Νέα

Ποιός είναι ο κ. Τhe Saint;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα blizardeye
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 67K
  • Εμφανίσεις 938K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.296
Πόντοι
8.006
εσυ λαδακη μην ανακατευεσαι. κανεις σοβαρος ανθρωπος δεν θα εκανε τετοιες ακραιες παπαριες. δεν ειναι για γελια ειναι για κλαμματα να επικροτουμε τετοιες καταστασεις.
Επιμενεις δηλαδη οτι εγω μοιρασα φωτογραφια σου με πιεμ?
Πού ειναι αυτο το πιεμ?

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
93
Πόντοι
866
Αν υπαρχει πιεμ δικο μου με φωτο καποιας κοπελας που "φερεται" να ειναι η Ερη, εγω θα διαγραφω απο το σαιτ την ιδια μερα.
Ρε ποια φωτο? Τι λετε?
να διαγραφεις τωρα λοιπον

deuka75

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2011
Κριτικές
16
Like
123
Πόντοι
356
Αν αυτο που λες ισχύει τότε το πιεμ με την  υποτιθέμενη φωτό σου κάποιο απο τα 15 μέλη που ισχυρίζεσαι οτι το εχουν λάβει θα το εχει κρατήσει γιατι δεν εχει βγει μέχρι τωρα ένας να το ποστάρει εδω ; Ρωτάω εγω τωρα

Μισό, ποστάρω photo εγώ:

0cfd2821b470bab6b5bf3ca87a3c7061.jpg

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.296
Πόντοι
8.006
συμβαινει παρε οτι απομεινε απο αξιοπρεπεια και φυγε πριν εκνευριστω
Φεύγω οντως απο το νημα γιατι εδω ειναι τρελοκομείο.
Εχετε σοβαρο προβλημα καποιοι.

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
93
Πόντοι
866
Αν αυτο που λες ισχύει τότε το πιεμ με την  υποτιθέμενη φωτό σου κάποιο απο τα 15 μέλη που ισχυρίζεσαι οτι το εχουν λάβει θα το εχει κρατήσει γιατι δεν εχει βγει μέχρι τωρα ένας να το ποστάρει εδω ; Ρωτάω εγω τωρα
μπραμπ ειλικρινα πιστευεις οτι ειναι της ωρας να εισαι εναντιον μου απλα για να εισαι; η με θεωρεις τοσο παρταλι αληθεια να λεω παπαριες; απαντησε μου να ξερω πραγματικα

Κώστας Λαδάκης

Σπουδαίος
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.522
Πόντοι
2.886
εσυ λαδακη μην ανακατευεσαι. κανεις σοβαρος ανθρωπος δεν θα εκανε τετοιες ακραιες παπαριες. δεν ειναι για γελια ειναι για κλαμματα να επικροτουμε τετοιες καταστασεις.

Μοίρασε φωτό σου , και δεν την είδα ;

Για πείτε ρε παιδιά, πως είναι η Ερη ;  :rockon:

Μόνο τη φωτό του Τραμουντάνα έχω δει στο Linkedin ,αλλά ο ίδιος
την διέδωσε έμμεσα .

Τελείως αδιάφορο θέμα ,η φωτό του .
Αν έχει κανείς καμιά φωτό της Ερης,ας μας πει
να τη δούμε και εμείς !  :rockon:

Ελπίζω να μην μοιάζει με τον Τραμουντάνα !  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
15.059
Πόντοι
2.606
μπραμπ ειλικρινα πιστευεις οτι ειναι της ωρας να εισαι εναντιον μου απλα για να εισαι; η με θεωρεις τοσο παρταλι αληθεια να λεω παπαριες; απαντησε μου να ξερω πραγματικα
ναι βέβαια πολυ λογικό μου ακούγεται αυτο που ρωτάς προτιμώ να υπερασπίζομαι ενα νικ που ουτε που το χω δει ποτέ και ειναι άντρας απ το να υποστηρίξω μια γυναίκα που ενδεχομένως να υπήρχε και μια περίπτωση στο δικό μου μυαλό τουλαχιστον να της ρίξω κι έναν πουτσο  :jerking:

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
93
Πόντοι
866
ναι βέβαια πολυ λογικό μου ακούγεται αυτο που ρωτάς προτιμώ να υπερασπίζομαι ενα νικ που ουτε που το χω δει ποτέ και ειναι άντρας απ το να υποστηρίξω μια γυναίκα που ενδεχομένως να υπήρχε και μια περίπτωση στο δικό μου μυαλό τουλαχιστον να της ρίξω κι έναν πουτσο  :jerking:
τοτε κανε στην ακρη

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
93
Πόντοι
866
Μοίρασε φωτό σου , και δεν την είδα ;

Για πείτε ρε παιδιά, πως είναι η Ερη ;  :rockon:

Μόνο τη φωτό του Τραμουντάνα έχω δει στο Linkedin ,αλλά ο ίδιος
την διέδωσε έμμεσα .

Τελείως αδιάφορο θέμα ,η φωτό του .
Αν έχει κανείς καμιά φωτό της Ερης,ας μας πει
να τη δούμε και εμείς !  :rockon:

Ελπίζω να μην μοιάζει με τον Τραμουντάνα !  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
  λαδακη η φωτο ειναι αλλου ανθρωπου μην συνεχισεις μεγαλος ανθρβπος την πλακα σε ξενες πλατες

Κώστας Λαδάκης

Σπουδαίος
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.522
Πόντοι
2.886
  λαδακη η φωτο ειναι αλλου ανθρωπου μην συνεχισεις μεγαλος ανθρβπος την πλακα σε ξενες πλατες

Η φωτό του Τραμουντάνα είναι αλλου
ή
Η υποτιθέμενη δική σου φωτό ,ειναι άλλου ανθρώπου ;

Αν είναι αλλου ανθρώπου, τότε τι σε νοιάζει ;

:huh:

Περίεργα πράγματα ....

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
93
Πόντοι
866
μην μου λες τι να κάνω για να μην σου πω που να πας  ;)
δεν εχω σκοπο να αντιπαρατεθω μαζι σου ξερεις οτι σε συμπαθω πολυ. και το εκμεταλλευσαι στο εχω πει και στο παρελθον. Αλλα εδω εχουμε να κανουμε με συμπεριφορες που ειναι αθλιες γενικως και νομιζω αυτο το κατανοεις. δεν ειναι σημαντικο αν ηταν η δικη μου η φωτο ειναι η ψευτια η δυσωδια και το κανω οτι δεν ξερω που με σιχαινει. ειμαι σπαθι σε ολους εδω μεσα ακομα κι αν βριζομαστε. Επιτελους δειξτε αν ειστε αντρες η οχι

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
46
Πόντοι
366
5, να παιρνω την φωτο(βλ αγιος χαουζ ..) να μιλαω σε πμ με αλλους γιαυτην και μετα να κανω την παπια και να δινω τα ευσημα στην ροζυ και στον αλεξ
Στο νο 5 ? Με περίμενα πιο ψηλά στη λίστα. Κρίμα. :'(

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
93
Πόντοι
866
Η φωτό του Τραμουντάνα είναι αλλου
ή
Η υποτιθέμενη δική σου φωτό ,ειναι άλλου ανθρώπου ;

Αν είναι αλλου ανθρώπου, τότε τι σε νοιάζει ;

:huh:

Περίεργα πράγματα ....
με νοιαζει λαδακη γιατι ο αλλος ανθρωπος μπορει να ησουν εσυ. τεσπα ψιλα γραμματα για καποιους

Κώστας Λαδάκης

Σπουδαίος
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.522
Πόντοι
2.886
με νοιαζει λαδακη γιατι ο αλλος ανθρωπος μπορει να ησουν εσυ. τεσπα ψιλα γραμματα για καποιους

Ορίστε ;

Έδωσαν τη φωτό μου και είπαν ότι είσαι εσύ ;

Απαράδεκτο !

Εχω μεγαλύτερα αρχίδια από σένα !  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
93
Πόντοι
866
Ορίστε ;

Έδωσαν τη φωτό μου και είπαν ότι είσαι εσύ ;

Απαράδεκτο !

Εχω μεγαλύτερα αρχίδια από σένα !  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
το καλο ειναι οτι παρακολουθεις το νημα και οτι σε λιγο θα φτυασουμε στα 4000 .. το καλο ειναι οτι εχεις πλακα.. και χρειαζεται . το κακο ειναι οτι δεν ξερω αν αληθεια πας να ελαφρυνεις το κλιμα η απλα μαλακιζεσαι ρε λαδακη :grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom