tramountana
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 2 Φεβ 2010
- Κριτικές
- 2
- Like
- 2.725
- Πόντοι
- 1.306
Ποτέ δεν είναι αργά για αναβάθμιση.
εξαρτάται από το σασσί και το τροφοδοτικό.... δεν μπορούν όλα να αναβαθμιστούν στην τελευταία τεχνολογία ;)
Ποτέ δεν είναι αργά για αναβάθμιση.
εξαρτάται από το σασσί και το τροφοδοτικό.... δεν μπορούν όλα να αναβαθμιστούν στην τελευταία τεχνολογία ;)
Ποίος έγραψε για τελευταία τεχνολογία;
αντιληπτόν... εννοείτε περί περιορισμένης αναβάθμισης προκειμένου να παραταθεί ο χρόνος χρήσης και να μην κηρυχθεί υλικόν ΠΟΕ...![]()
Παλι παρεκκλίνουμε του στόχου νομίζω, το τροφοδοτικό και το σασσι της Αλίκης...ωπ συγγνώμη του Αγιου ήθελα να πω![]()
θα πρεπε να εξετάζουμε![]()
Αυτό εξετάσθη και πέρασε με επιτυχία το τεστ ντράιβ.Παλι παρεκκλίνουμε του στόχου νομίζω, το τροφοδοτικό και το σασσι της Αλίκης...ωπ συγγνώμη του Αγιου ήθελα να πω![]()
θα πρεπε να εξετάζουμε![]()
Όλβιε!!!Αυτό εξετάσθη και πέρασε με επιτυχία το τεστ ντράιβ.
Ευχαριστω κ. συναδελφε, καλο σας μεσημερι!!!Παρακαλώ, κα συνάδελφε, επιμεληθείτε της επιτεύξεως [ επιτέλους ] των στόχων αυτού του θρεντ καθώς εγώ αναγκάζομαι να αποχωρήσω.
Μα πως???Αυτό εξετάσθη και πέρασε με επιτυχία το τεστ ντράιβ.
Σας ευχαριστώ!Ευχαριστω κ. συναδελφε, καλο σας μεσημερι!!!![]()
Ο ανακριτής μας αναφερόταν στην κα. Αλίκη.Μα πως???
Αφου...νυν αιωρειται....![]()
![]()
.Καλησπερίζω την εκλεκτή ομήγυρη ;)
Τμή μας και ανταποδίδουμε.Καλησπερίζω την εκλεκτή ομήγυρη ;)
ΚαλησπέραΚαλησπερίζω την εκλεκτή ομήγυρη ;)
Ο ίδιος;;;!!!Νομιζω πως ο μονος τροπος για να μαθουμε λεπτομερειες ειναι να μας τις πει ο ιδιος. Ισως λοιπον να ταν καλη ιδεα να καλεσουμε το δρ. Απολυτο για ορισμενες συνεδριες ψυχοθεραπειας.