Νέα

Ποιός είναι ο κ. Τhe Saint;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα blizardeye
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 67K
  • Εμφανίσεις 938K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
15.057
Πόντοι
2.606
δεν εχω σκοπο να αντιπαρατεθω μαζι σου ξερεις οτι σε συμπαθω πολυ. και το εκμεταλλευσαι στο εχω πει και στο παρελθον. Αλλα εδω εχουμε να κανουμε με συμπεριφορες που ειναι αθλιες γενικως και νομιζω αυτο το κατανοεις. δεν ειναι σημαντικο αν ηταν η δικη μου η φωτο ειναι η ψευτια η δυσωδια και το κανω οτι δεν ξερω που με σιχαινει. ειμαι σπαθι σε ολους εδω μεσα ακομα κι αν βριζομαστε. Επιτελους δειξτε αν ειστε αντρες η οχι
εσυ ειδικά λόγω επαγγελματικής ενασχόλησης θα έπρεπε να ξέρεις οτι δεν υποστηρίζει κάποιος και δεν επικαλείται πράγματα που δεν μπορεί να αποδείξει ισχυρίζεσαι κάτι και το ισχυρίζεσαι στον αέρα για λόγους που δεν με ενδιαφέρουν απλά τους παρατηρώ και μου προξενεί εντύπωση γιατι αν δεχθώ οτι λες αλήθεια δεν βγαίνει κανένας απο τους φερόμενους παραλήπτες να πει το δέχθηκα εγω αυτο το πιέμ αλλά επειδή δεν είχα κάποιο λόγο να το κρατήσω το έσβησα, έστω αυτο ρε παιδί μου . Κι όσο για το αν σε συμπαθώ ναι σε συμπαθώ και σου συμπεριφέρομαι όπως στους φίλους μου σου λέω την γνώμη μου κατάμουτρα έστω κι αν δεν σου αρέσει

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
93
Πόντοι
866
Στο νο 5 ? Με περίμενα πιο ψηλά στη λίστα. Κρίμα. :'(
για εσενα δεν εχω αποφασισει ακομα τι ρολο βαρας. εχω ακομα μια αμφιβολια  και δεν σε βαζω στο ιδιο καλαθι με τον αγιο

deuka75

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2011
Κριτικές
16
Like
123
Πόντοι
356
για εσενα δεν εχω αποφασισει ακομα τι ρολο βαρας. εχω ακομα μια αμφιβολια  και δεν σε βαζω στο ιδιο καλαθι με τον αγιο

Είχες θέμα με τον Άγιο; Συγνώμη που παρεμβάλλομαι αλλά έχω κανά δίμηνο να παρακολουθήσω το site, προσπαθώ να παρακολουθήσω τη λογική στις τελευταίες σελίδες αλλά έχω ψιλοχαθεί.

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
93
Πόντοι
866
εσυ ειδικά λόγω επαγγελματικής ενασχόλησης θα έπρεπε να ξέρεις οτι δεν υποστηρίζει κάποιος και δεν επικαλείται πράγματα που δεν μπορεί να αποδείξει ισχυρίζεσαι κάτι και το ισχυρίζεσαι στον αέρα για λόγους που δεν με ενδιαφέρουν απλά τους παρατηρώ και μου προξενεί εντύπωση γιατι αν δεχθώ οτι λες αλήθεια δεν βγαίνει κανένας απο τους φερόμενους παραλήπτες να πει το δέχθηκα εγω αυτο το πιέμ αλλά επειδή δεν είχα κάποιο λόγο να το κρατήσω το έσβησα, έστω αυτο ρε παιδί μου . Κι όσο για το αν σε συμπαθώ ναι σε συμπαθώ και σου συμπεριφέρομαι όπως στους φίλους μου σου λέω την γνώμη μου κατάμουτρα έστω κι αν δεν σου αρέσει
το δεχομαι. Αλλα να ξερεις οτι εδω μεσα ειναι νετ και ολοι κανουν με ολους τους φιλους η κρατουν ισσοροπιες η  δεν θελουν να εμπλακουν με τον κατιμα απο αξιοπρεπεια. Το οτι εχω εγω πιο πολλα "αρχιδια" δεν ειναι συνηθες. και βγαινω μπροστα γιατι δεν φοβηθηκα ποτε στην ζωη μου γιατι ετσι ειναι το σκαρι μου η φτιαξη μου

st@rdust

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2006
Like
1.479
Πόντοι
366
ναι βέβαια πολυ λογικό μου ακούγεται αυτο που ρωτάς προτιμώ να υπερασπίζομαι ενα νικ που ουτε που το χω δει ποτέ και ειναι άντρας απ το να υποστηρίξω μια γυναίκα που ενδεχομένως να υπήρχε και μια περίπτωση στο δικό μου μυαλό τουλαχιστον να της ρίξω κι έναν πουτσο  :jerking:
τοποθετηση που δεν περιμενα, και το λεω αυτο χωρις να θελω να υποστηριξω τον εναν ή την αλλη αφου δεν γνωριζω πως εχουν τα πραγματα, αλλα η ομολογουμένως εξύπνη και πιθανον ειλικρινης απαντηση σου δεν αφηνει να εννοηθει αν μετραει για σενα ποιος εχει δικιο ή αδικο, ή τουλαχιστον δείχνει πως προέχουν αλλα για σενα...

δηλαδη, αν καταλαβα καλα, απ τη στιγμη που δεν ξερεις αν εχει δικιο ο αλεξ, πας μονο και μονο μαζι του για να μην αφησεις υποννοεις "πιρφορισμου" (να το πω στην αργκο μας) με την ερι, εφοσον την υποστηριζεις??? το πιασα σωστα ή ειμαι εντος εκτος κι επι τα...

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
93
Πόντοι
866
Είχες θέμα με τον Άγιο; Συγνώμη που παρεμβάλλομαι αλλά έχω κανά δίμηνο να παρακολουθήσω το site, προσπαθώ να παρακολουθήσω τη λογική στις τελευταίες σελίδες αλλά έχω ψιλοχαθεί.
δεν μου αρεσει η σταση του κανενα αλλο θεμα. Απο τον τροπο που φερεται χωρις να ξερω τον ανθρωπο και μπορει να κανω και λαθος. για τον αλεξ και την ροζυ ομως δεν κανω λαθος εχουν ξεπερασει τα ορια κατα πολυ..

tomahok

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2007
Κριτικές
1
Like
3.777
Πόντοι
606
Ειστε πολυ χαζοι ρε γαμωτο.
Επειδη εκανα πλακα βρισκοντας μια σχολη οδηγων που βρισκεται στη διευθυνση που εγραψε ο Νικ, όπου υποτιθεται οτι βρισκεται πελατης του, σκεφθηκατε οτι αναζητω τα αληθινα στοιχεια του...ιδίου?
Ρε πατε καλα?
Τι πινετε?
τσου ρε μπουρδα που θα μας πεις και χαζους..

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
15.057
Πόντοι
2.606
τοποθετηση που δεν περιμενα, και το λεω αυτο χωρις να θελω να υποστηριξω τον εναν ή την αλλη αφου δεν γνωριζω πως εχουν τα πραγματα, αλλα η ομολογουμένως εξύπνη και πιθανον ειλικρινης απαντηση σου δεν αφηνει να εννοηθει αν μετραει για σενα ποιος εχει δικιο ή αδικο ή τουλαχιστον δείχνει πως προέχουν αλλα για σενα...

δηλαδη, αν καταλαβα καλα, απ τη στιγμη που δεν ξερεις αν εχει δικιο ο αλεξ, πας μονο και μονο μαζι του για να μην αφησεις υποννοεις "πιρφορισμου" (να το πω στην αργκο μας) με την ερι, εφοσον την υποστηριζεις???
μιλαω μονο μια γλώσσα της αλήθειας και οποίος θέλει να συνδιαλέγεται μαζί μου απο συμπάθεια η οτι άλλο θα πρεπει να την υποστεί το ίδιο απαιτώ κι απο αυτόν να πράξει απέναντι μου σε ανάλογη περίπτωση

st@rdust

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2006
Like
1.479
Πόντοι
366
μιλαω μονο μια γλώσσα της αλήθειας και οποίος θέλει να συνδιαλέγεται μαζί μου απο συμπάθεια η οτι άλλο θα πρεπει να την υποστεί το ίδιο απαιτώ κι απο αυτόν να πράξει απέναντι μου σε ανάλογη περίπτωση
αυτο ειναι κανονας και για μενα τυπε...
αλλα, χωρις να θελω να σε φερω σε δυσκλη θεση, και παλι δεν αντιλαμβανομαι σχετικα μ αυτο που εθεσα παραπανω, εκτος αν εμμεσως μ αυτο που εγραψες υποννοεις οτι η ερι λεει μουφες...αν καταλαβα σωστα

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
46
Πόντοι
366
Δεν ξέρω τι κάνεις ένα έχω να σου πω, κράτα μικρό καλάθι και καμιά πισινή για τα "γεγονότα" που ανέφερες.Τα πμ μου είναι ανοιχτά και το τηλέφωνό μου προσβάσιμο σε πολλούς.Και σε σένα αν θες. Όπως και τα πραγματικά μου στοιχεία.Be my guest.

deuka75

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2011
Κριτικές
16
Like
123
Πόντοι
356

μιλάω μόνο μια γλώσσα της δικής μου αλήθειας.  Νομίζω ότι η αλήθεια είναι η πιο παρεξηγημένη και πιο σχετική έννοια. Η παρατήρηση είναι γενική δεν αφορά ειδικά εσάς φυσικά.

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
15.057
Πόντοι
2.606
αυτο ειναι κανονας και για μενα τυπε...
αλλα, χωρις να θελω να σε φερω σε δυσκλη θεση, και παλι δεν αντιλαμβανομαι σχετικα μ αυτο που εθεσα παραπανω, εκτος αν εμμεσως μ αυτο που εγραψες υποννοεις οτι η ερι λεει μουφες...αν καταλαβα σωστα
το τι λέει η Έρη ειναι σε θέση να το ξέρει η ίδια εγω απο την μεριά μου οταν διαβάζω κάτι εχω την δυνατότητα να το επεξεργαστώ πριν το ενστερνιστώ ως πραγματικό  :hi:

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
93
Πόντοι
866
Δεν ξέρω τι κάνεις ένα έχω να σου πω, κράτα μικρό καλάθι και καμιά πισινή για τα "γεγονότα" που ανέφερες.Τα πμ μου είναι ανοιχτά και το τηλέφωνό μου προσβάσιμο σε πολλούς.Και σε σένα αν θες. Όπως και τα πραγματικά μου στοιχεία.Be my guest.
δεν κραταω καμμια πισινη. εχω πληρη εικονα πλεον. ευχαριστω ομως. Την εμπιστοσυνη την κερδιζεις.

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
93
Πόντοι
866
ειδικα μαζι μου εισαι αδικος πολλες φορες. μαλλον γιατι θες να με πηδηξεις. Δεν με χαλαει με τιμα οπως και οποιος εκφραζει ωραια αποψη αλλα δεν μου σηκωνει καμμια μυτη ολο αυτο γιατι δεν με ξερεις. Οποτε καταλαβαινεις ποσο αστειο ειναι στο κεφαλι μου. εγω παντως θα σε υποστηριζα ακομα κι αν διαφωνουσα. Γιατι ξερω την ουσια η οπως λεει και ενας φιλος εχω διαισθηση.

st@rdust

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2006
Like
1.479
Πόντοι
366
το τι λέει η Έρη ειναι σε θέση να το ξέρει η ίδια εγω απο την μεριά μου οταν διαβάζω κάτι εχω την δυνατότητα να το επεξεργαστώ πριν το ενστερνιστώ ως πραγματικό  :hi:
μ αρεσεις γιατι δινεις διπλωματικες απαντησεις (υψηλου επιπεδου) :hi:

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
93
Πόντοι
866
εχασα και τον γκαρφιλντ με τις μαλακιες σας...

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
46
Πόντοι
366
δεν κραταω καμμια πισινη. εχω πληρη εικονα πλεον. ευχαριστω ομως. Την εμπιστοσυνη την κερδιζεις.
Σεβαστό.Δεν χρειάζομαι να κερδίσω την εμπιστοσύνη κανενός.
Για τα υπόλοιπα σε παραπέμπω στην υπογραφή σου.

deuka75

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2011
Κριτικές
16
Like
123
Πόντοι
356
:erection:
Του δινει λιγο περισσοτερο χρονο.. αλλα στο τελος ολοι "φαινονται' ;)

Ειλικρινά το πιστεύεις ότι μπορείς να καταλάβεις, και όχι μόνο εσύ βέβαια, για οποιονδήποτε το οτιδήποτε εδώ μέσα, έστω και μετά από 20.000 μηνύματα;  Τι πραγματικά κουβαλάει, τι πραγματικά είναι;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom