tomahok
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 3.795
- Πόντοι
- 606
τρωω μπιφτεκια μανας και φετα τουμπανοκαι είμαι και νηστικός, οι άλλοι πρέπει να έχουν φάει, άντε τσιάο λοιπόν
με κραζεις?με θαυμαζεις
τρωω μπιφτεκια μανας και φετα τουμπανοκαι είμαι και νηστικός, οι άλλοι πρέπει να έχουν φάει, άντε τσιάο λοιπόν
δηλαδη χθες ειχες παρει το μερος του μπλιζ; σορρυ φιλε παρανόησαΣας έχω προκαλέσει να αποδείξετε με ποιόν τρόπο πήρα το μέρος της δίδος Ρόζυ.
Εσείς αντ΄αυτού συνεχίζετε να γράφετε ασυναρτησίες και να συκοφαντείτε, σκύβαλο.
Στο περιπου...τρωω μπιφτεκια μανας και φετα τουμπανο
με κραζεις?με θαυμαζεις![]()
τρωω μπιφτεκια μανας και φετα τουμπανο
με κραζεις?με θαυμαζεις![]()
Δηλαδη οποιοs παιρνει το μεροs του αλλουνου σημαινει οτι πηδιοσαντε κιολαs????δηλαδη χθες ειχες παρει το μερος του μπλιζ; σορρυ φιλε παρανόησα![]()
τιποτα μπλιζ.ας πουμε καλαβρυτωνΤι εστι φετα τουμπανο;
δηλαδη χθες ειχες παρει το μερος του μπλιζ; σορρυ φιλε παρανόησα![]()
οχι ρε μαγκα τον πειραζω και κολλαει αλομα πιο πολυ εκει ο αγιος γιαυτο καταλαβα οτι την ξερει την ροζυ και ζοριστηκε, αν δεν την ηξερε και δεν ηταν και συντηρητικος θα με εγραφε στα αρχιδια τουΔηλαδη οποιοs παιρνει το μεροs του αλλουνου σημαινει οτι πηδιοσαντε κιολαs????
Φετα σκληρη βαρελισιαΤι εστι φετα τουμπανο;
ειπες χθες η δεν ειπες οτι δεν τα βλεπεις ρηχα τα πραγματα και επιφανειακα; επομενως μιλας και λες οτι ο μπλιζ ειναι λαθος στην αντιδραση του και εσυ που δεν εισαι ρηχος οποτε ξερεις καλα την ροζυ και εκ βαθους και τον αλεξ επίσης και θεωρεις οτι ειναι εμπαθη τα λογια του μπλιζ; Αφου λοιπον ενω τους γνωριζεις λες τον αλεξ μπουλη και μου την πεφτεις ασχημα μολις σε λεω αγαπουλη τι αλλο να υποθεσω; οτι χτυπησα χορδη..Είδατε!!!
Δεν μπορείτε να στοιχειοθετήσετε τις μαλακίες που γράφετε από κακεντρέχεια, πιάνεστε από μόνη σας στην φάκα, και συνεχίζετε από το μενος σας να συκοφαντείτε.
Σας προκαλώ για ακόμα μια φορά.
Παραθέσατε την ανάρτησή μου με την οποία υποστηρίζω την δίδα Ροζύ.![]()
Δεν βλεπω κανεναν να ζοριζεται............Για το δευτερο που γραφειs μπορει να ειναι τζεντλεμαν και μην λεει οτι σε γραφει στη συγκεκριμενη περιοχηοχι ρε μαγκα τον πειραζω και κολλαει αλομα πιο πολυ εκει ο αγιος γιαυτο καταλαβα οτι την ξερει την ροζυ και ζοριστηκε, αν δεν την ηξερε και δεν ηταν και συντηρητικος θα με εγραφε στα αρχιδια του![]()
σωστα με λεει σκυβαλο κτλ και ολα τα αλλα τα σεβαστηκε και εγινε τζετλεμεν. και δεν οριστηκε που τον ειπα αγαπουλι (του εχω πει και χειροτερα βεβαια αλλα γιαυτα δεν εγινε θεμα σελιδωνΔεν βλεπω κανεναν να ζοριζεται............Για το δευτερο που γραφειs μπορει να ειναι τζεντλεμαν και μην λεει οτι σε γραφει στη συγκεκριμενη περιοχη![]()
![]()
ειπες χθες η δεν ειπες οτι δεν τα βλεπεις ρηχα τα πραγματα και επιφανειακα; επομενως μιλας και λες οτι ο μπλιζ ειναι λαθος στην αντιδραση του και εσυ που δεν εισαι ρηχος οποτε ξερεις καλα την ροζυ και εκ βαθους και τον αλεξ επίσης και θεωρεις οτι ειναι εμπαθη τα λογια του; Αφου λοιπον ενω τους γνωριζεις λες τον αλεξ μπουλη και μου την πεφτεις ασχημα μολις σε λεω αγαπουλη τι αλλο να υποθεσω; οτι χτυπησα χορδη..![]()
Αυτη τρωγεται χωριs κιοφτεδεsΦετα τουμπανο...![]()
IndeedΑυτη τρωγεται χωριs κιοφτεδεs![]()
Πολυ ασχημο αυτοπαμε.ζηταει ο νικ ενα τκ μιας συγκεκριμενης οδου και αριθμου.οσο εψαχνα για να του το πω και να κανει τη δουλεια του,ο αλεξ εψαχνε να βρει στοιχεια και να τα ποσταρει εδω.στοιχεια που μπορει να αποκαλυπτουν το πραγματικο προσωπο που υπαρχει πισω απο το νικνειμ.το βρισκω κουτοπονηρο οπως ακριβως το βρηκε και ο νικ.
κανω σολο καριερα και στ αρχιδια μου τα προσωπικα μου να βγουν εδω.
σε καποιους ομως μπορει να δημιουργησει προβληματα και μαλιστα σοβαρα
αν δε το γνωριζετε στο παρελθον εχουν γινει τετοια εδω μεσα οχι και λιγα
![]()