athinaios44
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Μαΐ 2018
- Like
- 52.861
- Πόντοι
- 12.756
φυσικα και μπορεις..απλα το εγραφες μερες οτι θα εισαι για λιγο και οτι περιμενεις να σε διαγραψουν και τετοια ..Άλλαξα γνώμη. May I?
φυσικα και μπορεις..απλα το εγραφες μερες οτι θα εισαι για λιγο και οτι περιμενεις να σε διαγραψουν και τετοια ..Άλλαξα γνώμη. May I?
αλλη μερα τα παιδια σημερα ειχαν δουλειεςΡε παιδιά θα’ρθειτε η να φυγω
Αστυνομικό. Εξαιρετική σειρά. Οι τίτλοι αρχής είναι τελείως μούφα, μην μασήσειςμε ψησες αλητακο
αστυνομικο crime ?? η πολιτικο?
Το έλεγα για μισή ημέρα - περίμενα σχετική ενημέρωση από τον admin.φυσικα και μπορεις..απλα το εγραφες μερες οτι θα εισαι για λιγο και οτι περιμενεις να σε διαγραψουν και τετοια ..
παιζει και να το βαλω τωραΑστυνομικό. Εξαιρετική σειρά. Οι τίτλοι αρχής είναι τελείως μούφα, μην μασήσεις
τρανς ειναιΑπευθείας ήρθε μια νότα ομορφιάς στο μπου με την παρουσία της
Απευθείας ήρθε μια νότα ομορφιάς στο μπου με την παρουσία της
Είναι μίνι σειρά, 5-6 επεισόδια νομίζωπαιζει και να το βαλω τωρα
τα χω δει ολα και ειχα σκοπο να το εκλεινα τη συνδρομη
ποσα επεισοδια κυκλους ?
Μισόθελω λιγο βελατουρα ασπριζουν τα πυκνα μαλλακια μου
τελειαΕίναι μίνι σειρά, 5-6 επεισόδια νομίζω
τραβα δες γιουροπα ρε συ αντρικια πραγματατελεια
Μην μου το χαλάς ρε πουσιτρανς ειναι
θα δω τη σειρα που μας προτεινε ο φιλοςτραβα δες γιουροπα ρε συ αντρικια πραγματα
αλλη μερα τα παιδια σημερα ειχαν δουλειες
καθιστε εδω ομως
Άλλαξα γνώμη. May I?
Τρανς, όχι Ιταλίδα, σταμάτα να μου στέλνεις ιταλικά ερωτικά στιχάκια ρε pussy.τρανς ειναι
το ανεβασα και εγω και το διαγραψαΗ Σουηδία είναι αντιμέτωπη με σοβαρή έλλειψη σπέρματος για υποβοηθούμενη κύηση καθώς οι δυνητικοί δωρητές αποφεύγουν τα νοσοκομεία λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού, με αποτέλεσμα να παύσουν οι διαδικασίες τεχνητής γονιμοποίησης σε μεγάλα τμήματα του υγειονομικού συστήματος και να παραταθούν για χρόνια οι περίοδοι αναμονής.
«Ξεμένουμε από σπέρμα. Πότε δεν είχαμε τόσο λίγους δωρητές όσο κατά τη διάρκεια του προηγούμενου έτους», δήλωσε η Αν Τούριν Κγέλμπεργκ, επικεφαλής της μονάδας αναπαραγωγής στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο του Γκέτενμποργκ.
Στέρεψε από δωρητές… σπέρματος η Σουηδία λόγω της πανδημίας
Η χώρα αντιμετωπίζει έλλειψη σπέρματος καθώς η πανδημία κρατά τους δωρητές μακριά από τα νοσοκομεία - Αυξήθηκε ραγδαία ο χρόνος αναμονής για υποβοηθούμενη κύησηwww.protothema.gr
Εδώ υπάρχει άφθονο σπέρμα...
Να μια καλή ιδέα εξαγωγής σπέρματος...