Νέα

Ποιός είναι ο κ. Τhe Saint;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα blizardeye
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 67K
  • Εμφανίσεις 917K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (0 μέλη και 13 επισκέπτες)

alpula

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Οκτ 2005
Κριτικές
41
Like
25.532
Πόντοι
17.470
ασχολείστε ακόμα ε?

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
24.697
Πόντοι
26.096
Νομίζω ότι νηματοθέτηση, αφιερωμένη σε μέλος της ιστοσελίδας δορυφορεί πολλαπλές σκοπιμότητες. Πρώτον, γνωσιολογικές. Δεύτερον, απόδοση κάποιων ευφήμων στον τιμώμενο, τρίτον, διασκεδάζουμε και τέταρτον συνομιλούν μέλη που διατηρούν φιλικές σχέσεις.

Καλησπέρα σας.

Η τοποθετηση του κ. heimweh ειναι απολυτα ορθη και αποτελει πλεον συστατικο του θρεντ αυτου!
Παραλληλα ο κ heimweh καλειται να συμμετασχει ενεργα στο θρεντ αυτο  περιοριζοντας αντιστοιχα την κατοικοεδραση του στο θρεντ των Ανεξαρτητων CG!

NICK TRIVE

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Μαρ 2014
Κριτικές
53
Like
9.313
Πόντοι
25.786
Δηλαδή θεωρείτε ότι η αηθέστατη επίθεση που υπέστει ο κ. Μαυρίκιος ήταν ηθικότατη, και ότι κανείς δεν έπρεπε να θίξει το θέμα, πόσο μάλλον να το κρίνει.

Λαμπρά.  :)
Άγιε μου, ήσασταν αυτόπτης μάρτυρ και μιας άλλης επίθεσης. Θα ήθελα αν μπορείτε να μου εξιστορήσετε τα γεγονότα.
Τα έχω πληροφορηθεί μέσες άκρες αλλά θα με ενδιέφερε η άποψή σας.

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.769
Πόντοι
25.467
Άγιε μου, ήσασταν αυτόπτης μάρτυρ και μιας άλλης επίθεσης. Θα ήθελα αν μπορείτε να μου εξιστορήσετε τα γεγονότα.
Τα έχω πληροφορηθεί μέσες άκρες αλλά θα με ενδιέφερε η άποψή σας.

Σε ποιο περιστατικό αναφέρεστε;

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.769
Πόντοι
25.467
Δεν είναι του παρόντος νήματος. Έχετε pm.

Θα προτιμούσα να κάνουμε αυτή την συζήτηση δημοσία.

Είναι που είναι ένα θέμα ταμπού για τους διοικούντες. Μην γίνει και για εμάς...  :)

NICK TRIVE

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Μαρ 2014
Κριτικές
53
Like
9.313
Πόντοι
25.786
Θα προτιμούσα να κάνουμε αυτή την συζήτηση δημοσία.

Είναι που είναι ένα θέμα ταμπού για τους διοικούντες. Μην γίνει και για εμάς...  :)
Δεν έχω κανένα πρόβλημα, αλλά δεν θέλω να δίνω τροφή στους κλώνους.

alpula

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Οκτ 2005
Κριτικές
41
Like
25.532
Πόντοι
17.470
θα με ενδιέφερε και εμένα γιατί και εγω την ιδια επίθεση ΄δεχτηκα,άσχετα αν έπεσα επίπεδο και απάντησα

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.769
Πόντοι
25.467
Δεν έχω κανένα πρόβλημα, αλλά δεν θέλω να δίνω τροφή στους κλώνους.

Και να μην τους δώσετε, θα την επινοήσουν. Αυτή είναι η μόνιμη ασχολία τους και εκεί χαραμίζουν όλη την ενέργειά τους. Δυστυχή πλάσματα, που αναζητούν συνεχώς, έστω και ετερόφωτα, να νιώσουν σημαντικά.

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.769
Πόντοι
25.467
θα με ενδιέφερε και εμένα γιατί και εγω την ιδια επίθεση ΄δεχτηκα,άσχετα αν έπεσα επίπεδο και απάντησα

Συνοπτικά:

Ρίχνεις γαμωμάνες, ξεκωλιάζεις μανούλες, χέζεις σε κόκκαλα μανάδων, και δεν κουνιέται φύλλο.  Διαγράφονται τα αποδεικτικά στοιχεία,  κλειδώνεται το νήμα ώσπου να ηρεμήσει αυτός που τις ρίχνει, και όλα μέλι-γάλα γιατί πρόκειται, και καλά, για ασθενή.

NICK TRIVE

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Μαρ 2014
Κριτικές
53
Like
9.313
Πόντοι
25.786
Και να μην τους δώσετε, θα την επινοήσουν. Αυτή είναι η μόνιμη ασχολία τους και εκεί χαραμίζουν όλη την ενέργειά τους. Δυστυχή πλάσματα, που αναζητούν συνεχώς, έστω και ετερόφωτα, να νιώσουν σημαντικά.
Έχετε δίκιο, δεν έχει νόημα. Η βλακεία τους πάντως είναι τόσο μεγάλη που καρφώνονται αμέσως.

alpula

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Οκτ 2005
Κριτικές
41
Like
25.532
Πόντοι
17.470
βασικά ένα μέλος εδω μέσα σε αυτο το thread λίγες σελίδες πιο πίσω,απείλησε να βγάλει στην φόρα θέματα,τον προκαλέσατε αλλά κράτησε σιγη ιχθυος.Αυτή η παράθεση ανήκει γενικά για το δικό μας περιστατικό?

alpula

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Οκτ 2005
Κριτικές
41
Like
25.532
Πόντοι
17.470
αφηστε ,καταλαβα τι εγινε....μου εξηγησε ο αγαπητος Nick Trive

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
24.697
Πόντοι
26.096
Ατιμο πραγμα η περιεργεια. Σαράκι που κατατρώει την ανθρωπινη ψυχή. Μολις καποιος ξεχωρίσει , αμεσως θελουμε να μαθουμε τα πάντα. Ποιος είναι ? πούθε κρατάει η σκούφια του? πως έφτασε ίσαμε κει? Αναγκη που κρύβεται στα πιο σκοτεινά ενστικτα. Η γνωση βοηθα στην απομυθοποιηση.

Το σχόλιο αυτό μου δίνει την ευκαιρία να διεκυκρινήσω ορισμένα πράγματα, με λίγα λόγια.
Το θρεντ αυτό δεν έχει στόχο την απομυθοποίηση.
Ουδόλως ενδιαφέρεται για ονόματα, κατοικία, επάγγελμα κλπ κατινιές. Όποιος ενδιαφέρεται για τέτοιες κατινιές, αλληλοδιαβολές και λοιπές νόσους και μαλακίες, ας υπάγει εις έτερον θρεντ.
Το θρεντ αυτό έχει ως στόχο την εξερεύνηση των πτυχών της αύρας της προσωπικότητας ή αν θέλετε της διαδικτυακής περσόνας του κ. The Saint!
Βέβαια είναι αληθές ότι έως τώρα το θρεντ πόρρω απέχει των πραγματικών επιδιώξεών του αφού ο κ. The Saint το οδηγεί, αριστοτεχνικά, εκεί που αυτός επιθυμεί. Αυτό όμως καθιστά την αναζήτηση ακόμη πιο ενδιαφέρουσα.
Συνεχίζουμε!

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
24.697
Πόντοι
26.096
Και επειδή αυτό το θρεντ είναι θρεντ ειλικρίνειας εκτός από θρεντ πγιότητας και αβρότητας οφείλω επίσης να δηλώσω ότι υπάρχει και ιδιοτέλεια στη δημιουργία του.
Όσοι μου έκαναν την τιμή να αναγνώσουν την τελευταία κριτική μου θα διαπίστωσαν ότι ο κ. The Saint εξεδήλωσε την επιθυμία του να γίνει κουμπάρος μου σε μέλλοντα γάμο μου με αλλοδαπή εργαζομένη.
Θεώρησα λοιπόν ότι η νηματοθέτηση αυτή θα μου δώσει την ευκαιρία να μάθω, δια της πλαγίας, στοιχεία για τον μελλοντικό κουμπάρο μου.
Σε ποιον, βρε αδερφέ, θα εμπιστευθώ την συμβία μου όταν θα λείπω;;;;;;;;;;;;;;;;;
Μη του το πείτε όμως ...

alpula

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Οκτ 2005
Κριτικές
41
Like
25.532
Πόντοι
17.470
Και επειδή αυτό το θρεντ είναι θρεντ ειλικρίνειας εκτός από θρεντ πγιότητας και αβρότητας οφείλω επίσης να δηλώσω ότι υπάρχει και ιδιοτέλεια στη δημιουργία του.
Όσοι μου έκαναν την τιμή να αναγνώσουν την τελευταία κριτική μου θα διαπίστωσαν ότι ο κ. The Saint εξεδήλωσε την επιθυμία του να γίνει κουμπάρος μου σε μέλλοντα γάμο μου με αλλοδαπή εργαζομένη.
Θεώρησα λοιπόν ότι η νηματοθέτηση αυτή θα μου δώσει την ευκαιρία να μάθω, δια της πλαγίας, στοιχεία για τον μελλοντικό κουμπάρο μου.
Σε ποιον, βρε αδερφέ, θα εμπιστευθώ την συμβία μου όταν θα λείπω;;;;;;;;;;;;;;;;;
Μη του το πείτε όμως ...
και εμείς γιατί είμαστε εδω? :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom