Νέα

Ποιός είναι ο κ. Τhe Saint;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα blizardeye
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 67K
  • Εμφανίσεις 938K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
15.057
Πόντοι
2.606
Του δινει λιγο περισσοτερο χρονο.. αλλα στο τελος ολοι "φαινονται' ;)
πες τι θες να πεις ανοιχτά κι άσε του γρίφους , όσο για την προηγούμενη σου παράθεση σε μένα θα την αφήσω σκοπίμως αναπάντητη ;)

st@rdust

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2006
Like
1.479
Πόντοι
366
μιλάω μόνο μια γλώσσα της δικής μου αλήθειας.  Νομίζω ότι η αλήθεια είναι η πιο παρεξηγημένη και πιο σχετική έννοια. Η παρατήρηση είναι γενική δεν αφορά ειδικά εσάς φυσικά.
φιλοσοφικο το ζήτημα που θίγεις!!!

στη περιπτωση του μπραμπ νομιζω οτι η εννοια της "αληθειας" προσεγγιζεται σε σχεση με το αντιθετο το της, το ψεμα....δηλαδη ξερει οτι ο ιδιος δεν λεει ψεματα, και αρα με βαση αυτο το θεωρει αληθεια...

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
93
Πόντοι
866
:erection:
Ειλικρινά το πιστεύεις ότι μπορείς να καταλάβεις, και όχι μόνο εσύ βέβαια, για οποιονδήποτε το οτιδήποτε εδώ μέσα, έστω και μετά από 20.000 μηνύματα;  Τι πραγματικά κουβαλάει, τι πραγματικά είναι;
δεν ειμαι απολυτη υπερφυαλλη και χαζη ωστε να πω ναι. Αλλα καταλαβαινεις πολλα. Πιθανον παρα πολλα. και παντα με τους ανθρωπους ρισκαρεις. Γιατι ορισμενοι δεν ξερουν οι ιδιοι τον εαυτο τους.

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
93
Πόντοι
866
πες τι θες να πεις ανοιχτά κι άσε του γρίφους , όσο για την προηγούμενη σου παράθεση σε μένα θα την αφήσω σκοπίμως αναπάντητη ;)
το ποστ αυτο που παρεθεσες δεν αφορα εσενα. Για εσενα εχω πει σαφως οτι η διαισθηση μου μου λεει οτι αν και εισαι αδικος και περιεργος απεναντι μου λογω της αντρικης σου φυσης προφανως, εισαι αξιολογος.  Σε συμπαθω ιδιαιτερως. Αν δεν σε συμπαθουσα ιδιαιτερως (απο διαισθηση )με την συμπεριφορα σου θα σου ειχα ριξει ακυρο. Πιστευω οτι εισαι στην ουσια σου καλος αν και καχυποπτος.

deuka75

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2011
Κριτικές
16
Like
123
Πόντοι
356
δεν ειμαι απολυτη υπερφυαλλη και χαζη ωστε να πω ναι. Αλλα καταλαβαινεις πολλα. Πιθανον παρα πολλα. και παντα με τους ανθρωπους ρισκαρεις. Γιατι ορισμενοι δεν ξερουν οι ιδιοι τον εαυτο τους.

Θα συμφωνήσω, από τα λίγα πράγματα που ξέρω με βεβαιότητα για μένα τουλάχιστον.

tomahok

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2007
Κριτικές
1
Like
3.777
Πόντοι
606
δεν ξερω για φωτογραφιες και ανταλλαζω ελαχιστα πμ.μηνυματα μονο με γκομενες στο ριαλλαιφ.
τωρα οσο αφορα τον αλεξ ειμαι της αποψης οτι ειναι σαχλαμαρας ανακατωστρας. :hi:

tomahok

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2007
Κριτικές
1
Like
3.777
Πόντοι
606
εγραψα το 4000 :bounce:

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
15.057
Πόντοι
2.606
το ποστ αυτο που παρεθεσες δεν αφορα εσενα. Για εσενα εχω πει σαφως οτι η διαισθηση μου μου λεει οτι αν και εισαι αδικος και περιεργος απεναντι μου λογω της αντρικης σου φυσης προφανως, εισαι αξιολογος.  Σε συμπαθω ιδιαιτερως. Αν δεν σε συμπαθουσα ιδιαιτερως (απο διαισθηση )με την συμπεριφορα σου θα σου ειχα ριξει ακυρο. Πιστευω οτι εισαι στην ουσια σου καλος αν και καχυποπτος.
κανεις παράθεση σε σχολιασμό που αφορά εμένα και μονο ξεκινάς λέγοντας του δίνει αλλά δεν αναφέρεσαι σε μένα οκ αλλά λόγια να αγαπιόμαστε

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
93
Πόντοι
866
δεν ξερω για φωτογραφιες και ανταλλαζω ελαχιστα πμ.μηνυματα μονο με γκομενες στο ριαλλαιφ.
τωρα οσο αφορα τον αλεξ ειμαι της αποψης οτι ειναι σαχλαμαρας ανακατωστρας. :hi:
:)

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
15.057
Πόντοι
2.606
και άτυχος φιναλίστ του τελικού θεσμός στο μπου να τα λέμε αυτα  :2funny:

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
93
Πόντοι
866
κανεις παράθεση σε σχολιασμό που αφορά εμένα και μονο ξεκινάς λέγοντας του δίνει αλλά δεν αναφέρεσαι σε μένα οκ αλλά λόγια να αγαπιόμαστε
 εχεις δικιο . στο σημειο που αφορουσε το χρονο ολοα φαινονται δεν ηταν για εσενα μονο. ολοι φαινονται ακομα και εγω με τον χρονο. ψειρας εισαι..  :)

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
93
Πόντοι
866
και το χειροτερο το πρωι θα μπει ο μπλιζ και θα βαζει 4000 και γιεα και γουαου.. και μεις γαμηθηκαμε καταλαβες; :2funny:

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
15.057
Πόντοι
2.606
Κάτι τέτοιες ώρες ειναι που χρειάζεται ενα καλό κρασί απ τα λιντλ να συντροφευσει υψηλού επιπέδου συζητήσεις  :2funny:

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
93
Πόντοι
866
η υποθεση συζητείται και τριήμερο για προτασεις  :tooth: :cool2:

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
46
Πόντοι
366
Κάτι τέτοιες ώρες ειναι που χρειάζεται ενα καλό κρασί απ τα λιντλ να συντροφευσει υψηλού επιπέδου συζητήσεις  :2funny:
Ο Μπίλυς είναι ειδικός στα ντέλι του Λιντλ αλλά τον τραμπουκίζει ο τσοπάνης.

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
15.057
Πόντοι
2.606
Μη διαγραφεί μόνο όπως απείλησε και χάσει τον τίτλο. >:(
εχει ηθική υποχρέωση ο Αντισθένης έναντι στην κοινότητα του μπου απο την στιγμή της ενδεχόμενης αποχώρησης του τιμής ενεκεν  ο θεσμός της μαλακιας να φέρει το όνομα του και πάνω στο βαρύτιμο τροπαιο που αποδίδεται στον εκάστοτε τροπαιούχο  εφεξής να ειναι βαθιά σκαλισμένο σε περίοπτη θέση το νικ αλεξ 71 του παντοτινου μαλακα της καρδιάς μας :jerking:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom