Νέα

Ποιός είναι ο κ. Τhe Saint;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα blizardeye
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 67K
  • Εμφανίσεις 937K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.363
Πόντοι
25.467
τι θες να γινει ρε αγιε;ολες τις πληγες τις γιατρευει ο χρονος ο πανδαματωρ

Άκρως επιλεκτικά όμως  ;)

με το παλιο νικ του εννοεις

Ευτυχώς που τον σώσατε γιατί πήγε να κάνει μεγάλη ματσολιά.  :)

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.363
Πόντοι
25.467
αμα εχεις αποψη για τον συγκεκριμενο πες την δημοσια εδω .....αν οχι αστο

Η άποψη μου είναι οτι την γλύτωσε παράτυπα και καταχρηστικά (χωρίς ούτε ένα γουόρν), γιατί απλά "τραβάει" στις "ενημερώσεις".

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.363
Πόντοι
25.467

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.363
Πόντοι
25.467
αμα εχεις αποψη για τον συγκεκριμενο πες την δημοσια εδω .....αν οχι αστο

Εγώ, όπως θα διαβάσατε, τήν διατύπωσα την άποψή μου δημοσία.

Εσείς, θα μας κάνετε την τιμή διατυπώσετε δημοσία και την δική σας;

Επισκέπτης
ατομα σαπια δε γινεται να το παιζουν ηθικα και να κρινουν αλους, τον πληθυντικο ευγενειας τον ξεχασες θυμασαι θες να το επαναλαβεις?

maverick77

Μέλος
Εγγρ.
5 Δεκ 2013
Like
1
Πόντοι
6
Η απόψη μου είναι οτι την γλύτωσε παράτυπα και καταχρηστικά (χωρίς ούτε ένα γουόρν), γιατί απλά "τραβάει" στις "ενημερώσεις".
το θεμα ειναι οτι το σαιτ εχει δυο πλευρες,την σοβαρη ενημερωτικη και ακρως απαραιτητη φυσικα ,οπου δεν χωρανε σπαμ και βλακειες και την αστεια,εκτονωτικη,χαβαλετζιδικη,παρειστικη επισης απαραιτητη για την τονωση του ηθικου των μελων αλλα και για να περναμε την ωρα μας

αν καποιοι δεν καταλαβαινουν που σταματα η πλακα και που αρχιζει η σοβαροτητα εχουν προβλημα

επισης δεν θυμαμαι τιποτα αρνητικο για σενα πχ

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.363
Πόντοι
25.467
ατομα σαπια δε γινεται να το παιζουν ηθικα και να κρινουν αλους, τον πληθυντικο ευγενειας τον ξεχασες θυμασαι θες να το επαναλαβεις?

Δείτε κύριε,

Με κούφιες καταγγελίες δεν ασχολούμαι.

Βγάλτε τα στοιχεία που ισχυρίζεστε ότι έχετε στη φόρα και μετά το συζητάμε.

Μέχρι τότε, έχετε γειά.  :)

Επισκέπτης
Ενδιαφέρουσα άποψη.

Ρίχνεις γαμωμάνες, ξεκωλιάζεις μανούλες, χέζεις σε κόκκαλα μανάδων, και δεν κουνιέται φύλλο.  Διαγράφονται τα αποδεικτικά στοιχεία,  κλειδώνεται το νήμα ώσπου να ηρεμήσει αυτός που τις ρίχνει, και όλα μέλι-γάλα γιατί πρόκειται, και καλά, για ασθενείς.

Μερικές φορές ο στρουθοκαμηλισμός στον παρόντα, ξεπερνά ακόμα και την πιο νοσηρή φαντασία.  

απαντησες ηδη

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.363
Πόντοι
25.467
το θεμα ειναι οτι το σαιτ εχει δυο πλευρες,την σοβαρη ενημερωτικη και ακρως απαραιτητη φυσικα ,οπου δεν χωρανε σπαμ και βλακειες και την αστεια,εκτονωτικη,χαβαλετζιδικη,παρειστικη επισης απαραιτητη για την τονωση του ηθικου των μελων αλλα και για να περναμε την ωρα μας

αν καποιοι δεν καταλαβαινουν που σταματα η πλακα και που αρχιζει η σοβαροτητα εχουν προβλημα

Συμφωνώ μέχρι κεραίας σε αυτό που γράψατε. Πλήν όμως έχω παρατηρήσει ότι υπάρχει μια μεροληπτική μεταχείριση ορισμενων μελών (πράγμα στο οποίο -αν δεν κάνω λάθος- έχετε συμφωνήσει και εσείς) και που η συζήτησή της αποτελεί "ταμπου" στον παρόντα.

επισης δεν θυμαμαι τιποτα αρνητικο για σενα πχ

Αν θέλετε, σας θυμίζω εγώ.   :2funny:

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.363
Πόντοι
25.467

Δηλαδή θεωρείτε ότι η αηθέστατη επίθεση που υπέστει ο κ. Μαυρίκιος ήταν ηθικότατη, και ότι κανείς δεν έπρεπε να θίξει το θέμα, πόσο μάλλον να το κρίνει.

Λαμπρά.  :)

alpula

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Οκτ 2005
Κριτικές
41
Like
25.541
Πόντοι
17.470
Αγιε χαρα στο κουράγιο σου....

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.296
Πόντοι
8.006
Δηλαδή θεωρείτε ότι η αηθέστατη επίθεση που υπέστει ο κ. Μαυρίκιος ήταν ηθικότατη, και ότι κανείς δεν έπρεπε να θίξει το θέμα, πόσο μάλλον να το κρίνει.

Λαμπρά.  :)
Θα ηταν υπερβολή να ζητησω να ενημερωθώ για το τι εχει συμβει, ώστε να εκφρασω την αποψη μου?

artemismatsas

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουν 2013
Κριτικές
1
Like
120
Πόντοι
66
αγιε , αληθεια σε παρακαλω!!

ο Λάκης σου λειπει και σενα?

:S

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.363
Πόντοι
25.467
Θα ηταν υπερβολή να ζητησω να ενημερωθώ για το τι εχει συμβει, ώστε να εκφρασω την αποψη μου?

Καθόλου.

Θα προτιμούσα όμως να σας εξιστορήσει τα γεγονότα ο κ. Μαυρίκιος. Αυτός άλλωστε ήταν ο αποδέκτης, αλλά και αυτός ήταν που έβγαλε και την σχετική διάγνωση για τον κ. Ερίκο Καστέλο.  :)

Αν δεν το πράξει, είμαι στην διάθεσή σας.  :)

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.296
Πόντοι
8.006
Ενδιαφέρουσα άποψη.

Ρίχνεις γαμωμάνες, ξεκωλιάζεις μανούλες, χέζεις σε κόκκαλα μανάδων, και δεν κουνιέται φύλλο.  Διαγράφονται τα αποδεικτικά στοιχεία,  κλειδώνεται το νήμα ώσπου να ηρεμήσει αυτός που τις ρίχνει, και όλα μέλι-γάλα γιατί πρόκειται, και καλά, για ασθενείς.

Μερικές φορές ο στρουθοκαμηλισμός στον παρόντα, ξεπερνά ακόμα και την πιο νοσηρή φαντασία.  
Οφειλω να προσυπογραψω, ως παθών κατ' εξακολουθηση.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom