Νέα

Ποιός είναι ο κ. Τhe Saint;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα blizardeye
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 67K
  • Εμφανίσεις 938K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)
OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
26.526
Πόντοι
26.316
είμαι πολύ ήρεμος και κάτι μπούληδες τύπου Μέντιου που είσαι και του λόγου σου, τους έχω για να μου ξύνουν τα αρχίδια.

Απλά δε σας γουστάρω σα χαρακτήρες και δεν θέλω καμιά συναναστροφή μαζί σας, ούτε ιντερνετική.

Ελα που θελουν οι γκομενες τους ομως ...

NICK TRIVE

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Μαρ 2014
Κριτικές
53
Like
9.319
Πόντοι
25.786
Αμοιβαια τα αισθηματα, κυριε!
Για την συνεργατιδα σας εξεφρασθην τα καλυτερα ως και ο κ. NICK TRIVE δυναται να σας επιβεβαιωσει!!!
Αγαπητέ φίλε Χάιμ, μίλησα για τη συναντησή σας με το νηματοθέτη. Εκφράστηκε για σας με τα καλύτερα λόγια, ως ανέμενα άλλωστε.

Ανέφερε και την υπέροχη συνεργάτιδα που σας συνόδευε, το ομολογώ.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.296
Πόντοι
8.006
είμαι πολύ ήρεμος και κάτι μπούληδες τύπου Μέντιου που είσαι και του λόγου σου, τους έχω για να μου ξύνουν τα αρχίδια.

Απλά δε σας γουστάρω σα χαρακτήρες και δεν θέλω καμιά συναναστροφή μαζί σας, ούτε ιντερνετική.
Δεν σε υποχρεωσε κανενας να με συναναστρεφεσαι.
Επειδη ομως ειδα πολυ αγχος ανευ λογου, εσπευσα να σε καθησυχασω.

Και σαν πολλη μαγκια βλεπω μαζευτηκε εδω μεσα, για χαλαρωστε λιγακι.

deuka75

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2011
Κριτικές
16
Like
123
Πόντοι
356
Χαιρετώ την αγαπητή συντροφιά. Nick σε ευχαριστώ για την πρότασή σου, την τίμησα και πέρασα πολύ καλά.

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
93
Πόντοι
866
και αλεξ επειδη με ρωτησες ξεφτιλα για εμενα ειναι
1. να εχω φιλο τον μπλιζ και να τον δινω για την πρωτη γκομενα
2. να μηντολμω να πω ναι ξερω την ροζυ και τον αλεξ και πιστευω αυτο εστω με καποιο κομψο τροπο
3.να στελνω φωτο της δηθεν ερις σε πμ και να λεω οτι ειναι δικαστης και μετα να της λεω προσεχε θα σε καταλαβουν οτι εισαι δικαστης σε πμ
4. να στελνω φωτο σε πμ σε 15 διαφορετικα μελη απο ανθρωπους που ειναι ανυποψιαστοι στο μπουρδελα και δεν φταινε σε κατι
5, να παιρνω την φωτο(βλ αγιος χαουζ ..) να μιλαω σε πμ με αλλους γιαυτην και μετα να κανω την παπια και να δινω τα ευσημα στην ροζυ και στον αλεξ
6. να ρωταω ως ροζυ σε πμ την ερι μετα απο ολα αυτα αν εγινε κατι
7. η αηδια εχει και τα ορια της και εσεις δεν εχετε κανενα .
8. εχω ενηερωσει γιαυτα τις αρχες γιατι ειστε τελιεως μαλακες και θα σκεφτω πολυ τι θα κανω μαζι σας. παπαρες και τελος απο εμενα σε ολο αυτη την αηδια.νταξ αλεξ; αι σιχτιρια λοιπον

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.296
Πόντοι
8.006
και αλεξ επειδη με ρωτησες ξεφτιλα για εμενα ειναι
1. να εχω φιλο τον μπλιζ και να τον δινω για την πρωτη γκομενα
2. να μηντολμω να πω ναι ξερω την ροζυ και τον αλεξ και πιστευω αυτο εστω με καποιο κομψο τροπο
3.να στελνω φωτο της δηθεν ερις σε πμ και να λεω οτι ειναι δικαστης και μετα να της λεω προσεχε θα σε καταλαβουν οτι εισαι δικαστης σε πμ
4. να στελνω φωτο σε πμ σε 15 διαφορετικα μελη απο ανθρωπους που ειναι ανυποψιαστοι στο μπουρδελα και δεν φταινε σε κατι
5, να παιρνω την φωτο(βλ αγιος χαουζ ..) να μιλαω σε πμ με αλλους γιαυτην και μετα να κανω την παπια και να δινω τα ευσημα στην ροζυ και στον αλεξ
6. να ρωταω ως ροζυ σε πμ την ερι μετα απο ολα αυτα αν εγινε κατι
7. η αηδια εχει και τα ορια της και εσεις δεν εχετε κανενα .
8. εχω ενηερωσει γιαυτα τις αρχες γιατι ειστε τελιεως μαλακες και θα σκεφτω πολυ τι θα κανω μαζι σας. παπαρες και τελος απο εμενα σε ολο αυτη την αηδια.νταξ αλεξ; αι σιχτιρια λοιπον
Ποια φωτο χριστιανη μου?
Εχεις ξεφυγει τελειως? Για ποια φωτο μιλας?
Δεν εχω ιδεα για ποιο πραγμα μιλας.
Εκατο πμ σου εχω στειλει για να μαθω τι ακριβως εχεις μαζι μου και τωρα αναφερεσαι σε καποια μυστηριωδη φωτογραφια?
Ποια φωτογραφια?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom