since1991
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Ιουν 2020
- Κριτικές
- 5
- Like
- 2.531
- Πόντοι
- 736
Το κάνετε πολύ συχνά αυτό, να το προσέξετεπιθανόν να διάβασα κάπως επιπόλαια το σχετικό ποστ, με συγχωρείτε
Το κάνετε πολύ συχνά αυτό, να το προσέξετεπιθανόν να διάβασα κάπως επιπόλαια το σχετικό ποστ, με συγχωρείτε
Άσε να πιστεύουν ότι έχω ταξί , μην μαρτυράς ότι κανω μεταφορές με τρίκυκλο
πιστευεις θα την καταφερεις την τσουπρα Πουτσυ;μελεταω γκραμσι τωρα
τύπε πουσι εχει ακουστεί στους διαδρόμους του μπου οτι σου εχει κανει δωρο πίπα ισχυει ;πρωτα φαι μετα γαμησι υπνος μετα γλυκο πιπα και χορτο
Αγαπητέ @Annapurna θα ανέβω πάλι Στοκχόλμη προς τέλος Απριλίου. Πού μπορώ να δώσω σπέρμα; Μία μαλακία παραπάνω μία παρακάτω δεν χάθηκε ο κόσμος
πιο υγρη ητανετύπε πουσι εχει ακουστεί στους διαδρόμους του μπου οτι σου εχει κανει δωρο πίπα ισχυει ;
Το κάνετε πολύ συχνά αυτό, να το προσέξετε
καφε με γυναικες δεν πινω μ φερνει υπερενταση
??μεζεκρασοκατάνυξη (δεν κοροιδεύω αλλά μου το βγάζει το όνομά σου και μου ηχεί όμορφα) είσαι γυναίκα όντως?
οριτζινάλε εννοώ όχι από σπόντα.
να διευκρινήσω ότι δεν θέλω να σε συναντήσω, ούτε να αγαπηθούμε κλπ κλπ απλά το έχω απορία
Το είχα διαβάσει και εγώ αλλά δεν έβγαλα νόημα και εγκατέλειψαμε συγχωρείτε και πάλι
ξαναδιαβάζοντας εδώ
είναι ξεκάθαρο ότι αναφέρεται στο "αιδοίο" που γνώρισε στο τίντερ, απλώς τα ανακάτεψε σαν χρονολογική σειρά λόγω νεανικού ενθουσιασμού
Ματάκια μου, υπόσχομαι δε θα μιλάω καθόλου. Σα να μην είμαι εκεί. Ακριβώς όπως το inbox μαςκαφε με γυναικες δεν πινω μ φερνει υπερενταση
θα αρκεστω στις μπυρες μπας και γινουν πιο υποφερτες οι μαλακιες που θα ξεστομιζεις ματακια μου
Pussy έχω μια φοβερή ιδέα να αρχίσεις να μου γράφεις εδώ σε σχόλια όσα μου στέλνεις inbox χωρίς να σου απαντάω- θα βγαίνει, με έναν πρόχειρο υπολογισμό, περίπου 20 μηνύματα την ημέρα.
δε μιλας μονο φωτο στελνεις το ξερωΜατάκια μου, υπόσχομαι δε θα μιλάω καθόλου. Σα να μην είμαι εκεί. Ακριβώς όπως το inbox μας
παω να δω τη σειρα π ειπες θα σ πω αυριο αν με αφησει το μωρο και δεν μ στειλει κανα βιντεο παλιΑγαπητοί, σας αφήνω (στα αρχίδια σας) γιατί πρέπει να ολοκληρώσω μία παρουσίαση και θα ξενυχτήσω. Αν ακούσω εκρήξεις από την περιοχή των παππούληδων θα ξέρω ότι έκανε ντου ο Pussy Wagon
εσυ εχεις σχεδιοεγω παντως λεω να δωσεις δεσποινις μια ευκαιρια στον Πουσυ εστω να ξεκινησετε να του απαντατε στα πμ
Ξέρεις γιατί δεν απαντάω, γιατί είναι προφανές. Έχω βαρεθεί να προσπαθώ εδώ μέσα να πείσω ότι δεν είμαι ελέφαντας - με πουλί και αρχίδια.έδωσες (μια κάποια) απάντηση χωρίς στην ουσία να απαντήσεις και σε μεγάλο βαθμό έμεινα με την απορία, ενώ η οποιαδήποτε συνέχιση της συζήτησης πιθανότητα να είναι άσκοπη...
αρχίζω να πείθομαι