Νέα

Ποιός είναι ο κ. Τhe Saint;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα blizardeye
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 67K
  • Εμφανίσεις 939K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
93
Πόντοι
866
Αφήστε τις πααπαροαναλύσεις και τις διαπιστώσεις που κάνετε με το κληρονομικό(; ) που διαθέτετε(; ) και που μας παρουσιαζετε ως θέσφατο.

Παραθέσατε την ανάρτησή μου και υποδείξτε σε όλους σε ποιό σημείο αναφέρομαι (έστω και εμμέσως) στη δίδα Ροζυ. Όλα τα υπόλοιπα είναι : άλλα αντ΄άλλα τρώω πατσά με την κουτάλα.
την ωρα που με υφος απολογητικο μιλησες στην ροζυ οταν εναντιωθηκε διακιολογωντας τον φιλο σου μπλιζ που καταφερθηκε εναντιον της. Τον μη εμπαθη.. φιλο που παρασυρθηκε και ειπε κατι παραπανω. λες και δεν ξερεις τον φιλο σου (γιατι εδω ετσι παρουσιαζεστε ως φιλοι σορρυ αν κανω λαθος) και δικαιολογησε γι ατον φιλο σου απεναντι στην ροζυ που δεν ξερεις;;; σε ενα αλεξ που εδω μεσα εχει πει τερατα; δεν ειδα ποτε να υπερασπιστεις εμενα πμ γιατι; η ροζυ χριζει υπερασπισης ειδικης  για καποιο λογο που δεν καταλαβαινω; οποτε την γνωριζεις και νοιωθει την αναγκη να της δικαιολογηθεις η την γουσταρεις . εγω δεν βρισκω αλλο λογο μιας και δεν το κανεις αυτο συνηθως

tomahok

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2007
Κριτικές
1
Like
3.795
Πόντοι
606
:orchestra:

Μη μαλωνετε.Πιειτε δυο τεκιλες και 2 μπυρες και ολα τα προβληματα λυνονται καλυτερα με γκανγκμπανγς μπουκακε και νταμπλ πενετρεισονς  :rockon:
κανω ακλοχολ οφ λογω θαλασσας.να πιω ενα πρασινο τσαι? :think:

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
26.526
Πόντοι
26.316
παμε.ζηταει ο νικ ενα τκ μιας συγκεκριμενης οδου και αριθμου.οσο εψαχνα για να του το πω ε να βρει στοιχεια και να τα
κανω σολο καριερα να δημιουργησει προβληματα και μαλιστα σοβαρα
αν δε το

Οπως τα λετε, κυριε!
Αντεδρασα με τον τροπο αυτο ( και δεν ειμαι περηφανος για να ειμαι ειλικρινης ) επειδη το ζευγος αυτο κυριαρχειται απο τρομερο κομπλεξ κατωτεροτητας και επιζητουν την αναγνωριση τους μεσω διαδικτυου, χωρις να σεβονται υποληψεις και προσωπικα δεδομενα.
Εχουν και πολλα αλλα ελαττωματα.
Αυτοι οι δυο δεν ειναι αποδεκτοι αναμεσα μας.

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
92
Πόντοι
2.357
:orchestra:

Μη μαλωνετε.Πιειτε δυο τεκιλες και 2 μπυρες και ολα τα προβληματα λυνονται καλυτερα με γκανγκμπανγς μπουκακε και νταμπλ πενετρεισονς  :rockon:
Σοφεs κουβεντεs..........Την ιδια σχολη εβγαλα κι εγω  :grin: :grin:
Διαφωνω ωs προs τα ποτα....Ενα ειδοs ποτου για να μην  υποφερειs μετα

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.385
Πόντοι
25.467
την ωρα που με υφος απολογητικο μιλησες στην ροζυ οταν εναντιωθηκε διακιολογωντας τον φιλο σου μπλιζ που καταφερθηκε εναντιον της. Τον μη εμπαθη.. φιλο που παρασυρθηκε και ειπε κατι παραπανω. λες και δεν ξερεις τον φιλο σου (γιατι εδω ετσι παρουσιαζεστε ως φιλοι σορρυ αν κανω λαθος) και δικαιολογησε γι ατον φιλο σου απεναντι στην ροζυ που δεν ξερεις;;; σε ενα αλεξ που εδω μεσα εχει πει τερατα; δεν ειδα ποτε να υπερασπιστεις εμενα πμ γιατι; η ροζυ χριζει υπερασπισης ειδικης  για καποιο λογο που δεν καταλαβαινω; οποτε την γνωριζεις και νοιωθει την αναγκη να της δικαιολογηθεις η την γουσταρεις . εγω δεν βρισκω αλλο λογο μιας και δεν το κανεις αυτο συνηθως

Ούτε καν ασχολούμαι να το διαβάσω.

Αφήστε τις παπαροαναλύσεις, παραθέσατε τις αναρτήσεις, και υποδείξτε που ακριβώς υποστηρίζω την δίδα Ρόζυ.

tomahok

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2007
Κριτικές
1
Like
3.795
Πόντοι
606
Οπως τα λετε, κυριε!
Αντεδρασα με τον τροπο αυτο ( και δεν ειμαι περηφανος για να ειμαι ειλικρινης ) επειδη το ζευγος αυτο κυριαρχειται απο τρομερο κομπλεξ κατωτεροτητας και επιζητουν την αναγνωριση τους μεσω διαδικτυου, χωρις να σεβονται υποληψεις και προσωπικα δεδομενα.
Εχουν και πολλα αλλα ελαττωματα.
Αυτοι οι δυο δεν ειναι αποδεκτοι αναμεσα μας.
μπλιζαρα.εδω μεσα μπορει να ειμαστε παρατσουκλια σε ενα φορουμ αλλα βγαζουμε ολοι χαρακτηρα.
ο δικος σου συγκεκριμενα δε νομιζω οτι χωραει πολυ κουβεντα
σαφες το σοφον?

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
26.526
Πόντοι
26.316
μπλιζαρα.εδω μεσα μπορει να ειμαστε παρατσουκλια σε ενα φορουμ αλλα βγαζουμε ολοι χαρακτηρα.
ο δικος σου συγκεκριμενα δε νομιζω οτι χωραει πολυ κουβεντα
σαφες το σοφον?

Σας ευχαριστω, κυριε!

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.385
Πόντοι
25.467
σωστα με λεει σκυβαλο κτλ και ολα τα αλλα τα σεβαστηκε και εγινε τζετλεμεν. και δεν οριστηκε που τον ειπα αγαπουλι (του εχω πει και χειροτερα βεβαια αλλα γιαυτα δεν εγινε θεμα σελιδων  :grin:)

Έγινε.

Και είχε ως κατάληξη την κάτωθι κατάθεση ψυχής σας :

Αυτο που με στεναχωρεί μάγκα, γιατι υπάρχει, ειναι αλλο και ιδιαιτέρως σοβαρο και σίγουρα δεν βρισκεται εδω. Οποτε συνεχισε δεν τιθεται θέμα, με διασκεδαζεις με την αυταρεσκεια του να πιστευεις οτι με ζοριζεις κιολας.τελικα ο ανθρωπος οταν ειναι υπερφίαλος χανει και το μυαλο  που υποτιθεται οτι εχει :coffee:

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
93
Πόντοι
866
Ούτε καν ασχολούμαι να το διαβάσω.

Αφήστε τις παπαροαναλύσεις, παραθέσατε τις αναρτήσεις, και υποδείξτε που ακριβώς υποστηρίζω την δίδα Ρόζυ.
σου ειπα αν δεν σου αρεσει προβλημα δικο σου . ετσι εκρινα ετσι ειπα και επιασα μεγαλο ψαρι τελικα ;)

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
93
Πόντοι
866
Έγινε.

Και είχε ως κατάληξη την κάτωθι κατάθεση ψυχής σας :
εχω πει πολλακις οτι ειμαι ευαισθητη και αφου ενδιαφερεσαι να μαθεις τι με απασχολει με συγκινεις ιδιαιτερα αλλα αυτο δεν σου δινει αλλοθι .

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
26.526
Πόντοι
26.316
Υπαρχει λυση να συνδιασεις και το αλκοχολ και τη θαλασσα.Κανε ενα μπιτς παρτυ  ;)

Καλα κανει.
Αλκοολ και κολυμπι δεν πανε μαζι.
Και εγω που κολυμπω πινω σπανια και λιγο ...
Εκτος απο ενα Σαββατοβραδο τις προαλλες... αλλα αυτο σας το διηγηθηκα ...

tomahok

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2007
Κριτικές
1
Like
3.795
Πόντοι
606
Καλα κανει.
αν το βραδυ πινω ενα καφασι μπυρες θα βουταω με τη πουτσα για αναπνευστηρα

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
92
Πόντοι
2.357
Καλα κανει.
Ειστε προσεκτικοs κυριε  ;)

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
93
Πόντοι
866
υπάρχει πουτσα αναπνευστηρας; :grin:

Stories

Νέο!