alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.279
- Πόντοι
- 8.006
Υποθετω ότι η στοιχειωδης σοβαροτητα θα επετασσε να γινεις πιο συγκεκριμένος.ατομα σαπια δε γινεται να το παιζουν ηθικα και να κρινουν αλους,
Υποθετω ότι η στοιχειωδης σοβαροτητα θα επετασσε να γινεις πιο συγκεκριμένος.ατομα σαπια δε γινεται να το παιζουν ηθικα και να κρινουν αλους,
Νομίζω ότι νηματοθέτηση, αφιερωμένη σε μέλος της ιστοσελίδας δορυφορεί πολλαπλές σκοπιμότητες. Πρώτον, γνωσιολογικές. Δεύτερον, απόδοση κάποιων ευφήμων στον τιμώμενο, τρίτον, διασκεδάζουμε και τέταρτον συνομιλούν μέλη που διατηρούν φιλικές σχέσεις.
Καλησπέρα σας.
Άγιε μου, ήσασταν αυτόπτης μάρτυρ και μιας άλλης επίθεσης. Θα ήθελα αν μπορείτε να μου εξιστορήσετε τα γεγονότα.Δηλαδή θεωρείτε ότι η αηθέστατη επίθεση που υπέστει ο κ. Μαυρίκιος ήταν ηθικότατη, και ότι κανείς δεν έπρεπε να θίξει το θέμα, πόσο μάλλον να το κρίνει.
Λαμπρά.
Άγιε μου, ήσασταν αυτόπτης μάρτυρ και μιας άλλης επίθεσης. Θα ήθελα αν μπορείτε να μου εξιστορήσετε τα γεγονότα.
Τα έχω πληροφορηθεί μέσες άκρες αλλά θα με ενδιέφερε η άποψή σας.
Θα καταλάβετε. Είμαι σίγουρος, ότι είστε πανταχού παρόν.Σε ποιο περιστατικό αναφέρεστε;
Θα καταλάβετε. Είμαι σίγουρος, ότι είστε πανταχού παρόν.
Δεν είναι του παρόντος νήματος. Έχετε pm.Μάλλον στην επίθεση που δεχθήκατε από τον κ. Πιπίκο αναφέρεστε.
Δεν είναι του παρόντος νήματος. Έχετε pm.
Δεν έχω κανένα πρόβλημα, αλλά δεν θέλω να δίνω τροφή στους κλώνους.Θα προτιμούσα να κάνουμε αυτή την συζήτηση δημοσία.
Είναι που είναι ένα θέμα ταμπού για τους διοικούντες. Μην γίνει και για εμάς...
Δεν έχω κανένα πρόβλημα, αλλά δεν θέλω να δίνω τροφή στους κλώνους.
θα με ενδιέφερε και εμένα γιατί και εγω την ιδια επίθεση ΄δεχτηκα,άσχετα αν έπεσα επίπεδο και απάντησα
Ρίχνεις γαμωμάνες, ξεκωλιάζεις μανούλες, χέζεις σε κόκκαλα μανάδων, και δεν κουνιέται φύλλο. Διαγράφονται τα αποδεικτικά στοιχεία, κλειδώνεται το νήμα ώσπου να ηρεμήσει αυτός που τις ρίχνει, και όλα μέλι-γάλα γιατί πρόκειται, και καλά, για ασθενή.
Έχετε δίκιο, δεν έχει νόημα. Η βλακεία τους πάντως είναι τόσο μεγάλη που καρφώνονται αμέσως.Και να μην τους δώσετε, θα την επινοήσουν. Αυτή είναι η μόνιμη ασχολία τους και εκεί χαραμίζουν όλη την ενέργειά τους. Δυστυχή πλάσματα, που αναζητούν συνεχώς, έστω και ετερόφωτα, να νιώσουν σημαντικά.
ο ίδιος?που ειναι και στο παρών νήμα?Συνοπτικά:
Ατιμο πραγμα η περιεργεια. Σαράκι που κατατρώει την ανθρωπινη ψυχή. Μολις καποιος ξεχωρίσει , αμεσως θελουμε να μαθουμε τα πάντα. Ποιος είναι ? πούθε κρατάει η σκούφια του? πως έφτασε ίσαμε κει? Αναγκη που κρύβεται στα πιο σκοτεινά ενστικτα. Η γνωση βοηθα στην απομυθοποιηση.
και εμείς γιατί είμαστε εδω?Και επειδή αυτό το θρεντ είναι θρεντ ειλικρίνειας εκτός από θρεντ πγιότητας και αβρότητας οφείλω επίσης να δηλώσω ότι υπάρχει και ιδιοτέλεια στη δημιουργία του.
Όσοι μου έκαναν την τιμή να αναγνώσουν την τελευταία κριτική μου θα διαπίστωσαν ότι ο κ. The Saint εξεδήλωσε την επιθυμία του να γίνει κουμπάρος μου σε μέλλοντα γάμο μου με αλλοδαπή εργαζομένη.
Θεώρησα λοιπόν ότι η νηματοθέτηση αυτή θα μου δώσει την ευκαιρία να μάθω, δια της πλαγίας, στοιχεία για τον μελλοντικό κουμπάρο μου.
Σε ποιον, βρε αδερφέ, θα εμπιστευθώ την συμβία μου όταν θα λείπω;;;;;;;;;;;;;;;;;
Μη του το πείτε όμως ...