Νέα

Ποιός είναι ο κ. Τhe Saint;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα blizardeye
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 67K
  • Εμφανίσεις 917K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 15 άτομα (0 μέλη και 15 επισκέπτες)

NICK TRIVE

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Μαρ 2014
Κριτικές
53
Like
9.313
Πόντοι
25.786
Εγώ βλέπετε είμαι "λύκος μοναχός" αγαπητέ μου blizardeye χωρίς κυριακάτικες υποχρεώσεις .
Αν και θα στερηθούμε την παρέα σας σας επιτρέπουμε ν αποχωρήσετε. ;)
Εγώ θα ακολουθήσω τον κ. blizardeye, βλέπετε οι υποχρεώσεις τρέχουν.

wilde rose

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2014
Like
0
Πόντοι
166
Ο ίδιος;;;!!!
Μα είναι ο Μέτερνιχ της παραπλάνησης,ο Μακιαβέλι του σάιτ μας...
Όχι, κυρία.
Πρέπει να βρούμε άλλους τρόπους εκμαίευσης της αληθείας.
Πρεπει να θεσουμε μια βαση ομως κ πανω σ αυτη να αρχισουμε να προσθετουμε. Με συγχωρειτε αγαπητε αλλα δε βλεπω αποτελεσματικες τις μεχρι τωρα δοκιμασμενες μεθοδους.  :rolleyes:

boobomastoras

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2008
Κριτικές
8
Like
166
Πόντοι
16
Ατιμο πραγμα η περιεργεια. Σαράκι που κατατρώει την ανθρωπινη ψυχή. Μολις καποιος ξεχωρίσει , αμεσως θελουμε να μαθουμε τα πάντα. Ποιος είναι ? πούθε κρατάει η σκούφια του? πως έφτασε ίσαμε κει? Αναγκη που κρύβεται στα πιο σκοτεινά ενστικτα. Η γνωση βοηθα στην απομυθοποιηση.

heimweh_64

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Νοε 2011
Κριτικές
6
Like
305
Πόντοι
296
Νομίζω ότι νηματοθέτηση, αφιερωμένη σε μέλος της ιστοσελίδας δορυφορεί πολλαπλές σκοπιμότητες. Πρώτον, γνωσιολογικές. Δεύτερον, απόδοση κάποιων ευφήμων στον τιμώμενο, τρίτον, διασκεδάζουμε και τέταρτον συνομιλούν μέλη που διατηρούν φιλικές σχέσεις.

Καλησπέρα σας.

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
14.189
Πόντοι
2.606
Την καλησπέρα μου στο εστετ ετούτο θρεντιο  :grin:

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.767
Πόντοι
25.467
Νομίζω ότι νηματοθέτηση, αφιερωμένη σε μέλος της ιστοσελίδας δορυφορεί πολλαπλές σκοπιμότητες. Πρώτον, γνωσιολογικές. Δεύτερον, απόδοση κάποιων ευφήμων στον τιμώμενο, τρίτον, διασκεδάζουμε και τέταρτον συνομιλούν μέλη που διατηρούν φιλικές σχέσεις.

Καλησπέρα σας.

Ορθόν κ. Νόστε.

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
195
Πόντοι
1.390
Ατιμο πραγμα η περιεργεια. Σαράκι που κατατρώει την ανθρωπινη ψυχή. Μολις καποιος ξεχωρίσει , αμεσως θελουμε να μαθουμε τα πάντα. Ποιος είναι ? πούθε κρατάει η σκούφια του? πως έφτασε ίσαμε κει? Αναγκη που κρύβεται στα πιο σκοτεινά ενστικτα. Η γνωση βοηθα στην απομυθοποιηση.

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.767
Πόντοι
25.467
οι σωστοι αντρες ειναι αμαλακιστοι,πικερ 2013

Καλά...

Ο κ. Πίκης ειχε βγάλει φόρα παρτίδα τον πρωκτό του στο σφυρί. Παρα λίγο να γίνει και δημοπρασία για το ποιός θα τον πρωτοπάρει.

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.767
Πόντοι
25.467
παιδια μην ασχολειστε με αρρωστους ,πρεπει απλα να βρουν την θεραπεια τους,κριμα ειναι

Ενδιαφέρουσα άποψη.

Ρίχνεις γαμωμάνες, ξεκωλιάζεις μανούλες, χέζεις σε κόκκαλα μανάδων, και δεν κουνιέται φύλλο.  Διαγράφονται τα αποδεικτικά στοιχεία,  κλειδώνεται το νήμα ώσπου να ηρεμήσει αυτός που τις ρίχνει, και όλα μέλι-γάλα γιατί πρόκειται, και καλά, για ασθενείς.

Μερικές φορές ο στρουθοκαμηλισμός στον παρόντα, ξεπερνά ακόμα και την πιο νοσηρή φαντασία.  

maverick77

Μέλος
Εγγρ.
5 Δεκ 2013
Like
1
Πόντοι
6
Ενδιαφέρουσα άποψη.

Ρίχνεις γαμωμάνες, ξεκωλιάζεις μανούλες, χέζεις σε κόκκαλα μανάδων, και δεν κουνιέται φύλλο.  Διαγράφονται τα αποδεικτικά στοιχεία,  κλειδώνεται το νήμα ώσπου να ηρεμήσει αυτός που τις ρίχνει, και όλα μέλι-γάλα γιατί πρόκειται, και καλά, για ασθενείς.

Μερικές φορές ο στρουθοκαμηλισμός στον παρόντα, ξεπερνά ακόμα και την πιο νοσηρή φαντασία.  
τι θες να γινει ρε αγιε;ολες τις πληγες τις γιατρευει ο χρονος ο πανδαματωρ

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom