Νέα

Ποιός είναι ο κ. Τhe Saint;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα blizardeye
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 67K
  • Εμφανίσεις 939K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
93
Πόντοι
866
Σας έχω προκαλέσει να αποδείξετε με ποιόν τρόπο πήρα το μέρος της δίδος Ρόζυ.

Εσείς αντ΄αυτού συνεχίζετε να γράφετε ασυναρτησίες και να συκοφαντείτε, σκύβαλο.
 δηλαδη χθες ειχες παρει το μερος του μπλιζ; σορρυ φιλε παρανόησα :jerking:

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.385
Πόντοι
25.467
 δηλαδη χθες ειχες παρει το μερος του μπλιζ; σορρυ φιλε παρανόησα :jerking:

Είδατε!!!  :)

Δεν μπορείτε να στοιχειοθετήσετε τις μαλακίες που γράφετε από κακεντρέχεια,  πιάνεστε από μόνη σας στην φάκα, και συνεχίζετε από το μενος σας να συκοφαντείτε.  :grin:

Σας προκαλώ για ακόμα μια φορά.  :)

Παραθέσατε την ανάρτησή μου με την οποία υποστηρίζω την δίδα Ροζύ.  :)

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
93
Πόντοι
866
Δηλαδη   οποιοs παιρνει το μεροs του αλλουνου σημαινει οτι πηδιοσαντε κιολαs????
 οχι ρε μαγκα τον πειραζω και κολλαει αλομα πιο πολυ εκει ο αγιος γιαυτο καταλαβα οτι την ξερει την ροζυ και ζοριστηκε, αν δεν την ηξερε και δεν ηταν και συντηρητικος θα με εγραφε στα αρχιδια του  :2funny:

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
93
Πόντοι
866
Είδατε!!!  :)

Δεν μπορείτε να στοιχειοθετήσετε τις μαλακίες που γράφετε από κακεντρέχεια,  πιάνεστε από μόνη σας στην φάκα, και συνεχίζετε από το μενος σας να συκοφαντείτε.  :grin:

Σας προκαλώ για ακόμα μια φορά.  :)

Παραθέσατε την ανάρτησή μου με την οποία υποστηρίζω την δίδα Ροζύ.  :)
ειπες χθες η δεν ειπες οτι δεν τα βλεπεις ρηχα τα πραγματα και επιφανειακα; επομενως μιλας και λες οτι ο μπλιζ ειναι λαθος στην αντιδραση του και εσυ που δεν εισαι ρηχος οποτε ξερεις  καλα την ροζυ και εκ βαθους και τον αλεξ επίσης και θεωρεις οτι ειναι εμπαθη τα λογια του μπλιζ;  Αφου λοιπον ενω τους γνωριζεις λες τον αλεξ μπουλη και μου την πεφτεις ασχημα μολις σε λεω αγαπουλη τι αλλο να υποθεσω; οτι χτυπησα χορδη.. :grin:

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
92
Πόντοι
2.357
  οχι ρε μαγκα τον πειραζω και κολλαει αλομα πιο πολυ εκει ο αγιος γιαυτο καταλαβα οτι την ξερει την ροζυ και ζοριστηκε, αν δεν την ηξερε και δεν ηταν και συντηρητικος θα με εγραφε στα αρχιδια του  :2funny:
Δεν βλεπω κανεναν να ζοριζεται............Για το δευτερο που γραφειs μπορει να ειναι τζεντλεμαν και μην λεει οτι σε γραφει στη συγκεκριμενη περιοχη  :grin: :grin:

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
93
Πόντοι
866
Δεν βλεπω κανεναν να ζοριζεται............Για το δευτερο που γραφειs μπορει να ειναι τζεντλεμαν και μην λεει οτι σε γραφει στη συγκεκριμενη περιοχη  :grin: :grin:
σωστα με λεει σκυβαλο κτλ και ολα τα αλλα τα σεβαστηκε και εγινε τζετλεμεν. και δεν οριστηκε που τον ειπα αγαπουλι (του εχω πει και χειροτερα βεβαια αλλα γιαυτα δεν εγινε θεμα σελιδων  :grin:)

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
200
Πόντοι
166
Φετα τουμπανο...  :cum:

Συνημμένα

• Abs_Women.jpg
    Abs_Women.jpg
    18,9 KB · Εμφανίσεις: 15

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.385
Πόντοι
25.467
ειπες χθες η δεν ειπες οτι δεν τα βλεπεις ρηχα τα πραγματα και επιφανειακα; επομενως μιλας και λες οτι ο μπλιζ ειναι λαθος στην αντιδραση του και εσυ που δεν εισαι ρηχος οποτε ξερεις  καλα την ροζυ και εκ βαθους και τον αλεξ επίσης και θεωρεις οτι ειναι εμπαθη τα λογια του;  Αφου λοιπον ενω τους γνωριζεις λες τον αλεξ μπουλη και μου την πεφτεις ασχημα μολις σε λεω αγαπουλη τι αλλο να υποθεσω; οτι χτυπησα χορδη.. :grin:

Αφήστε τις πααπαροαναλύσεις και τις διαπιστώσεις που κάνετε με το κληρονομικό(; ) που διαθέτετε(; ) και που μας παρουσιαζετε ως θέσφατο.

Παραθέσατε την ανάρτησή μου και υποδείξτε σε όλους σε ποιό σημείο αναφέρομαι (έστω και εμμέσως) στη δίδα Ροζυ. Όλα τα υπόλοιπα είναι : άλλα αντ΄άλλα τρώω πατσά με την κουτάλα.

tomahok

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2007
Κριτικές
1
Like
3.795
Πόντοι
606
παμε.ζηταει ο νικ ενα τκ μιας συγκεκριμενης οδου και αριθμου.οσο εψαχνα για να του το πω και να κανει τη δουλεια του,ο αλεξ εψαχνε να βρει στοιχεια και να τα ποσταρει εδω.στοιχεια που μπορει να αποκαλυπτουν το πραγματικο προσωπο που υπαρχει πισω απο το νικνειμ.το βρισκω κουτοπονηρο οπως ακριβως το βρηκε και ο νικ.

κανω σολο καριερα και στ αρχιδια μου τα προσωπικα μου να βγουν εδω.
σε καποιους ομως μπορει να δημιουργησει προβληματα και μαλιστα σοβαρα
αν δε το γνωριζετε στο παρελθον εχουν γινει τετοια εδω μεσα οχι και λιγα

:orchestra:

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
92
Πόντοι
2.357
παμε.ζηταει ο νικ ενα τκ μιας συγκεκριμενης οδου και αριθμου.οσο εψαχνα για να του το πω και να κανει τη δουλεια του,ο αλεξ εψαχνε να βρει στοιχεια και να τα ποσταρει εδω.στοιχεια που μπορει να αποκαλυπτουν το πραγματικο προσωπο που υπαρχει πισω απο το νικνειμ.το βρισκω κουτοπονηρο οπως ακριβως το βρηκε και ο νικ.

κανω σολο καριερα και στ αρχιδια μου τα προσωπικα μου να βγουν εδω.
σε καποιους ομως μπορει να δημιουργησει προβληματα και μαλιστα σοβαρα
αν δε το γνωριζετε στο παρελθον εχουν γινει τετοια εδω μεσα οχι και λιγα

Πολυ ασχημο αυτο  :huh:

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
200
Πόντοι
166

Μη μαλωνετε.Πιειτε δυο τεκιλες και 2 μπυρες και ολα τα προβληματα λυνονται καλυτερα με γκανγκμπανγς μπουκακε και νταμπλ πενετρεισονς  :rockon:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom