House of Fun
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2009
- Κριτικές
- 5
- Like
- 46
- Πόντοι
- 366
Δεν υπάρχει ερωτικό ενδιαφέρον από κάποια πλευρά για να είναι χυλόπιτα.Κι αλλη χυλοπιτα για την κα. Ροζυ ....
χαχαχαχαχαχαχαχαχα...
Δεν υπάρχει ερωτικό ενδιαφέρον από κάποια πλευρά για να είναι χυλόπιτα.Κι αλλη χυλοπιτα για την κα. Ροζυ ....
χαχαχαχαχαχαχαχαχα...
λογικο και αυτοΟ έρωτας δεν έχει λογική.
Δεν υπάρχει ερωτικό ενδιαφέρον από κάποια πλευρά για να είναι χυλόπιτα.
θα την πεσω στον χαουζ που ειναι ακίνδυνος. ειναι ερωτευμενος και θα ησυχασω απο σας και θα βρει μπελα εκεινοςδιάλεξε και εσύ έναν να την πέσεις μωρή και όλο το νήμα θα καταβάλει προσπάθειες να τον πείσει![]()
Μην του το χαλας, αστον να ξεκατινιαστει ελευθερα!!!Δεν υπάρχει ερωτικό ενδιαφέρον από κάποια πλευρά για να είναι χυλόπιτα.
Δεν είμαι συναισθηματικά διαθέσιμος απλά.Για εσας ειμαι βεβαιος.
Εχετε καλο γουστο!
αλλιως την γαμουσες;παλι λαβρακι θα βγαλωΔεν είμαι συναισθηματικά διαθέσιμος απλά.
Δεν είμαι συναισθηματικά διαθέσιμος απλά.
ειπαμε ο χοφ ειναι θειος!!!αλλιως την γαμουσες;παλι λαβρακι θα βγαλω![]()
![]()
Αυτό κατάλαβες? Δεν γαμάω σόγια, η Ρόζυ είναι ανηψιά μου.αλλιως την γαμουσες;παλι λαβρακι θα βγαλω![]()
![]()
εσείς ναι κάτι σαν τα περσινά ένα πράγμα, εμείς όχινικ πες τι σας ειπανε εκει θα ζησουμε μετα τον φορο εισοδηματος;![]()
Αυτό κατάλαβες? Δεν γαμάω σόγια, η Ρόζυ είναι ανηψιά μου.
δεν γαμαει και χοντρες επισηςειπαμε ο χοφ ειναι θειος!!!
του μπραμπ του καθομουνα τωρα που το λεςεσείς ναι κάτι σαν τα περσινά ένα πράγμα, εμείς όχιέχουν αλλάξει όλα τα έντυπα
δηλαδή τώρα πρέπει να ξεκινήσω προπαγάνδα στο φίλο μου το Χάουζ για σένα? Μωρη αυτός είναι ερωτευμένος δε διάλεγες κανέναν άλλον.
Να προτείνω Μπραμπ?![]()
Εκεινον τον ρωτησαμε???του μπραμπ του καθομουνα τωρα που το λες(ωραια εκδικηση σκεφτηκες)
![]()
Αυτο κανονιζεταιΞεμεθυστοs δεν γαμαει και χοντρες επισης