erinal
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Δεκ 2008
- Like
- 93
- Πόντοι
- 866
εξομολογηθηκες;Τις αμαρτιες μου ενας.....πνευματικος τις ξερει.
εξομολογηθηκες;Τις αμαρτιες μου ενας.....πνευματικος τις ξερει.
Αυτα δεν λεγονται δημοσια.........Οταν φτασει η ωρα θα τα εξομολογηθουμε στον Δημιουργο![]()
Δεν ειμαι και πολυ χριστιανος,αλλα την εξομολογηση οπως εγω την γνωρισα ειναι περισσοτερο ψυχαναλυση και συζητηση μεταξυ δυο φιλων και πολυ λιγοτερο μυστηριο.Ε νια φορα τον χρονο να μην κανω μια ψυχαναλυση?Την Τεταρτη θα παω για καθαρση.εξομολογηθηκες;![]()
μαλωνα με τον αγιο γιατι ειπε οτι εσυ βρεθηκες με την ροζυ. Αληθεια βρεθηκες;Είχαμε κανα μαλλιοτράβηγμα ?? τι γράφατε τόσες σελίδες ??![]()
ευγε ρε ασκλαλακ. ειναι μεγαλη υποθεση ολο αυτο το μυστηριοΔεν ειμαι και πολυ χριστιανος,αλλα την εξομολογηση οπως εγω την γνωρισα ειναι περισσοτερο ψυχαναλυση και συζητηση μεταξυ δυο φιλων και πολυ λιγοτερο μυστηριο.Ε νια φορα τον χρονο να μην κανω μια ψυχαναλυση?Την Τεταρτη θα παω για καθαρση.
Ε καλα αμαρτερηναλ δεν σκοτωσα κιολας.Ξερεις την σταση που δινει ο πνευματικος την αφεση να υποθεσω?Για να την δεχθω ευχαριστως το λεω.νηστειαλ, εμενα μια χαρα μου φαινεσαι παντωθ αν περνουσε απο το χερι μου θα σου εδινα αφεση![]()
αααααααααααααααααααααααχαχαχαχαχαχ καθαρμαλ μην με κολαζεις και ερχεται αγιον πασχαΕ καλα αμαρτερηναλ δεν σκοτωσα κιολας.Ξερεις την σταση που δινει ο πνευματικος την αφεση να υποθεσω?Για να την δεχθω ευχαριστως το λεω.
της πουτανας γινετε που λεει και η πα-ολαΕίχαμε κανα μαλλιοτράβηγμα ?? τι γράφατε τόσες σελίδες ??![]()
Είχαμε κανα μαλλιοτράβηγμα ?? τι γράφατε τόσες σελίδες ??![]()
Του τα εχω πει ιδιαιτερωs.....Μετα ηπιαμε τα κρασια μαs και αλληλοσυχωρεθηκαμεΚαι τον Αγιο γιατι τον εχουμε εδω;
Οσο ζει δηλαδη ...
Του τα εχω πει ιδιαιτερωs.....Μετα ηπιαμε τα κρασια μαs και αλληλοσυχωρεθηκαμε
Εγω για τιs αμαρτιεs μου και κεινοs για το Βατοπεδι![]()
![]()
τι θα σας καμω ολυς με το καπνισμα ..αφου το εκοψα εγω μπορειτε και εσειςΚαλη συνεχεια κυριες και κυριοι,παω να βουτηξω σε μια κουπα καφε και να ρουφηξω 2-3 τσιγαρα.
Καλη συνεχεια κυριες και κυριοι,παω να βουτηξω σε μια κουπα καφε και να ρουφηξω 2-3 τσιγαρα.
Με το καλο........Και να θυμασαι , ο πατοs τηs γυναικαs γλυφεται , του καφε οχιΚαλη συνεχεια κυριες και κυριοι,παω να βουτηξω σε μια κουπα καφε και να ρουφηξω 2-3 τσιγαρα.
αναφορα θα σου δινα?μαλωνα με τον αγιο γιατι ειπε οτι εσυ βρεθηκες με την ροζυ. Αληθεια βρεθηκες;![]()
Με το καλο........Και να θυμασαι , ο πατοs τηs γυναικαs γλυφεται , του καφε οχι![]()
![]()
Κι αν εσυ πεσειs απ τον Πυργο τον Λευκο να πεσουμε κι εμειs???τι θα σας καμω ολυς με το καπνισμα ..αφου το εκοψα εγω μπορειτε και εσεις![]()