erinal
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Δεκ 2008
- Like
- 93
- Πόντοι
- 866
θα το ήξερα θα το καταλαβαινααναφορα θα σου δινα?![]()
θα το ήξερα θα το καταλαβαινααναφορα θα σου δινα?![]()
Και να βλεπει ο κοσμοs να ξερογλειφομαι???? Ω μον ντιεΕκτος αν ειναι irish cofee
Κι αν εσυ πεσειs απ τον Πυργο τον Λευκο να πεσουμε κι εμειs???
βρε λαιφ μου το κοψιμο του καφνισματος ειναι για καλο ..Κι αν εσυ πεσειs απ τον Πυργο τον Λευκο να πεσουμε κι εμειs???
τι ειναι αυτη η βλακεια ο αιρισ κοφι; αλκοολ με γκαφε;Εκτος αν ειναι irish cofee
τι ειναι αυτη η βλακεια ο αιρισ κοφι; αλκοολ με γκαφε;![]()
τραγικο μπλιζ. Αλήθεια το πινουν αυτο οι ιρλανδοι;Με whiskey.
Ουτε κι εμενα αρεσει.
τραγικο μπλιζ. Αλήθεια το πινουν αυτο οι ιρλανδοι;
Επειδη δεν επιναν καφε για να ξεμεθυσουν , το εβαλαν μεσα σ ενα αλκοολ για να τουs μπερδεψουντραγικο μπλιζ. Αλήθεια το πινουν αυτο οι ιρλανδοι;
nimesulide το γραφει στο αρθρο αλλα μαλλον ειναι το ιδιοmesulide?
καλησπέρα !
παμε.ζηταει ο νικ ενα τκ μιας συγκεκριμενης οδου και αριθμου.οσο εψαχνα για να του το πω και να κανει τη δουλεια του,ο αλεξ εψαχνε να βρει στοιχεια και να τα ποσταρει εδω.στοιχεια που μπορει να αποκαλυπτουν το πραγματικο προσωπο που υπαρχει πισω απο το νικνειμ.το βρισκω κουτοπονηρο οπως ακριβως το βρηκε και ο νικ.
κανω σολο καριερα και στ αρχιδια μου τα προσωπικα μου να βγουν εδω.
σε καποιους ομως μπορει να δημιουργησει προβληματα και μαλιστα σοβαρα
αν δε το γνωριζετε στο παρελθον εχουν γινει τετοια εδω μεσα οχι και λιγα
![]()
Καλησπερα και περαστικα!
Διαβασα τα κατορθωματα σας σε αλλο νημα.
Θελει προσοχη ομως!
Ειναι κριμα να παιζουμε με την φωτια.
Σας το λεω απο ενδιαφερον και με αγαπη και πιστευω οτι το κατανοειτε.
Τι τέρατα εχω πει ρε απιθανη, που τρεις μερες τωρα εν απουσια μου με βριζετε εσυ κι ο αλλος εν χορω?την ωρα που με υφος απολογητικο μιλησες στην ροζυ οταν εναντιωθηκε διακιολογωντας τον φιλο σου μπλιζ που καταφερθηκε εναντιον της. Τον μη εμπαθη.. φιλο που παρασυρθηκε και ειπε κατι παραπανω. λες και δεν ξερεις τον φιλο σου (γιατι εδω ετσι παρουσιαζεστε ως φιλοι σορρυ αν κανω λαθος) και δικαιολογησε γι ατον φιλο σου απεναντι στην ροζυ που δεν ξερεις;;; σε ενα αλεξ που εδω μεσα εχει πει τερατα; δεν ειδα ποτε να υπερασπιστεις εμενα πμ γιατι; η ροζυ χριζει υπερασπισης ειδικης για καποιο λογο που δεν καταλαβαινω; οποτε την γνωριζεις και νοιωθει την αναγκη να της δικαιολογηθεις η την γουσταρεις . εγω δεν βρισκω αλλο λογο μιας και δεν το κανεις αυτο συνηθως