heimweh_64
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Νοε 2011
- Κριτικές
- 6
- Like
- 309
- Πόντοι
- 296
Προς συζητησιν την επομενη φορα!
Pactum
Προς συζητησιν την επομενη φορα!
Επιμενεις δηλαδη οτι εγω μοιρασα φωτογραφια σου με πιεμ?εσυ λαδακη μην ανακατευεσαι. κανεις σοβαρος ανθρωπος δεν θα εκανε τετοιες ακραιες παπαριες. δεν ειναι για γελια ειναι για κλαμματα να επικροτουμε τετοιες καταστασεις.
να διαγραφεις τωρα λοιπονΑν υπαρχει πιεμ δικο μου με φωτο καποιας κοπελας που "φερεται" να ειναι η Ερη, εγω θα διαγραφω απο το σαιτ την ιδια μερα.
Ρε ποια φωτο? Τι λετε?
Πού ειναι το πμ?να διαγραφεις τωρα λοιπον
συμβαινει παρε οτι απομεινε απο αξιοπρεπεια και φυγε πριν εκνευριστωΕ αφου ετσι ειναι τι να κανουμε τωρα?
Τρεις μηνες σου ζηταω να μου πεις τι συμβαινει.
Αν αυτο που λες ισχύει τότε το πιεμ με την υποτιθέμενη φωτό σου κάποιο απο τα 15 μέλη που ισχυρίζεσαι οτι το εχουν λάβει θα το εχει κρατήσει γιατι δεν εχει βγει μέχρι τωρα ένας να το ποστάρει εδω ; Ρωτάω εγω τωρα
Φεύγω οντως απο το νημα γιατι εδω ειναι τρελοκομείο.συμβαινει παρε οτι απομεινε απο αξιοπρεπεια και φυγε πριν εκνευριστω
μπραμπ ειλικρινα πιστευεις οτι ειναι της ωρας να εισαι εναντιον μου απλα για να εισαι; η με θεωρεις τοσο παρταλι αληθεια να λεω παπαριες; απαντησε μου να ξερω πραγματικαΑν αυτο που λες ισχύει τότε το πιεμ με την υποτιθέμενη φωτό σου κάποιο απο τα 15 μέλη που ισχυρίζεσαι οτι το εχουν λάβει θα το εχει κρατήσει γιατι δεν εχει βγει μέχρι τωρα ένας να το ποστάρει εδω ; Ρωτάω εγω τωρα
ετσι. οπως εισαιΦεύγω οντως απο το νημα γιατι εδω ειναι τρελοκομείο.
Εχετε σοβαρο προβλημα καποιοι.
εσυ λαδακη μην ανακατευεσαι. κανεις σοβαρος ανθρωπος δεν θα εκανε τετοιες ακραιες παπαριες. δεν ειναι για γελια ειναι για κλαμματα να επικροτουμε τετοιες καταστασεις.
ναι βέβαια πολυ λογικό μου ακούγεται αυτο που ρωτάς προτιμώ να υπερασπίζομαι ενα νικ που ουτε που το χω δει ποτέ και ειναι άντρας απ το να υποστηρίξω μια γυναίκα που ενδεχομένως να υπήρχε και μια περίπτωση στο δικό μου μυαλό τουλαχιστον να της ρίξω κι έναν πουτσομπραμπ ειλικρινα πιστευεις οτι ειναι της ωρας να εισαι εναντιον μου απλα για να εισαι; η με θεωρεις τοσο παρταλι αληθεια να λεω παπαριες; απαντησε μου να ξερω πραγματικα
τοτε κανε στην ακρηναι βέβαια πολυ λογικό μου ακούγεται αυτο που ρωτάς προτιμώ να υπερασπίζομαι ενα νικ που ουτε που το χω δει ποτέ και ειναι άντρας απ το να υποστηρίξω μια γυναίκα που ενδεχομένως να υπήρχε και μια περίπτωση στο δικό μου μυαλό τουλαχιστον να της ρίξω κι έναν πουτσο![]()
λαδακη η φωτο ειναι αλλου ανθρωπου μην συνεχισεις μεγαλος ανθρβπος την πλακα σε ξενες πλατεςΜοίρασε φωτό σου , και δεν την είδα ;
Για πείτε ρε παιδιά, πως είναι η Ερη ;
Μόνο τη φωτό του Τραμουντάνα έχω δει στο Linkedin ,αλλά ο ίδιος
την διέδωσε έμμεσα .
Τελείως αδιάφορο θέμα ,η φωτό του .
Αν έχει κανείς καμιά φωτό της Ερης,ας μας πει
να τη δούμε και εμείς !
Ελπίζω να μην μοιάζει με τον Τραμουντάνα !![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
μην μου λες τι να κάνω για να μην σου πω που να πας ;)τοτε κανε στην ακρη
λαδακη η φωτο ειναι αλλου ανθρωπου μην συνεχισεις μεγαλος ανθρβπος την πλακα σε ξενες πλατες
δεν εχω σκοπο να αντιπαρατεθω μαζι σου ξερεις οτι σε συμπαθω πολυ. και το εκμεταλλευσαι στο εχω πει και στο παρελθον. Αλλα εδω εχουμε να κανουμε με συμπεριφορες που ειναι αθλιες γενικως και νομιζω αυτο το κατανοεις. δεν ειναι σημαντικο αν ηταν η δικη μου η φωτο ειναι η ψευτια η δυσωδια και το κανω οτι δεν ξερω που με σιχαινει. ειμαι σπαθι σε ολους εδω μεσα ακομα κι αν βριζομαστε. Επιτελους δειξτε αν ειστε αντρες η οχιμην μου λες τι να κάνω για να μην σου πω που να πας ;)
Στο νο 5 ? Με περίμενα πιο ψηλά στη λίστα. Κρίμα. :'(5, να παιρνω την φωτο(βλ αγιος χαουζ ..) να μιλαω σε πμ με αλλους γιαυτην και μετα να κανω την παπια και να δινω τα ευσημα στην ροζυ και στον αλεξ
με νοιαζει λαδακη γιατι ο αλλος ανθρωπος μπορει να ησουν εσυ. τεσπα ψιλα γραμματα για καποιουςΗ φωτό του Τραμουντάνα είναι αλλου
ή
Η υποτιθέμενη δική σου φωτό ,ειναι άλλου ανθρώπου ;
Αν είναι αλλου ανθρώπου, τότε τι σε νοιάζει ;
Περίεργα πράγματα ....
με νοιαζει λαδακη γιατι ο αλλος ανθρωπος μπορει να ησουν εσυ. τεσπα ψιλα γραμματα για καποιους
το καλο ειναι οτι παρακολουθεις το νημα και οτι σε λιγο θα φτυασουμε στα 4000 .. το καλο ειναι οτι εχεις πλακα.. και χρειαζεται . το κακο ειναι οτι δεν ξερω αν αληθεια πας να ελαφρυνεις το κλιμα η απλα μαλακιζεσαι ρε λαδακηΟρίστε ;
Έδωσαν τη φωτό μου και είπαν ότι είσαι εσύ ;
Απαράδεκτο !
Εχω μεγαλύτερα αρχίδια από σένα !![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()