brabus67
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 9 Οκτ 2010
- Like
- 15.057
- Πόντοι
- 2.606
εσυ ειδικά λόγω επαγγελματικής ενασχόλησης θα έπρεπε να ξέρεις οτι δεν υποστηρίζει κάποιος και δεν επικαλείται πράγματα που δεν μπορεί να αποδείξει ισχυρίζεσαι κάτι και το ισχυρίζεσαι στον αέρα για λόγους που δεν με ενδιαφέρουν απλά τους παρατηρώ και μου προξενεί εντύπωση γιατι αν δεχθώ οτι λες αλήθεια δεν βγαίνει κανένας απο τους φερόμενους παραλήπτες να πει το δέχθηκα εγω αυτο το πιέμ αλλά επειδή δεν είχα κάποιο λόγο να το κρατήσω το έσβησα, έστω αυτο ρε παιδί μου . Κι όσο για το αν σε συμπαθώ ναι σε συμπαθώ και σου συμπεριφέρομαι όπως στους φίλους μου σου λέω την γνώμη μου κατάμουτρα έστω κι αν δεν σου αρέσειδεν εχω σκοπο να αντιπαρατεθω μαζι σου ξερεις οτι σε συμπαθω πολυ. και το εκμεταλλευσαι στο εχω πει και στο παρελθον. Αλλα εδω εχουμε να κανουμε με συμπεριφορες που ειναι αθλιες γενικως και νομιζω αυτο το κατανοεις. δεν ειναι σημαντικο αν ηταν η δικη μου η φωτο ειναι η ψευτια η δυσωδια και το κανω οτι δεν ξερω που με σιχαινει. ειμαι σπαθι σε ολους εδω μεσα ακομα κι αν βριζομαστε. Επιτελους δειξτε αν ειστε αντρες η οχι