζα:
λειπ- / λοιπ- / λιπ- (µεταπτωτικές βαθµίδες της ρίζας), θέµα: εγκαταλειπ-, υπολοιπ-, ελλιπ-, λιποθυµ-,
γραµµατικοσυντακτικά στοιχεία / «καταλήξεις»: (εγκαταλείπ)-ω, (εγκατάλειπ)-ση (εγκατάλειψη),
(υπόλοιπ)-ο, (ελλιπ)-ής, (λιποθυµ)-ώ.
Ας σηµειωθεί ότι στο ξεκίνηµά τους οι λέξεις µιας γλώσσας δηλώνονται σε όλα τα συστατικά τους
(ρίζα – θέµα – καταλήξεις) µε συµβατικό τρόπο. Το -οι- στη ρίζα οικ- (οικ-ία, οίκ-ος) ή το -ι- στην
κατάληξη -ία (φιλ-ία, οµιλ-ία) θα µπορούσε να έχει δηλωθεί διαφορετικά. Ωστόσο, από τη στιγµή που
καθιερώνεται συµβατικά ως δηλωτική της ρίζας ή του θέµατος ή της κατάληξης, µια συγκεκριµένη
γραφή συνδέεται µε τη φυσιογνωµία της λέξης, αποτελεί διαφοροποιητικό και αναγνωριστικό της
ηµασίας στοιχείο, που δεν µπορεί να αλλάξει αυθαίρετα (για απλοποίηση, ευκολία κ.λπ.), εκτός αν
προκύψουν αλλαγές από νεότερες ετυµολογικές έρευνες. Συνιστά στοιχείο της ιστορικής προέλευσης
και φυσιογνωµίας µιας λέξης µε λειτουργικό ρόλο: τη δήλωση µιας ορισµένης βασικής
(«ετυµολογικής» ή «αρχικής») σηµασίας. Έτσι λ.χ. η γραφή οικ- συνδέεται στην Ελληνική µε τη
βασική σηµασία της «κατοικίας» και µε ό,τι έχει σχέση µ’ αυτήν: οικ-ογένεια, οικ-ονοµία, συν-οικ-ία,
έν-οικ-ος, µέτ-οικ-ος, οικ-οτροφείο, οικ-ολογία κ.τ.ό. Ενώ µια άλλη γραπτή δήλωση, µια άλλη
ορθογραφία, µε -ει- λ.χ. ή µε -ι-, θα οδηγούσε σε άλλη λεξική οικογένεια, σε άλλο λεξικό πεδίο
οµορρίζων, σε άλλη ρίζα και σε άλλη σηµασία. Έτσι, η ρίζα εικ- παραπέµπει στα εικ-όνα, εικ-άζω, απ-
εικ-ονίζω, εικ-ασία κ.λπ., η ρίζα ικ- παραπέµπει στα ικ-ανός, ικ-έτης, άφ-ικ-ση (άφιξη) κ.ο.κ.
Με άλλα λόγια, έχουν και οι λέξεις µιας γλώσσας την ιστορία τους, που συνδέεται τόσο µε τη γραφή
τους (τη συµβατική ορθογραφία τους) όσο και µε τη σηµασία τους, που έχει δηλωθεί από µια
συγκεκριµένη γραφή. Και το κυριότερο, συνδέεται, κατά κανόνα, µε µια ολόκληρη οµάδα λέξεων,
συχνά πολύ µεγάλη σε αριθµό, τα καλούµενα οµόρριζα. Αυτή η ιστορική-ετυµολογική-σηµασιολογική,
συµβατικά καθιερωµένη γραφή κάθε λέξης θεωρείται η ορθή γραφή της σε συγκεκριµένη γλώσσα, η
ορθογραφία µιας λέξης, που δεν επιτρέπεται να παραβιασθεί από τα άτοµα µιας γλωσσικής
κοινότητας.
Η αν-ορθογραφία, δηλαδή η παραβίαση του καθιερωµένου τρόπου γραφής µιας λέξης σε

συγκεκριµένη γλώσσα, εκθέτει τον γράφοντα γλωσσικά και, κατ’ επέκταση, µορφωτικά, δηλαδή
κοινωνικά, προκαλώντας δυσάρεστες εις βάρος του εντυπώσεις. Το να γράψεις σε ένα έγγραφο ή σε
µια επιστολή ή σε µια αίτηση το κατοικία ως «κατεικία» (!) ή «κατικία» (!) ή «κατικοία» (!) ή όπως
αλλιώς, γεννά πρόβληµα στον γράφοντα, γιατί προσκρούει στο ορθογραφικό αίσθηµα που έχει
διαµορφωθεί σε µια γλωσσική κοινότητα για την αποδεκτή και θεωρούµενη ορθή γραφή των λέξεων,
που αποτελεί ουσιώδες στοιχείο της γραπτής γλωσσικής επικοινωνίας σε κάθε γλώσσα.

Και εδώ είναι η γνώμη του κ. Νημτοθέτη για εμένα:

https://www.bourdela.com/forum/thre...mikrotsoytsoynoi-toy-mpoy.219698/post-7696210

Τα κακεντρεχή σχόλιά σας μου είναι παντελώς αδιάφορα, κ. The Saint.
Φρονώ όμως ότι χάνετε την ψυχραιμία σας σε ένα νήμα όπου οι περισσότεροι μπαίνουμε με διάθεση αυτοσαρκασμού και χιούμορ. Είναι εμφανές ότι δεν μπορείτε να ανταποκριθείτε στα στάνταρτς του παρόντος νήματος. Μπορείτε να δοκιμάσετε την τύχη σας και σε άλλα νήματα όπου ίσως να περνάτε καλύτερα.
Σ΄ εμάς δεν θα λείψετε πάντως.
Αν παρόλα αυτά επιμένετε να συχνάζετε σ΄ εμάς, καμία αντίρρηση. Μας διασκεδάζετε! :hi:

Τελευταία τροποποίηση:

awdl0re

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Απρ 2021
Like
5.255
Πόντοι
1.056

Annapurna

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
7 Μαΐ 2020
Κριτικές
171
Like
92.613
Πόντοι
46.423
Αγαπητέ @Annapurna θα ανέβω πάλι Στοκχόλμη προς τέλος Απριλίου. Πού μπορώ να δώσω σπέρμα; Μία μαλακία παραπάνω μία παρακάτω δεν χάθηκε ο κόσμος

Ωραία η Σουηδία φίλε.

Έχω μείνει Κοπεγχάγη σχεδόν 1 χρόνο και έχω περάσει και στη Σουηδία από τη εκπληκτική γέφυρα Oresund που συνδέει την Κοπεγχάγη με το Μάλμε της Σουηδίας για να πάω στο μαγευτικό Lund.

Μισή γέφυρα μισό τούνελ.

Αρχιτεκτονικό θαύμα !!!

Oresund.jpg

Οι άνθρωποι είναι χίλια έτη μπροστά και εμείς ούτε τα πεζοδρόμια δεν έχουμε φτιάξει ακόμα ...

Blackbeard

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2019
Like
131
Πόντοι
1
Τη σκατα μόνο εγώ έφαγα άκυρο . Μπράβο ρε Τσακάλια

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796
πω ρε φιλε αυτα π ποσταρει ο αγιος δεν τα ειχα διαβασει τοτε γιατι ημουν στην ανδρο με τη καριολα την πρωην

εχασα τετοια πραματα για να την πηγαινω στης γριας το πηδημα τη μουρλη

απαραδεχτος ο μπλιζαρντ

awdl0re

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Απρ 2021
Like
5.255
Πόντοι
1.056
αν ισχύουν αυτά, αν λέω, ελπίζω να βρίσκεται στο τελικό στάδιο διδακτορικού με θέμα "ο μεσήλικας άντρας και η σχέση του με τον πληρωμένο έρωτα"...

και η ιστορία με τον κ.Αιδιοισυρμό τι είναι τότε; το άσχετο κεφαλαιάκι που κοτσάρεις στην εργασία για να σου βγουν οι απαιτούμενες σελίδες;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom