tramountana
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 2 Φεβ 2010
- Κριτικές
- 2
- Like
- 2.724
- Πόντοι
- 1.306
Ποτέ δεν είναι αργά για αναβάθμιση.
εξαρτάται από το σασσί και το τροφοδοτικό.... δεν μπορούν όλα να αναβαθμιστούν στην τελευταία τεχνολογία ;)
Ποτέ δεν είναι αργά για αναβάθμιση.
εξαρτάται από το σασσί και το τροφοδοτικό.... δεν μπορούν όλα να αναβαθμιστούν στην τελευταία τεχνολογία ;)
Ποίος έγραψε για τελευταία τεχνολογία;
αντιληπτόν... εννοείτε περί περιορισμένης αναβάθμισης προκειμένου να παραταθεί ο χρόνος χρήσης και να μην κηρυχθεί υλικόν ΠΟΕ...
Παλι παρεκκλίνουμε του στόχου νομίζω, το τροφοδοτικό και το σασσι της Αλίκης...ωπ συγγνώμη του Αγιου ήθελα να πω
θα πρεπε να εξετάζουμε
Αυτό εξετάσθη και πέρασε με επιτυχία το τεστ ντράιβ.Παλι παρεκκλίνουμε του στόχου νομίζω, το τροφοδοτικό και το σασσι της Αλίκης...ωπ συγγνώμη του Αγιου ήθελα να πω
θα πρεπε να εξετάζουμε
Όλβιε!!!Αυτό εξετάσθη και πέρασε με επιτυχία το τεστ ντράιβ.
Ευχαριστω κ. συναδελφε, καλο σας μεσημερι!!!Παρακαλώ, κα συνάδελφε, επιμεληθείτε της επιτεύξεως [ επιτέλους ] των στόχων αυτού του θρεντ καθώς εγώ αναγκάζομαι να αποχωρήσω.
Μα πως???Αυτό εξετάσθη και πέρασε με επιτυχία το τεστ ντράιβ.
Σας ευχαριστώ!Ευχαριστω κ. συναδελφε, καλο σας μεσημερι!!!
Ο ανακριτής μας αναφερόταν στην κα. Αλίκη.Μα πως???
Αφου...νυν αιωρειται....
.Καλησπερίζω την εκλεκτή ομήγυρη ;)
Τμή μας και ανταποδίδουμε.Καλησπερίζω την εκλεκτή ομήγυρη ;)
ΚαλησπέραΚαλησπερίζω την εκλεκτή ομήγυρη ;)
Ο ίδιος;;;!!!Νομιζω πως ο μονος τροπος για να μαθουμε λεπτομερειες ειναι να μας τις πει ο ιδιος. Ισως λοιπον να ταν καλη ιδεα να καλεσουμε το δρ. Απολυτο για ορισμενες συνεδριες ψυχοθεραπειας.